reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc kobietki. U nas dzis słoneczko piękne ,ale zimno :dry:
Sylwia Martysia tez dziś w polskiej szkole ma bal karnawałowy:tak: na szczęscie nie jestem w zadnej trójce.Starczy mi takich zaszczytów.W PL byłam przez 4 lata przewodnicząca Rady Rodziców w przedszkolu u Martysi:cool2: starczy
Becia widocznie tylko ja Cie nie pocieszałam:zawstydzona/y: ale nie dlatego ,ze zapomnialam o Tobie ..tylko dlatego,ze nie wiem co napisac:dry: ze co- ze jest mi przykro,ze nastepnym razem sie uda- tego to ja nie wiem przeciez:zawstydzona/y: Ale Ty duza dziewczynka jestes iw iem ,ze zaden dół nie bedzie kopany prawda:wściekła/y: No! Spokojnie- zafasolkujemy i bedziemy miały chłopców ze uhhhh - to akurat wiem:-p
Ptasiorek kochany męzuś:tak: A oni tacy własnie... twardziel, ze chłopcy nie płaczą i takie tam:dry: a w sumie to miękkie to takie ze szok:-D
anufifi czy mi sie wydaje czy masz humora lepszego? Jesli tak to cieszę sie :tak: Idąc Twoim tropem- zakupilismy farby , pedzle, walki i ... odswieżamy to mieszkanko troszkę:tak: Tyle tylko,ze z Niki to "myszyn impasibol":-D:-D No ale powolutku i bedzie cacy.
kiki uwazaj na tych zakupach na siebie.No i spokojnego popoludnia.

Pa pa dziewczynki.

reklama
Beti Ty sie łamać nie możesz bo to do Ciebie nie podobne...ja sie nie zgadzam
złości.gif

Margaritta no to super , że jest zajęcie choc ja Ci powiem ze lubie juz miec efekt a robota , a zwłaszcza ten bajzel podczas to dla mnie ...chorobliwej pedantki koszmar...wiecznie z miotłą ...mąz sie smieje czasem ze czarownica ze mnie
czarownica.gif

Tak mam lepszy humorek...chyba przez to że mąż mi wczoraj takim komplementami jechał ze aż sie zaczerwieniłam
Zobacz załącznik 113491

Ptasiorek...specjalnie dal ciebie pisze duzo :)
pisze.gif

Dla wszystkich Was
Zobacz załącznik 113496

ja sie tak staram a tu takie puchy....echhh nieładnie

niepocieszony.gif

apropos metody na dziewczynkę : łóżko wsch-zach i leżenie na prawo , to my własnie jak zrobimy ta antresole to będziemy miec dokładnie odwrotnie ...mam 7 dni szans na córcie

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przesyłam Wam oczywiście mnóstwo fluidków ,niech wasze fasolki szybko się pojawią .Ja po prostu miałam chyba szczęście .Odpowiadając na wasze pytania to ja chciałam zawsze chłopca ,ale jak zaczęłam się starać to po prostu chciałam dzidzie zdrową.Ha a jak to zrobiłam to metoda była taka ,że zaczęłam przed owulką tak z 3 dni wcześniej się przytulać i tak co dwa dni no i po każdym przytulańsku nogi do góry na 15 min a i prawie zawsze była moja ulubiona pozycja czyli(od tyłu).Pozdrawiam was wszystkie .

To ja...:sorry2:niewiele mam na swoje usprawiedliwienie :zawstydzona/y:
mam dziś wieczorem jakąś deprechę.... :-(najpierw mnie po połuniu wszystko zaczęło wkurzać, ...na mężu się wyżyłam :baffled:, a teraz jakoś mi tak smutno...:-(ogólnie...

reklama
Do góry