reklama
anufifi
tęsknię...
To ketonal...
Kochane ja po dzisiejszej nocy padam ...Buziaki
i do jutra
Kochane ja po dzisiejszej nocy padam ...Buziaki
i do jutra
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Ja jakos przydolkowalam ... wsioo przez te cholerna pogode rano deszcz.. potem slonko..14st.. a teraz snieg pruszy i juz -1 .. to jest jakies chore mam dosc
Kolorowych snow Kochane... spijcie dobrze.. Dobranoc..
Kolorowych snow Kochane... spijcie dobrze.. Dobranoc..
witam
wczoraj miałam takie wieczorne mdłości, ze chciałam się zamknąć w jakieś cyberprzestrzeni i powrócić za kilka godzin dziewczyny, jak Wy te mdłości w swoich ciążach wytrzymywałyście ? ja z moim synkiem tak nie miałam, teraz mam sporadycznie ale i tak czasami nie do wytrzymania
a z dobrych wieści ...ZDAŁAM tą cholerną poprawkę !!!!!!!!!! :-):-)
nie wiem jakim cudem ale zdałam, ale mam dzisiaj cudowny dzień dzięki tej wiadomości no i prawie zamknięta sesja !!!
to co dziewczynki ...herbatka ? ;-)
wczoraj miałam takie wieczorne mdłości, ze chciałam się zamknąć w jakieś cyberprzestrzeni i powrócić za kilka godzin dziewczyny, jak Wy te mdłości w swoich ciążach wytrzymywałyście ? ja z moim synkiem tak nie miałam, teraz mam sporadycznie ale i tak czasami nie do wytrzymania
a z dobrych wieści ...ZDAŁAM tą cholerną poprawkę !!!!!!!!!! :-):-)
nie wiem jakim cudem ale zdałam, ale mam dzisiaj cudowny dzień dzięki tej wiadomości no i prawie zamknięta sesja !!!
to co dziewczynki ...herbatka ? ;-)
kiki750321
Fanka BB :)
witam witam przy poniedzialku wszystkie was dziewczyny,nie bede wymieniac bo nas dosc duzo tu,pozdrowienka dla kazdej z osobna..,bereshka gratuluje ze zdalas,super bardzo sie ciesze a te mdlosci ja na cale szczescie wymiotywalam tylko 2 razy czasami mnie mdli ale za chwilke przechodzi.jutzro konczy ni sie 12 tyd,jem malo bo nie podchodzi mi jakos.ale tak to oki..jeszcze troche dzieci przyjda ze szkoly musze brac sie za obiad bo glodomorki glodne przyjda...bede potem..
reklama
Podziel się: