reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie smuce się, wręcz się cieszę że moja starsza córka będzie mieć siostrę. Wiem co mówię ponieważ sama mam siostre. Razem z nią jest fajnie: zakupy, plotki, wymienianie się ubraniami, butami torebkami : ) wielkie wsparcie w trudnych zyciowych sprawach. Dzieci jednej plci chowają się lepiej. I dla rodzicow taniej : ) choc jak wejda w wiek dojrzewania.... [emoji849]
Tylko przykro mi ze to moja ostatnia ciaza. Z mezem mamy wielkie palny, ktore zrealizują sie za jakies 4 lata, a po tylu latach bedziemy juz starzy i zbyt zmeczeni na wychowanie kolejnego dziecka.

reklama
Ojej ile wiadomości nowych i ile dzieci się ujawniło. Ja po wizycie kitqa powoli zaczynam wątpić, że udało nam się z córeczką ;) W każdym bądź razie zdrowie jest najważniejsze więc gratuluję zdrowych dzieci. Ja mam wizytę 10 pazdziernika i chyba z tego co kojarzę Ana87 ma podobnie i też marzy o córce :)

Kitqa serdeczne gratulacje, pocieszyłaś mnie tym zdaniem, że dzieci jednej płci lepiej się chowają :-)

Mikallo kciuki za wizyte i daj znać po :-)

Ojej ile wiadomości nowych i ile dzieci się ujawniło. Ja po wizycie kitqa powoli zaczynam wątpić, że udało nam się z córeczką ;) W każdym bądź razie zdrowie jest najważniejsze więc gratuluję zdrowych dzieci. Ja mam wizytę 10 pazdziernika i chyba z tego co kojarzę Ana87 ma podobnie i też marzy o córce :)
Dlaczego wątpisz?

Kitqa- no co ty mowisz ! Że córka czyli te wszystkie teorie o dupę rozbić ...ocztwiscie gratulacje i większość tego forum Ci zazdrości :D w tym i ja hihi

Mikallo- czyli urosło coś [emoji23] haha , No gratuluję :),

Millo- fajne imię :) nie słyszałam że działa jako osobne pełne znam tylko inke do picia ;) Hehe ale znowusz mówię ja nie w temacie dzireczynkowym może kiedyś się doedukuje [emoji87]

Imama- ja już stwierdziłam że jak ty z czytaniem i taka wiedza z GD nie będziesz miała córki to ja pale mój zeszyt że wszystkimi info [emoji14] , tak naprawdę to jeszcze z miesiąc dwa żeby się dowiedzieć kto napewno tam siedzi,po rysach twarzy w 3d łatwo poznac

Ana87- już siedzi co siedzi i bedzie co będzie ja wciąż liczę że masz dziewczynkę , I kciuki trzymam.x

Imama - tak u mnie było płasko to był 12 tydz plus 2-3dni czy coś

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka0506 - jednak cofam to... pomyłam dziewczyny kitqe z mikallo ;) razem z mikallo porównywałyśmy zdjęcia naszych dzieci wg teori czaszki i mi wtedy mikallo napisała ze u niej ponoć ma być dziewczynka a nasze główki się różnią. A ostatnio okazało się ze miakallo ma synka :) Niestety nicki mi sie bardzo mylą, mało kojarzę i dlatego za duzo też sie nie udzielam. Ale na bieżąco czytam :)

Biedronka trzeba sie jakos pocieszać ;)
Tak Miciur-ka wszystkie teorie i zabobony nie sprawdzily sie! Nie da sie wplynac na plec :( mozna pobowac ale... Zawsze jest ten dreszczyk nadziei : ))

reklama
Do góry