reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka, kiki :)))) jakie śliczne suwaczki ;))))
czesc Dziewczyny wybaczcie ze ostatnio malo bywam ale ta sesja...ehhh. Jutro kolejny egzamin..mam nadzieje ze pojdzie dobrze!!!!! Buziaki Dla Was

reklama
hallo dziewczyny jest tu ktos dzisiejszym wieczorkiem?czarodziejka trzymam kciuki!!bereshka ja to jem bardzo malo.i nie wiem czy to zle,schudlam troche ale lekarz twierdzi ze jest ok..

Dzień dobry kochane ...ja juz tu witam w pełnej formie...

Zobacz załącznik 113467

i na kawke zapraszam Panie

kawa.jpeg]​

poczytałam:-)
Royanna Arabella Agnieszka Jarzębinka Bershka Ptasiorek Sylwia
Margarittka Anufifi Czarodziejka Anka yoggga Kiki śle ogromniaste buziole:-)
Gie-oska ja zaswoje monitoringi raz nie płacę nic, raz 30, a raz 35:-)zależy od lekarza i o której godz pójdę:-)no i witaj w klubie ja też chce chłopaka:-)
Kari daj nam tu trochę fluidków kochana:tak:
Pyszczek normalnie zazdroszczę Ci takiej prolaktyny:-)

kochane moje dziękuję za miłe słowa:tak::-)
do gina idę w poniedziałek, na monitoringu byłam w szpitalu, moja ginka czeka na jakiś mega nowoczesne usg i dlatego wysyła mnie do szpitala, lekarz powiedział, że jakieś tam 8mm są ale to nie jest to i znowu mam cykl bezowulayjny, bo w tamtym cyklu raczej też coś było nie tak.W poniedziałek idę do mojej z fotkami moich jajników:-) powiedziała przez tel, że coś mi zapisze, dam Wam znać w poniedziałek wieczorkiem:-)
wczoraj mój mnie trochę wyluzował:-)były drinki, sex i kasety video hehehe:-):-):-) no może kaset video nie bylo, ale te dwa pierwsze jak najbardziej:-):-)i tak jakoś bezstresowo:-):-)
co ma być to będzie:-)

Witam i ja dziewczynki;-)
anuffi, Beti super ze juz jesteście:-)

Beti kiedy w ktory dzien pecherzyk miał 8mm??? ty aparatko a mówilas ze niebylo zadnego:angry: wg mnie bedzie jeszcze owulka ale pozno.... napisz w ktory dzien były po 8mmm a przypuszczalnie wylicze ci ile bedzie mial pecherzyk w poniedzialek i kiedy by miała byc owulka:-p

Czarodziejko kolezanka mnie prosiła o kalendarz chinski ale ten co Wójcik ma bo on sie rozni od tych na forum a Ty chyba kiedy podawałas go!!!:zawstydzona/y:

Miłego weekendu babeczki Wam zycze, ścisakm Wszystkie

Beti pozwolilam sobie sprawdzić na 28dni.. kiedy miałas ten monitoring...:zawstydzona/y:
z moich wyliczen wynika że w poniedziałek 16dc pecherzyk bedzie koło16/17mm a owulka przypuszczalnie w 19dc w czwartek;-) ale to sie wszystko okaże..... buziole

Witam i ja:)))
Moge i ja sie przylaczyc do kawki???:-)
Beti...Anufifi..Super ze jestescie .. i z dobrymi humorkami ;-):-)
Ja dzis ide do szkoly.. maja zabawe karnawalowa i trzba pomoc.. a ze jestem w 3 klasowej to nie mam wyjscia :baffled::-)
Milej soboty Dziewczynki:))

Ostatnia edycja:
Ja też witam :-)
A że dziś jestem w pracy, to proszę tu pisać, żebym jakoś przetwała :-D

A dziś na dobre przyszła @...
Zaskoczyło mnie, że mąż był też smutny, że ciąży jednak nie ma... a ja cały czas byłam przekonana, że on bardziej marzy teraz o wakacyjnym wyjeździe, niż o ciąży tego lata...
Kurcze czego ci faceci udają takich twrdzieli i kryją się ze swoimi emocjami...:confused: Ale miło mnie tym zaskoczył...

Pocieszał mnie, jak mu wczoraj jęczałm, że znowu zaczynają się niepowodzenia, jak ze stranek o nasze1dziecko. Kiedy nic nie wychodziło nam przez 12 cykli...:-( a za 13, kiedy robiliśmy remont łazienki i nie było czasu na latnie do gina na monitroingi, analizy co i jak którego dnia... sex był spontanicznie, najmniej spodziewnym momencie okazało się, że jest ciąża...
To mi poweidział, że nie mogę tak wszystkiego tak analizować, zapisywać, za dużo myślec... tylko wyluzować i zostawić pozwolić działć naturze...
I że jemu nie zależy na tym, że ma być koniecznie chłopiec. I że on tylko tak kiedyś powiedział hipotwetycznie o tym synu :dry:, ale tak naprwadę to chce dziecka, nie koniecznie chłopca... i co ma być to będzie. To co usłyszałm było miłe i budujące...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
i ja witam was dziewczyny .beti anufifi.aga.sylwia,ptasiorek no szkoda ze przyszla i zobacz jaki maz kochany tez jest smutny to tez bardzo chce dzidziusia,to zrob tak jak on mowi nie obliczaj,poddaj sie mezowi i ciasza bedzie,jezelui i tak ´wam nie zalezy czy to chlopczyk czy dziewczynka,chcecie dzidziusia to w tym miesiacu dzialajcie na calego i bedzie fasolinka..ja mykam za chwilke na zakuopy potem sprzatanko i leci do wieczorka.pozdrawiam was wszystkie i zycze milej soboty..

Do góry