reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kicia witaj...Pyszczek opisała rozmowe na 28
3069.gif
...bedzie dobrze..
Moja strategia to brak strategi tzn
915.gif
w czwartek zobaczyc jak z pęcherzykiem ...że mojego gina nie ma to ide go jego kolegi zobaczymy co powie ...jesli uzna ze nie ma co ryzykowac pojawienia sie torbieli to dam sobie zrobicc zastrzyk ...jesli powie ze mozna spróbowac bez to nie dam sobie zrobic....
a do tego czasu
746.gif
hehe no humor mam taki własnie...
musi byc dobrze
2325.gif

reklama
Dziendoberek wszystkim!

Moj maly ma grype-stwerdzenie dr, choc na 100% nie byla pewna. Ze tez musialo go to zlapac:wściekła/y:, i mam nadzieje, ze mnie i meza ominie:szok:

Pyszczku-zacznij serduszkowanie juz dzis koniecznie:tak:, mazna pewno sie ucieszy:-D. Dobrze ze mozna monitorowac jajeczkowanie, bo tak fatyznie mozna przegapic najwazniejszy moment:szok:.

Kicia-ciesze sie ze wracasz do formy. Czekamy tu na Ciebie:tak:

Moj maz tez stwierdzil, ze jak tylko skonczy sie @ co zabieramy sie do serduszkowania na coreczke:-), a z praca co ma byc to bedzie. Powiedzial, ze najwazniejsze ze teraz mam jeszcze na 3 lata umowe, wiec trzeba ta wredna firme wykorzystac na maxa(czyli skorzystac ze stanowiska kierowniczego, zaciazyc i isc na L4)a po macierzynskim jak sie rynek po kryzysie ustabilizuje(za rok chyba bedzie lepiej) -szukac czegos normalnego! Ze nasze plany, rodzina, rodzenstwo dla Macia sa najwazniejsze! I kocham go za to!!!:-D

A teraz lece powiesic pranko i poprzytulac moje chore malenstwo:-D
Do pozniej!

Anufifi buziak! czyli fajny plan - na luzaku ale dzialac bedziecie!
o Pyszczku juz przeczytalam ;-)

Sylwia ten preparat polecil znajomej lekarz przed starankami i w trakcie.
a tu mozna przeczytac:
Salfazin - Holbex sp. z o. o. - witaminy,suplementy - wyłączny importer w Polsce amerykańskich preparatów witaminowych marki Puritan's Pride. Nasze produkty to: Vita-Femin Prenatal Complex Oli-Femin Aqua-Femin OmegaCardio Enzym Laktaza CRP Salfazin V

Royanna no i super maz wymyslil . powodzenia !

Kicia jakbym dała mezowi wolna rękę to staranka były by z 3 razy dziennie do samego testu ciazowego....hehe...i codziennie mi powtarza ze "wtedy skutek natychmiastowy ...a ile przyjemnosci" heheh ...mój króliczek
10518.gif

No czesc Kochane ;)))
Zagladam ponownie
10_14_3.gif
Ptasiorku juz Ci pisalam na 28dni ze bardzo sie ciesze z Twojej rozmowy z męzem :)

Royanna- ojjj zdrowia dla Synka..teraz taki paskudny okres..trzymajcie sie
Sylwuchna cos sie mijamy? Unikasz mnie? Kochana:-D:-D:-D:-D:-D
Kicia jak juz sie wzmocnia zolnierzyki meża to chyba zaciązycie serduszkujac tydzien przed owu :)))))
Anufifi-czyli w tym cyklu bez spinania sie? :)

reklama
witam dziewczyny was wszystkie jak tu jestescie,u nas pada pogoda do tylka.ja kaszel jeszcze ale juz lepiej.dzisiaj pojechalam na zakupy pokupywalam ciuchy dla dzieci i sobie ladna bluzeczke na ciaze no i weszlam do sklepu z malymi ubrankami i kupilam dwie sliczne bluzeczi i takie spodnie ze nie moglam im sie oprzec jak je zobaczylam no i wszystko kupilam na chlopca,hi hi a nie wiem co bedzie,mysle ze instykt mnie nie myli..a do tego snilo mi sie dzisiaj ze urodzilam chlopca,ale te spodenki to cudo mowie wam dziewczyny.dzieciaki zjadly obiad i mykam do kumpeli jednej potem drugiej to polatam troche dzisiaj.trzymajcie sie kochane..beti bedzie dobrze bedzie pecherzyk bedzie dzidzia,royanna zdrowka dla synka,ta pokada taka do kitu i wszyscy choruja.anufifi masz racje idz raz do lekarza zobacz co i jak i potem staranka bez stresu i bedzie efekt.ta nasza nania jest kochana da wtylek jak trza i czlowiek odrazu inaczej mysli.bereshka u mnie samopoczucie oki,dzieki,nie szalej tyle z sprzataniem odpocznij sobie,jarzebinka i aga gdzie jestescie jak samopoczucie?kicia fajnie ze jestes,jak samopoczucie?czarodziejka,sylwia pozdrawiam was i wszystkich kari jak samopoczucie?

Do góry