reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana- bladoniebieski najfajniejszy , mi też jakoś ten fiolet podchodzi haha (chyba bardzo pragnę corki[emoji23])

Kinga- teraz fakt trochę inne czasy są jeśli chodzi o ciążę , wielki pokłon dla mamy za posiadanie bliźniaczek w tamtych czasach gdzie wszystkiego było mało, a gdzie słyszałaś że geny bliźniacze przenoszą tylko kobiety? Raczej geny przechodzą u wszystkich bliźniaków , niby się mówiło że co 2 pokolenie ,Ale nie koniecznie, mojej koleżanki mąż z bliźniaków jest i starali się o 2 dziecko a wyszły identyczne bliźniaczki [emoji23] :) , także od razu wskoczyli na trójkę dzieci ! Ja to bym z chęcią... teraz bliźniaczki dziewczynki i czuje się spelniona :D

Mikallo- wow mąż wybiera kolor wózka , a w życiu by to u mnie nie przeszło haha :D

Biedronka - powodzenia! Ja to jestem chętna już w grudniu zacząć, to by było niepełne 3 miesiące (bez 2 tyg) diety, itp.tylko nie wiem sama.. myślę :D

Imama- A co to znaczy większe prawdopodobieństwo mają osoby wysokie na bliźniaki ? Ile to wysokie i ile % ? Zaraz się okaże że może mi się poszczesci [emoji23]

Jeśli chodzi o znajoma twoja to masakra niewyobrażalne to jest dla mnie jak tak można ....

Gosica hoho już blisko kciukii za owocne starania :) , tak mój mąż to jakiś chyba po kryptonicie taniego armia Haha , tak ja suplementuje, czym sie da [emoji23], ja rephresh na Ebay kupuje, daj znać czy ten medivag dobry jest ,

Monia- może ty zaczniesz dobra passe pozytywów ciazowych :D

Bez presji :D

Imama- orientujesz się może jaki sudafed mogę mężowi dawać ?jest kilka rodzajów myślałam nad tym niebieskim który chyba jest ten zwykły ..?

My dziś mamy nowego członka rodziny oczywiście faceta [emoji23] czyli jest ich 4 a ja 1 - biedna samotna hehe, musi sie troszkę wyrównać (oby ) [emoji23]

1508712285-533608cb4dc5af0d-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry wieczor, czy mozna dolaczyc do rozmowy?:)

Podczytalam kilka ostatnich stron i chciałabym dołączyć:)
Jestem z Gdanska i na bb jestem juz w grupie grudniowych mam 2016. Mam niespełna rocznego Leośka i od maja zaczynamy kręcić dla niego brata;)
Mam fioła na punkcie synów i chxiałabym mieć ich 4 wiec staram się łapać każdej możliwej metody zeby plan sie ziścił. Za pierwszym podejsciem się udalo;)
Korzystałam z testu owu ze sliny afrodyta, jadlam olej z wiesiolka (od pierwszego dnia okresu do konca dni plodnych) (znam jeszcze 3 inne osoby ktorym z tego sposobu wyszedl syn) pozycja na chlopaka, chinski kalendarz na chlopaka no i pykło;) może i tym razem się uda!:)

Pozdrawiam serdecznie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Krasnal77 Witaj
My tutaj w większości córki planujemy ;)

U mnie syn bez zadnego planowania płci, codxienne współżycie, bez zadnych owu testów, możliwe, że pozycja na syna :D suplementy: inofolic, kwas foliowy i witaminy Omega Med Optima Forte

Dziewczyny dziś w nocy zemdlałam z bólu, także już nie wierze w lżejsze okresy po porodzie, zawsze tak miałam, że mdlałam i wymiotowałam z bólu. Czyli mamy jeszcze większą motywacje, żeby się udało w tym cyklu

Miciurka fajny przyjaciel ;)

Gosica, Marzycielka, Monia kciuki :*

Witam z rana, lecę na dyżur , kurde mój młodszy chory biedny dziś do lekarza musimy :/

Krasnal- witaj! Zapraszamy , akurat chyba to kinga była że poszukuję kogoś kto się stara o syna i patrz :D zawitałas, o syna to ty tyle specjalistek że hoho :) Haha - każda z nas ma po kilku :D , ja mam synka że stycznia 2017 więc zbliżony wiek synow ;)

Leeleeth-bo słodki ten twój "wojewódzki" jaką czupryna Wow!

Biedronka - ojej wspolczuje ! Ja podobnie z okresami mialam po porodzie chociaz po 2 porodzie jakby lepiej po pierwszym tez nialam masakre omdlenia itp.

A to dla syna chomiczek,taki jest chłopak podekscytowany :D , Nie chciał iść spać wcale [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Według mnie możliwość zaplanowania płci dziecka to bujda. Osobiście uważam, że co ma się pojawić na świecie to się pojawi. Niezależnie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka to istota, która sama na świat się nie prosiła. Najważniejsze aby było zdrowe, nic więcej do szczęścia wtedy nie potrzeba.

Według mnie możliwość zaplanowania płci dziecka to bujda. Osobiście uważam, że co ma się pojawić na świecie to się pojawi. Niezależnie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka to istota, która sama na świat się nie prosiła. Najważniejsze aby było zdrowe, nic więcej do szczęścia wtedy nie potrzeba.

Miciurka ale fajna myszka [emoji232] ja mam kota więc wpadajcie na pewno będą się fajnie bawić[emoji6] przykro mi jak małe dzieci chorują... Życzę zdrowka dla małego!
Witaj Krasnal77 zapraszamy. Pokutuje taka teoria, że częściej rodzą się dzieci tej samej płci, czyli jak masz już jednego syna to masz większe prawdopodobieństwo że drugie dziecko też będzie chłopcem. Więc jak na mój gust nie musisz nic robić hehe, :) nie pomogę Ci w planowaniu bo u mnie w brzuszku mieszka raczej dziewczynka:)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Krasnal77, witamy i oczywiście zapraszamy do dyskusji. Na rym forum jest chyba więcej starających się o córeczki;) Wow, marzy Ci się 4 synów!-rewelka. Ja mam 2 synów, tym razem próbujemy wcelować w dziewczynke ;)
Kiedyś próbowałam testować na afridycie ale średnio mi to wychodziło i badam standardowymi testami owulacyjnymi.
Biedronka, przykro mi ze tak się męczysz. Mam nadzieje ze czujesz się lepiej. Ważne ze jest motywacja do działania ;)
Miciurka, mówisz kolejny mezczyzna-nie masz wyjścia jak starać się zwiększać swoją pozycje w stadzie [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry