reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama, super wieści! Cieszę się zez dzieciątkiem w porządku. Wow, już machała/machał do mamy? Bezcenne.
Zastanów się na spokojnie z tymi badaniami, do kiedy masz czas na podjęcie decyzji?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth- ale kochany mąż ze tak Ci pomaga,

Imama super że wszystko dobrze, ja bym chyba robiła cały zestaw badań , Ale to wiadomo koszta ,

Kruszynka - trzymam kciuki za 2 krechy, wiem jak to jest tak oczekiwać na pierwszą ciążę się długo naczekałam,

Andzelisia- gratuluję ciąży ja jak chyba ostatnio byłam to dopiero się starałas chyba ...- nawet nie pamiętam - też o córkę walczylas tak ? (Tu chyba większość o płeć piękna się stara ;) ) , już znasz płeć ? Jaka metodę stosowałas (wybacz ogrom pytań ale nadrabiam zaległości hah) :)

Biedronka - ale laska zamiast się cieszyć zdrowa ciąża , już o płci nawet nie mówiąc , teraz naprawdę trzeba doceniać co się ma i że dzieci zdrowe, tatuaż zawsze może sobie zrobić po.. jakaś dziwna jest ...

Ja czasem mam wyrzuty że tak czuję jak czuje , że pragnienie tej córki ciągle jest, to zauważanie że idzie rodzina i mają parkę , masakra ( jakaś psychiczna chyba jestem [emoji14] ) , staram się nie nakręcac ale ciągle widzę dziewczynki wszędzie , trzeba się w piwnicy zamknąc .. żeby nie widzieć [emoji14] , No cóż pozostaje myśl że kiedyś się uda

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No Gosica dzidza ruszała rączkami już bardzo fajnie było widać. Myśle ze w tym tyg musiałabym termin zrobić albo na prenatalne na przeziernosc albo te typowo z krwi. Dylemat mam po tym jak moja gin mi powiedziała ze jednak robiąc te usg to bada ten nosek itd. Ale z drugiej strony później znów mam usg i tez będzie wszystko mierzone a z prenatalnych dostanę tylko prawdopodobieństwo na trisomie. Miciurka No tez najlepiej bym zrobiła wszystkie. Ale prenatalne i harmony to bez sensu te dwa muszę wybrać jeden bo tak to wolałabym jednak dopplera dodatkowo. Ah No koszty koszty jak zawsze.
Andzeisia leci ten czas naprawdę. Super ze zaraz masz połówkowe! A jak się czujesz? Mdłości nie powracają?
Marzycielka a @ przyszła?
Leeleeth super ze mąż pomaga to najważniejsze przy tylu dzieciach.

Imama super ze z dzidzia wszystko ok. :*. Miciur-ka usg 10pazdziernika mam :). wcale nie czuje sie jak bym w ciazy byla.dzis mija 16tc a brzuszek to tylko ja widzę:) dzidzi nadal nie czuje:(

Leeleeth- ale kochany mąż ze tak Ci pomaga,

Imama super że wszystko dobrze, ja bym chyba robiła cały zestaw badań , Ale to wiadomo koszta ,

Kruszynka - trzymam kciuki za 2 krechy, wiem jak to jest tak oczekiwać na pierwszą ciążę się długo naczekałam,

Andzelisia- gratuluję ciąży ja jak chyba ostatnio byłam to dopiero się starałas chyba ...- nawet nie pamiętam - też o córkę walczylas tak ? (Tu chyba większość o płeć piękna się stara ;) ) , już znasz płeć ? Jaka metodę stosowałas (wybacz ogrom pytań ale nadrabiam zaległości hah) :)

Biedronka - ale laska zamiast się cieszyć zdrowa ciąża , już o płci nawet nie mówiąc , teraz naprawdę trzeba doceniać co się ma i że dzieci zdrowe, tatuaż zawsze może sobie zrobić po.. jakaś dziwna jest ...

Ja czasem mam wyrzuty że tak czuję jak czuje , że pragnienie tej córki ciągle jest, to zauważanie że idzie rodzina i mają parkę , masakra ( jakaś psychiczna chyba jestem [emoji14] ) , staram się nie nakręcac ale ciągle widzę dziewczynki wszędzie , trzeba się w piwnicy zamknąc .. żeby nie widzieć [emoji14] , No cóż pozostaje myśl że kiedyś się uda

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Co ci z moich staran jak staranka byly dziewczynkowe a w brzuszku prawdopodobnie chlopak he he :-)

No Gosica dzidza ruszała rączkami już bardzo fajnie było widać. Myśle ze w tym tyg musiałabym termin zrobić albo na prenatalne na przeziernosc albo te typowo z krwi. Dylemat mam po tym jak moja gin mi powiedziała ze jednak robiąc te usg to bada ten nosek itd. Ale z drugiej strony później znów mam usg i tez będzie wszystko mierzone a z prenatalnych dostanę tylko prawdopodobieństwo na trisomie. Miciurka No tez najlepiej bym zrobiła wszystkie. Ale prenatalne i harmony to bez sensu te dwa muszę wybrać jeden bo tak to wolałabym jednak dopplera dodatkowo. Ah No koszty koszty jak zawsze.
Andzeisia leci ten czas naprawdę. Super ze zaraz masz połówkowe! A jak się czujesz? Mdłości nie powracają?
Marzycielka a @ przyszła?
Leeleeth super ze mąż pomaga to najważniejsze przy tylu dzieciach.

Jesli chodzi o mdlosci to juz lepiej ale w zadnej ciazy mnie nie wymeczylo jak w tej.choc wczoraj otworzylam ogórki kiszone i tez dosc mnie zemdlilo :-(

reklama
Imama super ze wszystko ok z dzidzia, piękny widok jak taki malutki czlowieczek macha rączkami <3
U mnie dziś 2 dc a od jutra zaczynam clo i zaczynam mierzyć temperaturę.
Kruszynka to idziemy dalej do przodu i walczymy o marzenia ;-)

Do góry