reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

BETI, dobrze, że nie zanika optymizm w tobie :-) i super masz tą ginkę, że się tak angażuje w leczenie pacjentki... nawet o mężu pomyślała :tak: przy takim podejściu lekarza ,to odrazu w człowieku wiara na sukces odżywa:tak:

A ja ciągle... chodzi lisek koło drogiiiiiii .... :-D czyli podchody robię do rozmowy z mężem.. ;-):-D

reklama
Dzieki dziewczyny, wiem, ze wszytko w swoim czasie, ale same wiecie jak sie bardzo chce! Betti, u Ciebie tez bedzie dobrze! Tylko zaopiekuj sie mezem na tym badaniu bo na pewno bedzie zestresowany...
Teraz zmykam, bo jutro od rana jazda do przychodni-mam nadzieje, ze termin sie znajdzie.
Glowa do gory dziewczyny! Razem faktycznie latwiej znosic porazki!
Kolorowych snow i do jutra!

Ptasiorek i dobrze rób podchody i do dzieła ...buziak na początek i mów co ci na sercu lezy ...w końcu to nie obcy facet tylko mąż ...kto Cię lepiej zrozumie .....

Dziewczyny ja mykam bo ostatnia noc tez mam przekichaną ...moze dzisiaj będzie lepiej

Buziaki

Anufifi...
red_heart.png
shame.png
Kolorowych:))))

Anufifi dokładniw trzeba się tam jakoś wkraść, jakby mnie nie puścili:-)da rade, trzeba być twardym a nie miętkim:-):-)
ale Ty chyba też brałaś te tabsy?
Sylwia patrząc tak dogłębnie, to nie zabezpieczamy się od jakiś 3 lat, ale wcześniej nie zwracaliśmy na to uwagi, próbowaliśmy tak już po przemyśleniach trafić w listopadzie na urlopie, ale się nie udało, a z tą przychodnią to zwariowałam jak mi powiedziała
Ptasiorek takie odniosłam dziś wrażenie, że się jakoś przejeła, bo mi powiedziała dziś, że czekała na ten mój pęcherzyk i że myślała co by mi tu jeszcze poradzić, zobaczymy. Nie narzekają na nią u nas jest też dobrym położnikiem
Royanna musi być dobrze:-):-) przykro mi , że franca przyszła

dziękuję kochane za pamięć i pocieszenie <buziaczki>

jestem padnięta tyle godz u lekarza:baffled:

Czesc Cioteczki :)))) To i ja sie dowlekam..tylko ze wszystkie juz lulają:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: No nic..ciut Was poczytałam...
Royanna- nie smutaj sie!!!! Wiem ze glupio gadac...daj na luz..w tej kwestii chyba nie da sie dac na luz jak sie bardzo pragnie dziecka a nie wychodzi ale postaraj sie przynajmniej odwlec mysli o ciązy itp.
Anufifi- To super ze mąz takze pragnie dzidzi...to sie mu naprawde chwali:) Przynajmniej wiesz ze zawsze w tej kwestii bedziesz miala u niego wsparcie! Sa faceci ktorzy mając dwoje dzieci ie chcieli by wiecej...
Beti o matko jakie znowu leczenie nieplodnosci? To ile wy sie juz staracie? tak swiadomie i w dni plodne...bo z tym niezabezpieczaniem to jest tak ze jesli unikasz dni plodnych to nie zaciązysz..no pomijam pary mega plodne...no chyba ze faktycznie jakis problem z rosnacymi pęcherzykami jest ale to dostaniesz leki i bedzie oki zobaczysz!!! nie martw sie ..i pomysl ze Ty sie starasz o chlopca a w twojej sytuacji jak juz pecherzyki beda to celowac bedziecie w chlopa w owulke a co gdybys planowala core i musia serduszkowac pare dni przed owu? wtedy szanse miala bys marne....bedzie dobrze zobaczysz!!!!!
Sylwia i ja cię K.... moja Ty Moja:)
Dziewczyny a ja jakos do kwestii ciazy podchodze na miekko...nie wysilam sie jakos szczegolnie....i nie mam parcia na kolejne dziecko...jesli sie pojawi bedzie super choc tez czekam az minie okres zimy...ostatnio jakos malo rzeczy mnie cieszy....dołuje mnie ta pogoda i ogolnie mam jakis stan uśpienia....ehhhh
calusy laleczki..

Beti tulę Cię bardzo mocno, jesteśmy z Tobą wiesz o tym....

Royanna to co zaczynamy kolejny m-c staranek, oby ostatni

Kari, Kiki jak się czujecie ?

Sylwia wyspana ? ;-)

A ja mam albo brak formy albo nadwyżkę :-D Wczoraj po pracy pojechaliśmy z rodzinką do naleśnikarni...ale się objadałam :-) a później do mieszkanka i do sprzątanka :) mam pięknie i czysto wszędzie..w końcu, bo przez tą moją sesję miałam trochę burdeliku.

reklama
Bershka - Ty sie tak kochana nie forsuj!!!
3_11_6v.gif
Choc ja podobnie mialam..tez byla sesja wiec chalupa troche zapuszczona ale wczoraj nadrobilam
3_13_1.gif

Milego dnia Kochane :)

Do góry