reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam kochane!!!!!!dopiero co wróciłam po całym dniu wrażeń .Zrobiłam rano betkę ,ale wynik miałam dopiero na godzinę 16,ale w między czasie poszłam zapisać się do poleconej Pani ginekolog i udało mi się zapisać na dzisiaj.Myślałam ,że do tej 16 zwariuję ,ale dobiła 16 wzięłam wynik i poleciałam z nim do gin i powiedziała ,że jest ciąża zbadała mnie powiedziała,że jest wszystko oki ,zrobiła mi też usg ale myślała że za wcześnie i nic nie będzie widać a tu niespodzianka kropeczka była widoczna!!!!!Kurde ,ale super uczucie to moja pierwsza ciąża ,więc nigdy nie wiedziałam jak to jest super!!!!!!A jeszcze dzieciątko może się urodzić w ten sam dzień co ja!!!!!Teraz tylko żeby było wszystko do końca okey.Nie mogę uwierzyć ,że w pierwszym cyklu mi się udało!!!!No a teraz czytam co u Was kochaniutkie !!!!!!!!!!!

reklama
kari, witaj i przyjmuj gratulacje! Ale Ci się dobrze udało za pierwszym razem. Ja też bym chciała, bo lubię mieć wszystko dokładnie wyliczone i tak jak mam różnicę 2 lata i 2 miesiące przy dziewczynkach to chciałabym też 2 lata i 2 miesiące teraz;-) Poza tym latka lecą. Ale niestety nie zawsze jest tak prosto.

Kari super uczucie, prawda ? :sorry2: ech...

ja dzisiaj idę do ginka podglądnąć maluszka o 20.45 !! :angry: no ale i tak zostałam wepchnięta wręcz na dzisiejszy dzień

odebrałam wyniki badań moczu, morfologi etc, w miarę wszystko ok ale leukocyty positive- nie wiem co to oznacza :baffled: i w moczu b.liczne bakterie :szok::-(

Kiedyś miałam krew w moczu, jeszcze przed ciążą parę dni więc to może to :crazy:

Beti ściskam mocno i przytulam, podobno dwa razy do roku każda ma bezowulacyjny cykl i Tobie akurat na złość wyszedł w tym ale głowka do góry i do dzieła znowu

Sylwuś dzięki za troskę :-) dołek minął, Kochana

Anufifi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo dostaniesz klapsa w dupencję

Arabella witaj !

Witam wszystkie z ranka

ps śniło mi się, ze piłam kawę :crazy::baffled: brrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Witam,
@ jeszcze się nie pojawiła, mam za to zapalenie pęcherza i to przez to cholerstwo zrobiłam test tak na prędce, bo musiałam Furagin łyknąć, żeby pozbyć się żyletek w cewce moczowej :baffled::crazy: Temka dziś wysoka przez tę chorobę... 37,2 :baffled:
A zrobiłąm test w kiblu w pracy i wyszła mi Hiszpania... czyli 1 kreska... :sorry2:
Nie jestem specjlnie zdołowana, bo to1 cykl starań i jednak teraz robimy przerwę na pół roku, bo szykują się ekstra wakacje we wrześniu. Wynajmujemy dom w Hiszpanii na 5 par, każda z małym dzieckiem. Ale między sobą ustaliliśmy regóły i warunek jest taki, że nie mozna się wycofać i nawet jak coś komuś wypadnie, to i tak zobowiązuje się zapłać 100%. Także ustalilisy z mężem, że ciąża musi troszkę poczekać... bo ja jestem pełna obaw i w ciąży się niegdzie dalej niż 200km, to się nie ruszam...:sorry2::-)

Dzien dobry!
Ja dzis mam wolne ale wpadlam teraz na chwilke!

KARI-GRATULACJE!!! SZCZĘŚCIARA Z CIEBIE!!! podeślij nam trochę fluidkow!

Ptasiorku
, wynik moze byc falszywy ze wzgledu na zapalenie! Nie poddawaj sie, dopóki @ nie ma to jest szansa! Ale Hiszpania to tez super plany!!! Tak czy siak bedzie dobrze!

Arabella-witaj u nas! Masz sliczne coreczki, terz pewnie bedzie synus, co?

Ja czekam na @. Planowo ma byc jutro, ale przez chorobska w tym cyklu, przez stres itd wszystko moze sie poprzestawiac. Wydaje mi sie, ze jutro do mnie zawita, bo mam wszystie objawy jak przed @, ale test jeden mam jeszcze w zapasie! Zawsze jest nadzieja!

reklama
Hej dziewczynki ,
Ja znalazłam sposób na doła....
Mamy w mieszkaniu antresole która do tej pory robiła za składowisko rzeczy po chłopakach...postanowiliśmy zrobic sobie tam gniazdko :) ...wiec jest co robic ...męzuś schody a ja segreguje betki...no i własnie miałam te najmniejsze takie maciupkie...i tak mie sie znowu zrobiło.....że nie wiem czy doczekam tego czerwca...niby to juz krótko , ale mąz sie tez wkurza ze juz by chciał....

ach....teraz zrobiłam sobie przerwe na kawke i na podgladniecie co u was ....

Do góry