reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ANUFIFI... oj czuję, że jednak przerwy w starankach u was nie będzie :-)
Fajnie wam, ja uwielbiam remonty, przeróbki w mieszakniu... ja jak coś skończę, to zaraz bym następne przerabiała :-D 3 lata mieszkamy a ja najchetniej jakieś nowe bym urzadzała :-D taki niespokojny duch jestem...

reklama
anufifi i ja uwielbiam takie sposoby na cokolwiek:-D tulam Cie :zawstydzona/y:- -głowa do góry, piers do przodu i musi byc dobrze;-)
arabella owszem-teraz to chcialabym juz tylko chlopca:zawstydzona/y:
royanna poki @ niet to nadzieja jest... ta Hiszpania mmmmm.... do jutra-powinno sie okazac samo co sie wydarzy w najblizszym czasie;-)

Wiecie co kobietki.... moj szanowny powiedział mi ostatnio, zebym zadała sobie pytanie "... czy chce dziecko tak w ogóle czy tylko chłopiec wchodzi w gre...." , bo jak to drugie to mam sie głeboko zastanowic:zawstydzona/y::-(ehhh...

Dla Was wszytskich spokojnego dnia czy to w domu czy w pracy czy na spacerze.

witam kari gratulacje i jeszcze raz gratulacje,zycze ci zdrowych 9 miesiecy,dbaj o siebie i fasolinke.piekne uczucie,dzieciatko to cud tez tak mysle ja jestem 4 raz w ciazy a wszystko przezywam jak za pierwszym razem..jeszcze raz gratuluje,bereshka ja bylam w ciazy i podawalam siostry syna do chrztu i nic sie nie stalo.pytalam ksiedza o ten zabobon bo tezu o nim slyszalam to powiedzial ze to bzdura,i po rozmowie z ksiedzem podalam denisa do chrztu,moja bratowa byla w ciazy podala brata syna do chrztu obecnie magda ma juz19lat a lukasz20 i tez nic sie nie stalo,decyzja nalezy do ciebie..beti o ja ze nie ma pecherzyka a moze jeszcze bedzie.uda sie napewno.bedzie dzidzia -cierpliwosci beti i bedzie dobrze.arabella wiatamy na,bb,margarita ci nasi mezowie.oni by chcieli wszystko szybciutko i z glowy..co nie..anufifi nie doluj sie kochana.bedzie dobrze,aga jak to leci ty juz przeszlas na 4 miesiac jak leci ten czas..jarzebinko to moze na dziewczynke jak ciaza jest odmienna jak poprzednia.

a ja wczoraj to bylam taka chora gardlo zawalone zimno mi bylo.lamalo w kosciach,caly dzien lezalam w lozku,ale dzisiaj jest juz lepiej,na cale szczescie,wczoraj myslalam ze sie wykoncze.a glodna jestem bo nic przelknac nie idzie wczoraj zjkadlam tylko banana dzisiaj musze cis zjesc bo umre z glodu a moja fasolinka jaka biedna tam w brzeszku..

Kari jeszcze raz wielgachne Gratulacje!!!

kiki no co ty jednego banana przez cały dzięń, szok!!! ja to jem masakrycznie duzo bo jestem co chwila głodna, w nocy to minimum dwa razy wstaje i jem krokmki, mleko z płatkami :/

Beti napisz co u Ciebie co jeszcze lakarz powiedział, zalecił.....

Anuffi kochanie ten cykl dajesz na luz więc moze bedzie udany;-)

Margeritta maz ma racje... bo nigdy nic niewiadomo ale co jak co uwazam ze chlpca można zaplanowac 99% dziewczynke w 70-80% więc zawsze masz wieksze szanse jezeli oczywiscie serduchowanie bedzie w owulke .....:tak:;-)

ptasiorek czyli udanych wakcji zycze;-)a moze jeszcze nie wszystko stracone iskierka nadziei zawsze jest:-)

royanna to czekamy na rezultat????

Bershka to czekamy koniecznie na zdjecie maleństwa!!!
dodaj suwaczka z dzidzią bo niewiemy nawet ile ma ciąza:zawstydzona/y:

arabella no tak nigdy niewiadomo ile cykli trzeba czekac ty masz o tyle lepiej ze na chłopczyka bedziesz sie starac wiec powinno byc szybko bo w owulke celujesz;-)

pozdrawiam cała reszte.... Sylwuś , Czarodziejka , jarzebinka i reszte"bandy":-)

Ostatnia edycja:
MARGARITKA i ANIA... to chyba u nich normalne... mój też od czasu do czasu teksty wrzuca, że takie planowanie, to sztuczne, wyrachowane, bez namiętności.... A niech se gada, ..na zdrowie. A ja i tak swoje robię ;-):-D

ja aga jem bardzo malo przy tej ciazy.jakos nie moge albo cos mi jest ale to i dobrze moze duzo nie przytyje i tak jestem juz dosc dobrze zbudowana..anufifi zobacz jarzebinka poddala sie mezowi i jak szybciutko byla w ciazy,moze warto zaryzykowac poddac sie emocja i juz bedzie dobrze.ptasiorek twoja mala jest zarabista i ma przesliczne oczy,mykam robic pizze odezwe sie potem..pa

no i mam suwaczek ale nie wiem czy znowu bedzie stał w miejscu czy jednak bedzie przesuwać datę :crazy:;-)

a dzidzię oczywiście wkleję :tak::tak::tak:

reklama
kiki a ja za to objadam się jak za.....trzech :-D trochę mnie to przeraża ale mam nadzieję, ze to tylko początki wyrównywania diety a później łaknienie minie ;-)

Do góry