reklama
Gosica
Fanka BB :)
Marzycielka, ja się staram. Mam czwarty dzień na clo, 6dc. Myśle tydzień do staranek [emoji51]
Szkoda, ze wredota przyszła. Kolejny cykl będziesz na clo?
Kona, masz przedziały to podaj-zobaczymy jaj wynik plasuje się na skali danego labu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Szkoda, ze wredota przyszła. Kolejny cykl będziesz na clo?
Kona, masz przedziały to podaj-zobaczymy jaj wynik plasuje się na skali danego labu.
Marzycielka86
Gosica to nie wielka różnica będzie między nami :-) zastanawiam się nad tym czy działać jeszcze raz z clo czy nie bo podobno działa i tak jeszcze przez 6 tyg. Muszę szybko podjąć decyzję bo jutro już będzie 2 dc.
Imama co jak co ale te przeczucia to zawsze mi się sprawdzają i pewnie jeszcze spróbuję w tym miesiącu działac bo szkoda mi cyklu.
Imama co jak co ale te przeczucia to zawsze mi się sprawdzają i pewnie jeszcze spróbuję w tym miesiącu działac bo szkoda mi cyklu.
Marzycielka86
Imama jeżeli bym się zdecydowała to byłby już 4 dlatego muszę się dobrze zastanowić nad tym bo boję się go już brać tyle a z drugiej strony boję się działać bez clo bo w nim moja nadzieja na tą corcie.
gorligorligor
Dziewczynki...może być i tak:
hihihihihihiihihihih
hihihihihihiihihihih
gorligorligor
albo tak
Imama
Marzycielka No to masz do myślenia. Ja bym osobiście zrobiła przerwę czytałam dużo udanych dziewczynkowych staranek po odstępie ale wiadomo musisz być pewna bo nie warto później żałować i analizować itd [emoji6]
reklama
Marzycielka86
Imama no właśnie później nie chce żałować czego nie spróbowałam, żeby tak ktoś mógł podjąć decyzję za mnie to bym była wdzięczna a tu tyle odpowiedzialności człowiek musi brać na siebie z tym całym planowaniem. Ale jak piszesz że też sa córki po przerwie to może się skuszę, tylko znowu jest to czy uda mi się zajść w ta ciąże skoro z clo mi się nie udało to bez niego pewnie ani tyle.
Gorligorligor jak dla mnie to może być jedna zdrowa córcia. Żeby tylko byla ;-)
Gorligorligor jak dla mnie to może być jedna zdrowa córcia. Żeby tylko byla ;-)
Podziel się: