Imama, masz racje z tym pH, wyżej może być znacznie wyższe pH dzięki któremu może dojść do zapłodnienia.
Myśle ze dlatego największy wpływ może mieć bieżące pH śluzu, które jest pochodna suplementów, diety itd.
Monia, po wczorajszym testowaniu mamę tłok w głowie. Dzisia powtórzę testy po godz.16. Jeśli wszystkie negatywne tzn ze musimy działać. Temp jeszcze niska, śluzu jak na lekarstwo. Zwykle w przeddzień skoku mam spadek temperatury, co jak mi się wydaje może zwiastować owulacje
Imama, spróbujemy hurryup z ciepła kąpielą, sudafed w syropie 6h przed, Medivag i zobaczymy. Jak nie wyjdzie to poczekamy do kolejnego cyklu.
Marzycielka, będę musiała przetestować te testy z Allegro z różowa końcówka-możesz podać link?
Biedronka, ten zielony pozytywny to o czułości 25, niebieski jest z Allegro.
Przyszlamama, mon mąż tez mamocne plemniki dlatego nie są nam póki co straszne zyrteki, żele itp
Monia ja Rez liczę ze z wiekiem te plemniki u męża troszkę osłabły. Bierze niby OLE, ale jak imama pisała on tez może wzmocnić plemniki, z drugiej strony może "naprawić" te żeńskie
my już tez pasujemy z o+12, po 2 cyklach starań.
Buniczek,idziemy łeb s łeb z ovu. Abiofem obniża pH? Może spróbujcie ten hurryup?
Kruszynka, dla mnienajlepsze są testy clearblue ale strasznie drogie ;( liczę na róż.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom