reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczyny,
Chciałam Wam oznajmić że udało mi się wykonać mój plan na ten cykl:)Byłam w weekend we Włoszech u męża. Kupiłam wcześniej bilet z nadzieją że uda mi się trafić na dni płodne chociaż wiedziałam że szanse są małe żeby trafić, bo u mnie owulacja jest różnie między 16 a 21 dniem. No ale chyba mniej więcej wcelowaliśmy więc szanse na ciąże są:):):).
Czytałam Was dzisiaj i starałam się nadrobić.
Imama wspaniałe wieści . Dobrze że dzidzia zdrowa, zobaczyć ruszające się maleństwo to naprawdę cudowny widok:)
Leeleeth ja Ciebie naprawdę podziwiam, taka gromadka a Ty i tak ogarniasz wszystko i już myślisz o kolejnych staraniach. Dobrze, że na męża możesz liczyć. Całuski dla Emilka:)
Miciurka witaj! Jak najbardziej rozumiem Twoją potrzebę posiadania córki, powodzenia:)Widzę że teraz chcesz jak najwięcej zrobić żeby zwiększyć szanse. Rzeczywiście może tym razem powinno się trochę za faceta wziąć w tej kwestii;)
Majorcia czytałam to co pisałaś i tak myślę że właśnie stres i presja może u nas wpływać na to, że nam nie wychodzi i powoli zaczęłam już odchodzić od tych 7 czynników. Powoli odpuszczam suplementy i inne rzeczy. Liczę po prostu na szczęście. Tak naprawdę po tym jak już długo nie mogę zajść w ciążę, to już tylko myślę o tym żeby się w ogóle udało. A jakby była to dziewczynka to już bym była wniebowzięta;)
Kruszynka, Marzycielka, Gosica trzymam kciuki za Was. Może niedługo razem będziemy się cieszyły z upragnionych ciąż:)
Asa powodzenia !

reklama
Hej dziewczyny, ja juz jestem po wizycie, tak jak podczas ostatniej wizyty lekarz przypuszczal dzisiaj sie potwierdzilo ze mamy drugiego synka:) Jest zdrowy i w dobrej kondycji jak stwierdzil lekarz, wlasnie zaczelismy wybierac imie:)

Hej dziewczyny, ja juz jestem po wizycie, tak jak podczas ostatniej wizyty lekarz przypuszczal dzisiaj sie potwierdzilo ze mamy drugiego synka:) Jest zdrowy i w dobrej kondycji jak stwierdzil lekarz, wlasnie zaczelismy wybierac imie:)
Gratuluję niech Wam zdrowo rośnie i szczęśliwie przyjdzie na świat:)

Asa915 gratuluje Synusia mój drugi synek to cycolek mamusi.ktory tez mial byc dziewczynka.... Teraz sobie tego nie wyobrażam .Wszystkiego dobrego dla Was

Asa gratulacje zdrowego synka [emoji7] chciał być z Tobą!
Monia super ze udało się trafic w owulacje! Teraz kciuki aby się udało i zaowocowało to fasoleczka.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Monia, super ze plan zrealizowany. Teraz trzymam kciuki za pozytywny wynik ;)
Widzisz u mnie tez owulacja ruchoma raz 21 dc, ostatnio 17dc a teraz może i 16dc...
Dzisiaj test z Allegro o czułości 10 pokazał mi negatywa, a test z superharm pozytywa pomimo ze jego czułość to 25. Zgłupiałam już. Tez skusiłem się na test clearblue i pokazał mi prawie pozytyw-jutro będzie już bardzo mocna krecha.
IMG_3839.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_3839.jpg
    IMG_3839.jpg
    86,1 KB · Wyświetleń: 296
reklama
Do góry