reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica u mnie przytulanka były liczne w płodne przy obu synach i po wszystkim lezalam już do rana :-) więc teraz będzie raz i po 10-15 min j&d to może w końcu już zaskoczy ;-) oby nam się udało bo ostatnio cisza z pozytywami.

reklama
Marzycielka, tym razem my jedziemy na jednym wózku ;) w podobnym okresie będziemy testowały! Ja tez teraz tylko jeden stosunek w dni płodne ( bez hurry up tylko gorąca kąpiel męża przed), a moja po, j&d max po 3-5 min!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica ja się boję tak szybko zrobić j&d bo mój ma słabe zolnierzyki i może znowu się nie udać a jeżeli dam im czas to może zaskoczy :-)
To będzie ciekawy miesiąc :-D

Marzycielka, nie wiem na ile korzeń Lukrecji zmienia sile plemników, moj bierze to już prawie 5 miesięcy wiec tez może mu się osłabiły. Nie wiem, takie moje gdybanie. Pomimo tego j&d zechce zastosować jeszcze w tym cyklu dość szybko.

@Marzycielka86 Ja dzisiaj 8/9 dc. Nie do konca wiem jak liczyć bo dostałam @ ok pólnocy. U mnie owu jest dość szybko bo mam cykle 25-26 dniowe więc muszę jakos męża zbałamucić w sobotę lub w niedzielę.
Dziewczyny jak to jest z tym Clo.Jeśli ktoś jest zdrowy i ma normalnie owulacje to jeśli sie to zażyje to nie rozwali cyklu i nie zaszkodzi?

BB Anna nie wiem jak to jest gdy ktoś ma normalne owulacyjne cykle ale ja od zawsze miałam problemy z owulacja i już kiedyś lekarz przepisał mi clo ale przestałam się u niego leczyć i dopiero teraz zaczęłam brać clo od nowa.

Bb_Anna, u mnie z tym clo było tez ze kiedyś lekarka mi go proponowała (przy bardzo długich cyklach podejrzewała brak ovu), ale ze względu na większe prawdopodobieństwo bliźniąt rozmyślałam się.
Jak pojawiła się opcja ze przy clo można jednak troszkę zwiększyć szanse przy planowaniu to zdecydowałam się na niego-lekarka przypisała mi go bez problemu.

Gościa lukrecja osłabia bardzo plemniki. Ale u mnie jak widać zaskoczyło i tak. Ale ja robiłam przerwy jak polecano na IG. Przeważnie dwa tyg brał dwa nie

reklama
Imama, Twój mąż widzę tez cyborg z tymi plemnikami. Mój podobnie jak po takim jak u mnie j&d+ podmycie z pH 3,5 zaskoczyło! Ja tak myśle ze lukrecja osłabiła plemniki. Mój bierze prawie non stop z małymi przerwami. Chyba mu odstawię po mojej ovu i zrobię dłuższa przerwę, zostawimy tylko OLE i szyszki bo one są bezpieczniejsze.

Do góry