reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczyny,
Chciałam Wam oznajmić że udało mi się wykonać mój plan na ten cykl:)Byłam w weekend we Włoszech u męża. Kupiłam wcześniej bilet z nadzieją że uda mi się trafić na dni płodne chociaż wiedziałam że szanse są małe żeby trafić, bo u mnie owulacja jest różnie między 16 a 21 dniem. No ale chyba mniej więcej wcelowaliśmy więc szanse na ciąże są:):):).
Czytałam Was dzisiaj i starałam się nadrobić.
Imama wspaniałe wieści . Dobrze że dzidzia zdrowa, zobaczyć ruszające się maleństwo to naprawdę cudowny widok:)
Leeleeth ja Ciebie naprawdę podziwiam, taka gromadka a Ty i tak ogarniasz wszystko i już myślisz o kolejnych staraniach. Dobrze, że na męża możesz liczyć. Całuski dla Emilka:)
Miciurka witaj! Jak najbardziej rozumiem Twoją potrzebę posiadania córki, powodzenia:)Widzę że teraz chcesz jak najwięcej zrobić żeby zwiększyć szanse. Rzeczywiście może tym razem powinno się trochę za faceta wziąć w tej kwestii;)
Majorcia czytałam to co pisałaś i tak myślę że właśnie stres i presja może u nas wpływać na to, że nam nie wychodzi i powoli zaczęłam już odchodzić od tych 7 czynników. Powoli odpuszczam suplementy i inne rzeczy. Liczę po prostu na szczęście. Tak naprawdę po tym jak już długo nie mogę zajść w ciążę, to już tylko myślę o tym żeby się w ogóle udało. A jakby była to dziewczynka to już bym była wniebowzięta;)
Kruszynka, Marzycielka, Gosica trzymam kciuki za Was. Może niedługo razem będziemy się cieszyły z upragnionych ciąż:)
Asa powodzenia !

reklama
Hej dziewczyny, ja juz jestem po wizycie, tak jak podczas ostatniej wizyty lekarz przypuszczal dzisiaj sie potwierdzilo ze mamy drugiego synka:) Jest zdrowy i w dobrej kondycji jak stwierdzil lekarz, wlasnie zaczelismy wybierac imie:)

Hej dziewczyny, ja juz jestem po wizycie, tak jak podczas ostatniej wizyty lekarz przypuszczal dzisiaj sie potwierdzilo ze mamy drugiego synka:) Jest zdrowy i w dobrej kondycji jak stwierdzil lekarz, wlasnie zaczelismy wybierac imie:)
Gratuluję niech Wam zdrowo rośnie i szczęśliwie przyjdzie na świat:)

Asa915 gratuluje Synusia mój drugi synek to cycolek mamusi.ktory tez mial byc dziewczynka.... Teraz sobie tego nie wyobrażam .Wszystkiego dobrego dla Was

Asa gratulacje zdrowego synka [emoji7] chciał być z Tobą!
Monia super ze udało się trafic w owulacje! Teraz kciuki aby się udało i zaowocowało to fasoleczka.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Monia, super ze plan zrealizowany. Teraz trzymam kciuki za pozytywny wynik ;)
Widzisz u mnie tez owulacja ruchoma raz 21 dc, ostatnio 17dc a teraz może i 16dc...
Dzisiaj test z Allegro o czułości 10 pokazał mi negatywa, a test z superharm pozytywa pomimo ze jego czułość to 25. Zgłupiałam już. Tez skusiłem się na test clearblue i pokazał mi prawie pozytyw-jutro będzie już bardzo mocna krecha.
IMG_3839.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_3839.jpg
    IMG_3839.jpg
    86,1 KB · Wyświetleń: 300
reklama
Do góry