reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana87 ja ruchy też pózno bo jakoś 22 tydzień, a brzuszkiem malym się nie przejmuj będziesz zgrabniutka i sprawna do końca :-) ja jak w dniu terminu pojechałam do mojego lekarza tylko do innego miasta polozne mnie nie znaly haha i mowie ze doktor kazał ktg zrobic a ona to pani w ciazy ? Na kiedy termin a ja- na dzis :-) fakt to byl koniec stycznia i bylam w kurtce, z ciazowych ciuchow to tylko legginsy kupilam i rajstopy w reszcie chodzilam sprzed ciazy :-)

reklama
teraz dzidzie podgląda Kitqua kto jest następny???/ :) ja mam początek października .niedlugo zacznę 18tydzien.ale ten czas leci..... Ruchów nadal nie czuje .brzuchol mały.dzidzia chyba w kręgosłupie siedzi.:)
Kolejna chyba ja bo jutro mam wizytę, ale u tego lekarza co tylko sprawdza czy serce bije, polowkowe 5.10 :D

@kitqa siedze jak na szpilkach ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Mikallo- to wizytujesz następna w kolejce :) A jak się czujesz ?

Imama - jak tam ?

Millo- czy to skrót od jakiejś pełnej wersji imienia?
Sorry jak głupie pytanie ale ja mało miałam styczności z wybieraniem dziewczecych imion [emoji23] :D , Hehe

Biedronka- To nic tylko w ciąży chodzić u Ciebie [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Co tu będę dużo pisac, jest dziewczynka i juz [emoji7]
Ze mna jak i z corka jest wszystko ok[emoji1303]
Zdjecia nie mam, dr zrobila to tak szybko ze nic nie widzialam, ale jej wierze.

Tak jak mowilam, teoria czaszki, razmi, kalendarz chinski, pierwsze kopniaki, zachcianki cos jeszcze ?[emoji848] obalone!

@kitqa gratuluję zdrowej córci! Cieszę się, że z Wami wszystko dobrze :D Teraz tylko zostało uzupełnienie wyprawki o nowe śliczne ciuszki :D

@Miciur-ka nie stresuję się bo ten lekarz co jutro do niego idę jest beznadziejny! Idę tylko po L4 i skierowania na badania. Założę się, że nawet USG nie zrobi, o sprawdzeniu szyjki nie wspomnę. Byłam w zeszłym tygodniu u innego lekarza, prywatnie, więc jestem spokojniejsza. Poznałam też w tedy płeć- z dziewczynki zrobił się chłopiec :D Cieszę się bo córcię już mam :D Czekam tylko na potwierdzenie na połówkowych, na których już będę się stresować czy z dzidzią wszystko dobrze.

Kitqa gratulacje zdrowej dziewczynki:*
Widze na okolo ze sezon na dzieczynki trwa!:)

Miciurka to jest imie juz takie pelne:)Od paru lat w Polsce takie występuje wlasnie jako osobne imie:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kitqa gratuluje córki. U mnie z synem tez dużo przemawiało za córka a jednak odwrotność [emoji6] nie ma co patrzyć na te ala zabobony.
Biedronka to pozazdrościć takiej ciąży. Ja z drugim synem 20 kg przytyłam i teraz chciałabym bardziej uważać ale dupa jak narazie nic zdrowego nie potrafię jeść bo się złe czuje i jem tylko albo rogaliki lody albo bułki hehe
No Ana87 mam nadzieje ze u Ciebie i u mnie będzie ta córka. Bo ja już zaczynam coraz bardziej panikować a spokojna byłam buu te hormony robią swoje. Chce już wiedzieć. Liczę ze ten przyrost mi się sprawdzi co do płci jak u Millo i Maziajki. A ramzi jak ramzi to chyba tylko dla zabawy.
Ciekawe jak tam druga Ana?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry