reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam niedzielnie :)
Bershka.. to super ze wszystko ok.. i ze juz slyszalas serduszko;-):-)
Kari..wypoczywaj na L4.. i dogadzaj sobie.. to jedyny okres kiedy wszyscy Ci dogadzaja i mozesz bezkarnie leniuchowac:-D;-) wiec korzystaj ile wlezie :sorry:
A ja dzis znow z rana mialam watpliwosci czy chce dzidzie:-(.. moze duza przerwa jest.. to dlatego?:-(.. albo wszystko przez te pogode:wściekła/y:leje dzis:szok:.. i czlowieka jakas depresja dopada:confused2:... JA CHCE WIOSNE :happy:
Milej niedzieli Dziewczynki.. Caluje WSZYSTKIE !!!!!!:-)
12.png

reklama
hej dziewczyny....
Ja dzisiaj po koszmarnej nocy...

.mój Tomcio postanowił wstac o 1 w nocy!!!!..w ogóle nie miał ochoty na spanie aż do 5 ...i o dziwo zniosłam to nieźle, ale gdy zasnął o 5 a po 10 minutach znów sie obudził to byłam wściekła....:crazy::crazy::crazy:.

a potem pomyslałam z czy jestem normalna ???...dziecko sie męczy spać nie może a ja się wściekam ...achhh.
Od rana jest znów na nogach , ani minuty dłuzej nie spał niż zwykle....a ja zaraz do mamy i ani nie usiądę cały dzien

Wam za to życze miłej niedzieli i duzo odpoczynku

Witam,
a dziś tak skoro narzekamy to ja tez sobie narzeknę ;-)... jestem dziś w pracy :crazy:... raz na 2 miesiące muszę być w niedzielę w pracy:-p i to jest właśnie dziś... jakoś przetrwam...:-D
Oj dobrze, że dziś pada w Lublinie, to mi tak mocno nie żal tej niedzieli.... bo jakby dziś pogoda była to... :wściekła/y:...:-D

SYLWIA... skąd ja znam te nasze wahania... :-D

;-)Witam !!!!!
Sylwia to wszystko na pewno przez pogodę jest ponuro u mnie nie pada ,ale nic się nie chce robić,ale możesz to wykorzystać i zabrać się za tworzenie fasolki ha ha.:blink:
Miłego dnia kochane Wam życzę.

hej hej:-) dzień dobry:-):-)
Anufifi to miałaś nockę, a Tomcia coś bolało czy tak poprostu się wyspał?:happy: a znalazłaś już opiekunkę dla mamy?, no i jak ona się czuje? buziaki niedzielne:-):-)
Aga tak, gin powiedział, że są 8mm ale że to nie to, ja się nie znam, powiedział mi ,że pęcherzyka brak:confused: i w tym msc już nie da rady, w poniedziałek idęz fotkami z monitoringu to zobaczymy co mi ta moja powie.Mogłaby juz mieć ten sprzęcior swój to bym nie musiała do szpitala latać.Aguś jeśli owulka miałaby być hipotetycznie w czwartek to musiałabym mieć cykl ponad 30 ,a mój najdłuższy to 28:confused:, ja już nic nie wiem-buziaki:-)
Sylwia jak po imprezce w szkole?:-)
Ptasiorek ci nasi faceci jednak czasem kochani są:-):-) moj też niby taki twardziel, ale i tak widać jak to przeżywa, a na wakacje w ciąży można jechać, później powiesz dzidzi, a wiesz już byłeś w Hiszpanii:-):-)
Kiki jak tam szalona sobota?:-)
Margarittko kochana Ty wiesz jak jest i pewnie dlatego takie efekty:-):-)ale jeszcze troche i będziemy miały swoich chłopaczków:-):-)
Kari łapie fluidki od Ciebie:-):-)
Bershka popieram Ptasioka naszego rozpieszczaj się ile się da:-):-)

a ja zrobiłam obiadek i siadam dalej nad następnym banerem, ale będę zaglądać:-):-)
buziaczki:-)

witam dziewczyny u mnie po sobocie fajnie.wieczorkiem chyba z dwie godzinki siedzialam w wannie z moim m,fajniutko bylo.a dzis znowu jeszie na delegacje i znowu do czwartku same takie to nie fajne,wiecej jestem sama jak z nim.ale co zrobic takie zycie..dzisiaj jak moj m pojedzie to wyskocze do kumpeli na soczek.dzieciaczki ida do kolegi na urodziny o 15 do 19,cos wszystkie nie jestesmy w sosie przy tej ponurej niedzieli.pozdrawiam i zycze milej niedzieli..

Czesc dziewczyny:)))
A juz po Kosciele i po zakupach :)))
Wzielam autko i pojechalam do Kosciola potem do Reala.....ale mialam stresa to moje pierwsze proby samodzielnego jeżdzenia...strach ma wielkie oczy co?:))))
No jakos musze sie przemóc bo inaczej to kupiona brynia dla mnie bedzie tylko stala,..a tego przeciez nie chcemy:-D:-D:-D:-D Najbardziej mnie spinaja te parkingi i parkownie...ehhhh
Buziaki Niedzielne :)))

a mi się dziś nic nie chce:rofl2::-):-)
Kiki niby pieniądze nie są ważne...ale jednak drugie po tlenie:baffled:, ja czasem lubię jak mojego nie ma 1 dzień:-):-)ale już tak na dłużej to nie, wtedy nie mam na kogo pokrzyczeć:-D:-D:-):-)
Czarodziejka bravo kochana:-):-) jezdzij i trenuj to za niedługo do mnie w gości przyjedziesz:-):-):-)

Hej,
a gdzie się wszystkie piękne panie podziewją? co tu takie pustki... koniec leniuchowania po niedzielnych obiadkach... ;-):-D

ale mam migrenę... boli pół twarzy i oko... aż mi niedobrze... bleee... i żaden proszek nie pomaga...:wściekła/y:

reklama
No własnie ...gdzie sie wszystkie podziewają ...
Ptasiorek wiem o czym piszesz miałam dawniej takie bóle głowy ...wymiotowłam jak szło....i w ciązy tez takie bóle ....człowiek by sobie wtedy chętnie głowę odciął

Do góry