reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Monia, hurry up działacie z zabezpieczeniem w okolicach ovu, a po 1-5h po tym stosunku przytulanka znowu juz takie docelowe ;) to pierwsze podejście ma trochę osłabić plemniki, zmniejszyć ich ilość co podobno zwiększa szanse na dziewczynkę ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka, dziękuje bardzo za link. Myśle ze na Allegro spokojnie je sobie namierze.
Przypomnij tylko paski są koloru zielonego.? Opakowanie widzę biało-różowe [emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica końcówka jest rozowa, tylko musisz uważać bo są też z różową końcówka ale w innym opakowaniu a nie wiem jakie one są bo ich nie sprawdzałam.

spróbuj może podrasować męża? Dajesz mu coś? Żeby miał plemniczki mocniejsze?
A co proponujesz?? Teraz łyka tylko kwas foliowy przeważnie tak z tygodniowa amunicja do domu wraca to powinna mieć moc..
Monia0281 ja działam tyle ile mogę czyli co dwa tygodnie jak mąż jest tylko zawsze mam jedne dni płodne a jak on wraca po 2 tyg to już lipa bo nie płodne :(
Kupię ten żel i może jakiś suplement dziewczyny polecą. ;-) ;)

A co proponujesz?? Teraz łyka tylko kwas foliowy przeważnie tak z tygodniowa amunicja do domu wraca to powinna mieć moc..

Monia0281 ja działam tyle ile mogę czyli co dwa tygodnie jak mąż jest tylko zawsze mam jedne dni płodne a jak on wraca po 2 tyg to już lipa bo nie płodne :(
Kupię ten żel i może jakiś suplement dziewczyny polecą. ;-) ;)

Salfazin jest niedrogi i u nas się sprawdził mamy Majeczke

reklama
Do góry