reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama

a bo mnie nerwa juz bierze z tym planowaniem...wiem ze jak odpuszcze to bedę zła , jak nie odpuszcze też źle....szlak by to

Ino spróbuj mi odpuścić.....to przyjade i na dupe dam....

A tak w ogóle witam wszystkich.

Wiecie co.....ostatnio moja znajoma ( w zasadzie to nie za bardzo sie lubimy) pochwaliła się na naszej - klasie swoim trzecim dzieckiem. Tez miała termin jak ja na grudzień ale jak ja kiedys zapytałam co będzie miała to powiedziała że nie wie ( albo nie chciała powiedzieć). No i ma trzeciego syna....i wtedy sobie pomyslałam jak to zajebiście że ja ma córkę, a wiem że ona tez bardzo chiała....

Anufifi dopóki pragnienie córki jest większe od pragnienia trzeciego dziecka dopóty nie rezygnuj. Jak się juz przyzwyczaisz że to trzecie to będzie też chłopczyk to wtedy możesz odpuścić...bo inaczej zawsze gdzies w środku Ciebie zostanie świadomość że mogłas jednak coś więcej zrobić .... Ja tak żałowałam jak sie dowiedziałam że jestem w ciąży że z 9 dnia przeskoczyłam od razu na 11 a nie na 10, ale na szczęście udało się.

Buziaczki Dziewczynki

Powiem Ci ze ja tez już tak bardzo chce dziecko ze juz z ta płcią ...sama nie wiem...czasem mysle czy ja sie nadaje na wychowywanie dziewczynki hehe...
a i tyle rzeczy mam po chłopakach ze nic bym kupowac nie musiała...kompletnie nic....
nie no znów doła łapie

No nie.....Toba naprawdę trzeba mocno potrząsnąć....ja też sie nie nadaje na wychowanie dziewczynek, nawet mama powiedziała że jakoś trudno jej sobie wyobrazić że u mnie dziewczynka, bo ciagle tylko łobuzy.....ale ją mam...i jestem bardzo szczęsliwa.

Anuififi....a różowa sukieneczkę by chciała......???? A kitki robic.....??????

Dobry wieczor!
I ja Was witam!
U mnie wredna @ przyszla wczoraj, z 1dniowym opoznieniem(pierwsze zachwianie cyklu od kilku miesiecy), mysle ze z powodu lekow, stresu itd. Niestety bardzo zasmucila mnie ta mysl, bo juz mialam cichutka nadzieje, ze bede taka szczesciara jak Kari-pierwszy ckl, ale niestety.
Nie mam dobrego nastroju, bo moj synus od soboty goraczkuje-jutro idzimy do lekarza. Kurcze, dopiero co mial 2 tyg temu zapalenie oskrzeli a tu znowu nowe paskudztwo, i tez kaszel. W dodatku w pracy nadal stres, ale juz powoli sie uklada.
No i tyle u mnie.

Royanna ...wiem że jesteś zdołowana ...ale nie martw sie ...to pierwszy cykl ...a choroby teraz to norma ...wszystcy cały czas chorują ....jeszcze troche i bedzie wiosna i wszystkie bedziemy zdrowe, nasze dzieci zdrowe i my z fasolkami :tak::tak::tak::tak:

jestem

no i dupa:-( pęcherzyka brak te co są (czli te co były 8mm) to nie to co odpowiada za owulkę, brak przewodniego pcherzyka
dostałam brombergon, mam brać od 4 dc, a jak to nie pomoże to ginka powiedziała, że kieruje mnie do poradni leczenia niepłodności:-(, bo sama stwierdziła, że to już za długo i coś jest nie tak
a dwa to kazała mojemu też zrobić badania nasienia, bo też może mieć podwyższoną prolaktyne i jedziemy, kupię mu playboya:-):-):-)i da radę, chyba ,że pozwolą wejść mu ze mną to pomogę:-):-):-)

także narazie pozostaje mi czekać

Beti ..czekałam na wieści od Ciebie ....nie martw sie ..ty jak dostałas leki to pęcherzyk będzie...
współczuje tylko mężowi bo to nie fajne i sama sie zastanawiam co by było gdyby mój musiał...ale spoczko wkradniesz sie i po sprawie .....

reklama
Royanna .. Ptasiorek.. Dziewczyny glowy do gory.. wszystkie sie doczekamy ..tylko wszystko w swoim czasie :tak:
Beti..kurcze... ale najwazniejsze ze leki dostalas.. to juz cos.. ale ile sie starasz skoro Ci powiedziala ze za dlugo to juz trwa?? skoro Cie juz chce wysylac do kliniki leczenie nieplodnosci :confused: ... dziewczyny na BB to maja przerozne leki.. jakies CLO ..tylk oze ja sie nie znam kurcze na tym ..buuu... No ale trzymamy kciuki oczywiscie ;-):tak: Przytulam ..Buziaczki:)

Do góry