reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kitqa, gratulacje. Ile bym dała żeby na usg w niedalekiej przyszłości ujrzeć bule ;)
Jak widać te teorie to nie do końca się sprawdzają i trzeba do nich podchodzić z przymrużeniem oka.
Millo, miejmy nadzieje ze sezon dziewczynkowy długo u nas zagości.
Imama, z tego co obserwuje to z tych teorii przyrost najbardziej się sprawdza. Licze ze u Ciebie będzie córa! ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama-właśnie takie czekanie jest najgorsze:( wole juz wiedziec i zaakceptować rzeczywistość.u Ciebie beta mowi sama za siebie-wiec dziewczynka malowana:-) :)ale wiem ze wolała bys juz wiedziec na 100%. Ja tez nie moge sie doczekać - chocisz boje sie werdyktu....:sad:a tak to jeszcze nadzieja zyje:sad:

Ana87 mam nadzieje ze się dowiesz na następnej wizycie. U mnie będzie 12+3 wiec no jak chłopczyk to pewnie zauważę ze coś odstaje i będę miała w miare pewnosc. A jak nub dziewczynkowy to i tak ciężko bo pamietam chyba Ty Miciurka miałaś bardzo płaskiego nuba u Teojego syna teraz, tak? Który miałaś tc, pamiętasz może? No one czasem się unoszą także zobaczę bo może mi moja gin 16 października popatrzy bo wtedy już będzie 13+1 to już lepiej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kitqa moje gratulacje!!! Większość z nas tutaj marzy o córeczce:)Dobrze, że dzidzia zdrowa. Życie nie jest czarno-białe, dla każdego co innego jest pisane i trzeba się z tym pogodzić;)

Ana87, Imama już nie mogę się doczekać wiadomości kto u Was w brzuszkach mieszka:)Oczywiście trzymam kciuki za córeczki:)
Ana87 a Ty robiłaś betę na początku?

Ana chyba jakoś w połowie października miała mieć wizytę. Może wtedy się odezwie do nas:)

reklama
Kitqa rowniez gratuluje zdrowej coreczki. I wiedz ze wiele z nas pewnie by sie z Toba zamienilo :-)ja pamietam ze w drugiej ciazy bylam bardzo nastawiona na corke, napewno bardziej niz teraz i pamietam tez jak dlugo bylam rozczarowana ze to jednak chłopak.A teraz mlody jest naszym oczkiem w glowie i jest nie zle rozpieszczony az sie boje jak on zareaguje na braciszka :-)

Do góry