reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a ja mam kiepski okres w pracy i na poważnie zastanawiam się czy nie pójść na wcześniejsze L4 tak jak sugeruje mi lekarz. Po pierwsze to powinnam odpoczywać a nie stresować się w tej durnej pracy a po drugie jak będzie drugie to mogę zapomnieć już o odpoczynku :-D:-):-D:-)

a ja mam kiepski okres w pracy i na poważnie zastanawiam się czy nie pójść na wcześniejsze L4 tak jak sugeruje mi lekarz. Po pierwsze to powinnam odpoczywać a nie stresować się w tej durnej pracy a po drugie jak będzie drugie to mogę zapomnieć już o odpoczynku :-D:-):-D:-)

nad czym ty sie kochana zastanawiasz ....ja jakbym mogła to tak byz zrobiła...ale niestety w tym przypadku mam swoja firme i nie da sie iśc na l4 ...a uwierzcie ze chciałabym czasem....

Kicia.. Dziekuje Kochana poczytalam sobie.. i chyba i ja zakupie.. tlyko spytam mojego czy bedzie bral :-D
Czarodziejka ano sie mijamy :-:)-:)-D
Bereshka.. idz na to L4 i sie nie zastanawiaj ;-)
Kiki ..Buziaki ;-)
Dziewczyny wlasnie... Jarzebinka .. sie nam gdzies zapodziala ... .. a Asus do dzis sie nie odezwala .. z Maciusiem po 2 stronie brzuszka :blink:

Witam i ja ... dziewczyny dzięki za wsparcie :-)

BERSHKA...jeżeli kiepsko się w tej pracy czujesz, to nie ma się nad czym zastanawiać... :sorry2: a w pracy i tak podsumują, że cię nie było, bo... jak to mówią: na macierzyńskim "siedziałaś".. :sorry2:Nikt tak naprawdę nie będzie analizował, czy nie było cię 4 miesiące, czy 10 miesięcy...pamiętają tylko to, że cię nie było... :sorry2:

KIKI :-D niemożliwa jesteś :-D tymi zakupami, to sama męską płeć przyciągniesz :-D:-D

Oj Dziewczyny chyba niektóre z Was mnie z Ptasorkiem pomyliło!! :tak: W każdym razie ja tam żadnych poważnych rozmów ostatnio z Mężem nie miałam do przeprowadzenia :-) Ptasiorek mylą nas , bo my obie Lubelanki ;-)

A ja mam chyba płodny śluz!!!!!!!!!!!!!! Niedawno zauważyłam :-) Wprawdzie mętny trochę, ale rzciągliwy jak nigdy, gdzieś na 2 cm! No i szyjka otwarta :tak:
Czekam na Mężusia, niedługo ma być :-)

tak tak ptasiorek sama tymi ciuszkami przyciagam chlopca,chyba za bardzo kochaja mnie ci faceci ze ich wlasnie musze mniec pelno dookola,sama sie smieje z siebie hi hi..pyszczek to do dziela,serduchowac nie leniuchowac,beti i anufifi sylwia czarodziejka i pozostale gdzie jestescie?ja mialam superowy dzien,posmialam sie za wszystkie czasy,dzidzi dobrze ten smiech zrobil napewno..

Hej
Pyszczek jak mętny to ok byle rozciągliwy był :)
Jejku trzymam kciuki zeby ci sie udało...a testy robiłaś???? jak wyszły???

Kiki no szybko kup jakąś kiecke dla wyrownania:-D:-D:-D

reklama
PYSZCZEK... to łap męża i do dzieła...:-D a jutro porawka... :-)

KIKI.. czyli ci bardzo dobrze, gdy wokłół sami faceci ;-):-)... my z BETI musimy poracować, żeby zwiększyć liczbę adoratorów ;-):-D

Do góry