reklama
kinga_z1
Fanka BB :)
Hmm... brąz mi się podoba ten fiolet też fajny. Zależy tylko czy później będziesz chciała to sprzedać to na pewno będzie gorzej bo już tylko dla dziewczynek będą to wybierać a niebieski lub brąz to i dla jednej płci i dla drugiej kupią.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
kinga_z1
Imama, co do bliźniaków to ja dziękuję i tak mam spore prawdopodobieństwo bo sama mam siostrę bliźniaczkę dobrze, że geny bliźniacze przenoszą tylko kobiety bo u mojego męża- mama (czyli moja teściowa) z bliźniaków i siostra męża też ma dwie bliźniaczki córeczki. Także u nas byłby to pewnik
Gosica
@ana, mi z kolei podoba się ten fiolet [emoji41]
Kinga, oo widzę u Ciebie spore szanse na bliźnięta, chociaż znam wiele bliźniąt i one już nie maja dzieci bliźniaków
Mikallo, ja swojemu mezowi bałabym się powierzyć temat wyboru koloru, on prawie nie odróżnia kolorów [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kinga, oo widzę u Ciebie spore szanse na bliźnięta, chociaż znam wiele bliźniąt i one już nie maja dzieci bliźniaków
Mikallo, ja swojemu mezowi bałabym się powierzyć temat wyboru koloru, on prawie nie odróżnia kolorów [emoji12]
Imama
Kinga to faktycznie prawdopodobieństwo masz i tak [emoji6] chociaż ja przy drugim to bym chyba nawet chciała bliźniaki z tym ze to ciąża ryzyka i wiadomo nie jest tak wszystko pięknie ładnie.
Ana87 dla mnie błękit najładniejszy. Ewentualnie brąz.
Ana87 dla mnie błękit najładniejszy. Ewentualnie brąz.
kinga_z1
Ja też kiedyś myślałam że bliźniaki mieć za jednym razem ale teraz jednak wolę być dwa razy w ciąży bo fajnie jest dwa razy doświadczać tego uczucia wiercenia w brzuchu itp. Poza tym moja mama skutecznie mnie od tego odwiodla- do tej pory słysząc słowo "bliźniaki" robi się blada chociaż nie ma co porównywać posiadania bliźniąt w tych czasach i 30 lat temu gdzie choćby pampersow nie było a wyprać pieluchy z dwojga dzieci to ja sobie tylko mogę wyobrazić i całować ja po rękach. Były to ciężkie czasy, brak wszystkiego, od pieluch po ubranka a teraz dużo lżej, co trzeba idziesz i kupujesz. Z resztą właśnie moja szwgierka ma zupełnie inne odczucia dla niej bliźniaczki to była fajna sprawa a dodatkowo miała pomoc od własnej mamy i teściowej. Ja z mężem mieszkamy z daleka od rodzinnych stron, jesteśmy zdani na siebie i życzliwość znajomych ale to w ostateczności staramy się z niej korzystac. Na pewno byśmy sobie poradzili bo człowiek dostosowuje się do sytuacji ale na pewno byłoby ciężko dlatego jednak za bliźniaki dziękuję ale zobaczymy co Bozia da to się zgodzę z Jej wolą
kitqa
Ana87 doradzam jasno niebieski wózek, jest ładny filigranowy.
Zawsze chciałam bliźniaki, ale tylko w pierwszej ciąży, choć teraz dziękuję Bogu że ich nie ma bo nie dałabym rady ogarnąć dwójki noworodków. A u mnie i u męża brak przypadków bliźniąt w rodzinie
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze chciałam bliźniaki, ale tylko w pierwszej ciąży, choć teraz dziękuję Bogu że ich nie ma bo nie dałabym rady ogarnąć dwójki noworodków. A u mnie i u męża brak przypadków bliźniąt w rodzinie
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
B
bibiU
Gość
Witam
Pragnę się pochwalić, dziś 1 dc
Dołączam do grona oficjalnych staraczek :-)
Ten cykl trwał 28 dni
Pragnę się pochwalić, dziś 1 dc
Dołączam do grona oficjalnych staraczek :-)
Ten cykl trwał 28 dni
Podziel się: