reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie przejmuj się, ja tez nie prowadzę diety. Chociaż zwykle jadłam mało, mało mięsa itd. wiec łapie się na LE. Ale zawsze tak było i mam dwóch synów, wiec w te dietę nie do końca wierze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka dobrze ze u Ciebie wszystko dobrze i lada dzień owu pewnie przyjdzie. Masz racje sama tez się wkręciłam i stresowałam a to nic dobrego. Ostatnio dużo pisałyśmy o tym całym planowaniu i to głowa pełna i czasem nie potrzebne analizy.
Trzymam kciuki żeby wkoncu fajnie zaskoczyło i były dwie kreseczki [emoji7]
To wszystko to i tak taka loteria naprawdę. Trzeba mieć do tego wszystkiego poprostu szczęście i tyle.
My byliśmy dzisiaj na urodzinach i normalnie jestem taka zła na mojego męża ze wkręcił sobie te imię Elvis, to jakaś pomyłka normalnie jest. Każdemu gada ze trzeci Elvis i nie da się my przegadać a wszyscy wiaodmo jak na to reagują.....

Ostatnia edycja:
Mikallo nie chce juz żadnych nadziei. Chcialam tylko zobaczyć srom i dzieki temu byc pewnym. A teraz znowu musze czekac do nastepnej wizyty, ale nastepnym razem nie dam sie zbyc [emoji34]

Imama ale musi być śmiesznie gdy mąż o tym mówi : ) ale weź się nie denerwuj on tylko tak się droczy ;) mam nadzieje

Ostatnia edycja:
Kitqa ja tez nie chciałam więcej dzieci jak byłam w ciąży ale mi się odmieniło także wiesz nigdy nie wiadomo [emoji6]
Jeśli chodzi o imię to on śmiertelnie poważny bo już go dobrze znam. Ale może będzie ta córa- jedyny ratunek.

Imama no to niezly nr z tym imieniem... Nie martw sie, bedziecie miec coreczke :) bo jak nie wy! to kto? Musi wam sie udac, bo jak nie to juz w zadne planowanie nie uwierze.
A jesli chodzi o dzieci to ja bym chciala jeszcze jedno! Ale sytuacja zyciowa nas troche blokuje...

Imama, mąż się droczy bo pewnie czuje ze będzie córka, wiec spokojnie. My jednogłośnie z dziewczynami twierdzimy, ze nosisz córeczkę, innej opcji nie ma ;)
Jak wstałam skusiłem się na test ciążowy i niestety negatyw. Tak naprawdę sama nie wiem który dziec po owulacji. Prawdopodobnie 10 dpo.chociaz ten cykl był dziwny i nie dam sobie ręki uciąć czy wtedy była ov.

No dziweczyny trzymam Was za słowo- ma być córka [emoji7]
Gosica może faktycznie za wcześnie. Spróbuj na spokojnie za pare dni bo z ta owu i temp w tym cyklu różnie u Ciebie było. U mnie w 10 dc naprawdę bladzioszek był straszny.

Imama, będzie będzie ;) już nie mogę doczekać się Twojego usg ;)
Na pewno spróbuje z testowaniem za 2dni, kto wie... chociaż już na wiele nie licze.
Ale co tam, kolejny cykl przede mną.

reklama
Dziewczyny a ja to się zastanawiam jak wspołżyć przy starankach, zresztą czas częstotliwosc moim zdaniem to i tak jest 50/50. Moze i bede wspolzyc przed owu w owu i po. Mam z tym mętlik

Imama jak u Ciebie córki nie bedzie to ja się załamie :-D

Gosica powodzenia, ja postanowiłam, że zatestuje jak mi się spózni, bo szkoda testów :-D

Kitqa ile masz lat skoro mówisz, że za 4 lata będziesz stara? Jesli mozna spytać :-) ja mam 27

Do góry