reklama
Salfazin ma za zadanie wzmocnic plemniki, ja po nim 2 chłopców się doczekałam, wieć na mojej liście jest CHŁOPCZYKOWE. Postawiłam na lukrecję i OLE. A czy szyszki chmielu można dawac razem z lukrecja, gdzieś czytałam że nie...ale Gosica chyba tak mężowi serwujesz?dwa na raz?
w tym cylku zostosuje abstynęcję 7 dni i moze ten hurryup. Gosica tak, Abiofem obniża mi świetnie ph, stosujesz co 3 dni 1 aplikator, kosztuje ok 27 zł
A minerały robiłam:Wapno, magnez-mam górne granice nowtmy, a sód i potas dolne normy. Testosteron też niski, bo 0,352 a norma od 0,29-1,42
w tym cylku zostosuje abstynęcję 7 dni i moze ten hurryup. Gosica tak, Abiofem obniża mi świetnie ph, stosujesz co 3 dni 1 aplikator, kosztuje ok 27 zł
A minerały robiłam:Wapno, magnez-mam górne granice nowtmy, a sód i potas dolne normy. Testosteron też niski, bo 0,352 a norma od 0,29-1,42
Gosica
Fanka BB :)
Buniczek, tak niedawno zaczęłam mezowi podawać korzeń Lukrecji z szyszkami chmielu. Myślałam ze te środki trzeba przyjmować zamiennie. Imama pisała ze jednak można razem, wiec tak robię
Na razie zastosuje Medivag i zobaczymy, mam nadzieje ze pH będzie niskie.
Ładne masz wyniki, ja raczej po środku normy. Wiec 50/50
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na razie zastosuje Medivag i zobaczymy, mam nadzieje ze pH będzie niskie.
Ładne masz wyniki, ja raczej po środku normy. Wiec 50/50
Sprostowanie
Salfazin myślę że chlopczykowy!
Imama chodziło mi o to czy jak ja bym brała zyrtec a mąż sudafed to czy to nie za dużo na raz? ,a slfazin jest na polepszenie jakości plemników z Wit C to raczej tego nie bede bo mój mąż nie ma problemów w tym stylu jego plemniki to wręcz jakieś super nadprzyrodzone mogę mają
Monia 0281- tak ja stosowalam kochana WSZYSTKO! na dziewczynkę już nie raz o tym tu wspominałam , suplementy dieta wg metod a IG, a nie GD czyli duzo wapnia,jogurtow mleka, truslawek itp. jony , zakwaszania no cuda wianki , zgodnie nawet z faza księżyca! No wszystko wszystko i syn, seks mieliśmy codzienny (dodam screena że szczęśliwego cyklu) temp też mierzyłam i np.Maziajka ma z codziennego córkę a ja mam syna , widzisz no nie dojdziesz to moim zdaniem wielki fart nie jestem pewna czy da się zaplanować ale chce spróbować ten ostatni raz
Imama - a gdzie Atomic pisze że zakwaszenie nie idzie wyżej ?
PrzyszlaMama87- A wiesz mniej więcej kiedy zaszłas/Kiedy wpadliscie ?
Kitqa- jestem podobnego zdania ale jak tu nie spróbować chociaż żeby szczęściu dopomóc ?!
Gosica- salfazin z tego co wiem to biorą na poprawę plemników
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Imama chodziło mi o to czy jak ja bym brała zyrtec a mąż sudafed to czy to nie za dużo na raz? ,a slfazin jest na polepszenie jakości plemników z Wit C to raczej tego nie bede bo mój mąż nie ma problemów w tym stylu jego plemniki to wręcz jakieś super nadprzyrodzone mogę mają
Monia 0281- tak ja stosowalam kochana WSZYSTKO! na dziewczynkę już nie raz o tym tu wspominałam , suplementy dieta wg metod a IG, a nie GD czyli duzo wapnia,jogurtow mleka, truslawek itp. jony , zakwaszania no cuda wianki , zgodnie nawet z faza księżyca! No wszystko wszystko i syn, seks mieliśmy codzienny (dodam screena że szczęśliwego cyklu) temp też mierzyłam i np.Maziajka ma z codziennego córkę a ja mam syna , widzisz no nie dojdziesz to moim zdaniem wielki fart nie jestem pewna czy da się zaplanować ale chce spróbować ten ostatni raz
Kitqa- jestem podobnego zdania ale jak tu nie spróbować chociaż żeby szczęściu dopomóc ?!
Sprostowanie
Wiem że chlopczykowy ale wszystko co ma poprawić jakość plemnikow jest chlopczykowy a mój brał i mamy córeczkę
Ostatnia edycja:
PrzyszłaMama87
Miciurka tak wiem bo mierzyłam temp nie regularnie ale na jej podstawie wiem ze wpadka w sama owulacje lub kilka godzin po test ciążowy pokazał bladzioszka 9dpo a 7dpo owulacyjny był pozytywny Wiec domyślałam się ze to ciąża i czułam to po prostu
Wysłałam Ci priva
Wysłałam Ci priva
Ja Salfazin polecałam Kruszynce ona nie planuje płci z tego co pisała chce zdrowej dzidzi
A Sudafed ma spowodować zmniejszenie ilości śluzu co jest dziewczynkowe
Ale jak już wam pisałam u mnie Salfazin nie miał wpływu na płeć mam po nim córkę
A Sudafed ma spowodować zmniejszenie ilości śluzu co jest dziewczynkowe
Ale jak już wam pisałam u mnie Salfazin nie miał wpływu na płeć mam po nim córkę
reklama
kitqa
Miciur-ka jestem tego samego zdania. Jesli kiedykolwiek zdecydujemy sie na 3 dziecko to tez bede cudowac : ) aby pomoc szczesciu
Teraz sprytnie gromadzę informacje na ten temat [emoji57]
Teraz sprytnie gromadzę informacje na ten temat [emoji57]
Podziel się: