reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No kilka miesiecy, ale mój za granicą pracuje to trudno powiedzieć ile dokładnie razy probowalismy. Na początku probowalismy 0+12, a teraz to już działamy jak leci, blisko owy na pewno.Mam dwóch synów 16 i 10 lat[emoji4]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej, nie bylo mnie trochę bo szieciaki się pochorowaly.
Gratuluję zdrowych dzieciaczków i 3mam ksiuki za testujące niedługo.
Asa a co stosowałas na dziewczynke? synki sa cudne, mój drugi też taki przytulaśny ze szok:)
Gosica widze ze nie obstawiasz juz 0+12? ja sie jeszcze waham, za 2 dni przewidywana owu i nie wiem co robic, może postawię na 1 stosunek w płodne, tylko cholerka tak synków tez spłodziliśmy... ja poki co stosuje co drugi dzień abiofem na zbicie ph, ciągle wierze ze może to coś zmieni u mnie. Porobiłam wyniki i minerały w tym cyklu dziewczynkowe

Buniczek No jak masz minerały i wszystko to działaj. Tutaj dziewczyny co maja córki z mineralnych to po pozytywie tez działały. Ja tez synów mam z jednego w płodne ale No inne rzeczy się zmienia i może coś pomoże [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No kilka miesiecy, ale mój za granicą pracuje to trudno powiedzieć ile dokładnie razy probowalismy.
Mam to samo :( teraz znowu będzie w domu 3 dni przed owu, ja oszlaeje :(
Gosica ja miałam zielone właśnie z allegro
ale spróbuję te różowe co Marzycielka86 poleca jeśli są lepsze no i muszę pomoc plemnikom przetrwać koniecznie muszę kupić żel..

Kruszynka no właśnie zwariować można, kurcze jakby można było działać do miesiąc[emoji20] u mnie to jeszcze pesel mnie goni

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety, czytając forum dochodzę do wniosku ze nie ma żadnej metody ktora daje mozliwosc zaplanowania plci dziecka :( mozna sie czarować ze jednak "cos" wplynelo na plec, ale sadze jednak ze to tylko szczęście lub przypadek [emoji19]

Kitqa zgadzam się z Tobą w 100% :-D będzie co ma być nic nie zaplanujemy ;-)

Imama, masz racje z tym pH, wyżej może być znacznie wyższe pH dzięki któremu może dojść do zapłodnienia.
Myśle ze dlatego największy wpływ może mieć bieżące pH śluzu, które jest pochodna suplementów, diety itd.
Monia, po wczorajszym testowaniu mamę tłok w głowie. Dzisia powtórzę testy po godz.16. Jeśli wszystkie negatywne tzn ze musimy działać. Temp jeszcze niska, śluzu jak na lekarstwo. Zwykle w przeddzień skoku mam spadek temperatury, co jak mi się wydaje może zwiastować owulacje ;)
Imama, spróbujemy hurryup z ciepła kąpielą, sudafed w syropie 6h przed, Medivag i zobaczymy. Jak nie wyjdzie to poczekamy do kolejnego cyklu.
Marzycielka, będę musiała przetestować te testy z Allegro z różowa końcówka-możesz podać link?
Biedronka, ten zielony pozytywny to o czułości 25, niebieski jest z Allegro.
Przyszlamama, mon mąż tez mamocne plemniki dlatego nie są nam póki co straszne zyrteki, żele itp ;)
Monia ja Rez liczę ze z wiekiem te plemniki u męża troszkę osłabły. Bierze niby OLE, ale jak imama pisała on tez może wzmocnić plemniki, z drugiej strony może "naprawić" te żeńskie ;) my już tez pasujemy z o+12, po 2 cyklach starań.
Buniczek,idziemy łeb s łeb z ovu. Abiofem obniża pH? Może spróbujcie ten hurryup?;)
Kruszynka, dla mnienajlepsze są testy clearblue ale strasznie drogie ;( liczę na róż.

Ja Kruszynka miałam i zielone i różowe. Różowe wychodzi pozytyw tuz przed owu cieni za bardzo nie nich nie miałam. Zaś zielone wcześniej wychodzą. Dobrze właśnie dwa robić i wtedy idzie idealnie wyczaić pozytyw [emoji6] spróbuj może podrasować męża? Dajesz mu coś? Żeby miał plemniczki mocniejsze?

reklama
Do góry