reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jona normy musisz mieć napisane na wynikach. Każde laboratorium ma inne przedziały wiec ciężko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Marzycielka, ja się staram. Mam czwarty dzień na clo, 6dc. Myśle tydzień do staranek [emoji51]
Szkoda, ze wredota przyszła. Kolejny cykl będziesz na clo?
Kona, masz przedziały to podaj-zobaczymy jaj wynik plasuje się na skali danego labu.

Marzycielka doczytałam. Kurde szkoda ze @ przyszła ale jednak znasz siebie i to przewidziałas. Mam nadzieje ze zdecydujesz się jeszcze starac w tym cyklu [emoji7]

Gosica to nie wielka różnica będzie między nami :-) zastanawiam się nad tym czy działać jeszcze raz z clo czy nie bo podobno działa i tak jeszcze przez 6 tyg. Muszę szybko podjąć decyzję bo jutro już będzie 2 dc.
Imama co jak co ale te przeczucia to zawsze mi się sprawdzają :-D i pewnie jeszcze spróbuję w tym miesiącu działac bo szkoda mi cyklu.

Imama jeżeli bym się zdecydowała to byłby już 4 dlatego muszę się dobrze zastanowić nad tym bo boję się go już brać tyle a z drugiej strony boję się działać bez clo bo w nim moja nadzieja na tą corcie.

Marzycielka No to masz do myślenia. Ja bym osobiście zrobiła przerwę czytałam dużo udanych dziewczynkowych staranek po odstępie ale wiadomo musisz być pewna bo nie warto później żałować i analizować itd [emoji6]

reklama
Imama no właśnie później nie chce żałować czego nie spróbowałam, żeby tak ktoś mógł podjąć decyzję za mnie to bym była wdzięczna a tu tyle odpowiedzialności człowiek musi brać na siebie z tym całym planowaniem. Ale jak piszesz że też sa córki po przerwie to może się skuszę, tylko znowu jest to czy uda mi się zajść w ta ciąże skoro z clo mi się nie udało to bez niego pewnie ani tyle.
Gorligorligor jak dla mnie to może być jedna zdrowa córcia. Żeby tylko byla ;-)

Do góry