Leeleeth- ale kochany mąż ze tak Ci pomaga,
Imama super że wszystko dobrze, ja bym chyba robiła cały zestaw badań , Ale to wiadomo koszta ,
Kruszynka - trzymam kciuki za 2 krechy, wiem jak to jest tak oczekiwać na pierwszą ciążę się długo naczekałam,
Andzelisia- gratuluję ciąży ja jak chyba ostatnio byłam to dopiero się starałas chyba ...- nawet nie pamiętam - też o córkę walczylas tak ? (Tu chyba większość o płeć piękna się stara
) , już znasz płeć ? Jaka metodę stosowałas (wybacz ogrom pytań ale nadrabiam zaległości hah)
Biedronka - ale laska zamiast się cieszyć zdrowa ciąża , już o płci nawet nie mówiąc , teraz naprawdę trzeba doceniać co się ma i że dzieci zdrowe, tatuaż zawsze może sobie zrobić po.. jakaś dziwna jest ...
Ja czasem mam wyrzuty że tak czuję jak czuje , że pragnienie tej córki ciągle jest, to zauważanie że idzie rodzina i mają parkę , masakra ( jakaś psychiczna chyba jestem [emoji14] ) , staram się nie nakręcac ale ciągle widzę dziewczynki wszędzie , trzeba się w piwnicy zamknąc .. żeby nie widzieć [emoji14] , No cóż pozostaje myśl że kiedyś się uda
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom