reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama ciesze sie ze dzidzulka zdrowa i tak ładnie machala do mamusi:) Co do badn to pewnie musisz przekalkulowac, ja robilam usg gen. Z wolna betaHcg oraz bialkiem PAPPA, wyniki byly ok wiec juz nie myslalam osię innych testach. Jeszcze raz ogromne gratulacje:-) :)
Ja jestem przed wizyta, mam na 15.30 ale pewnie bedzie poslizg spory, pisze krotko poniewaz dopiero wrocilam z pracy i musze sie ogarnac do wyjscia.Trzymajcie kciukasy zeby wszystko bylo ok :-)

reklama
Ana87- dopiero 16tc, jeszcze masz czas na czucie :) , to jeszcze troszkę do następnego usg,przed samym badaniem zjedz cukierka to ci pokażę dziecko kim jest [emoji23], mój syn pierwszy jak się rozkraczył to ino raz [emoji23], w 2 ciąży mieliśmy niespodziankę,

Andzelisia-to tak jak u mnie w2 ciąży

Imama- ty się oczytałas GD, myślisz że jak zacznę męża na Wit C,plus szyszki chmielu, gorące kąpiele i OLE, a ja- dieta LE ,baby aspirin co 2-3 dni, clo, i rephresh (moje ph z tych wyzszych) i moze diet coke, obydwoje alkohol (trochę),coś jeszcze byś dodała do tego? No i staranka zrobimy raz po abstynencji tak myślę .. jeszcze rozważam, próbuje wszystko w jedno zestawić,idę po zeszyt i będę robić rozpiske, ps. Zobacz priv ;)

Biedronka - ja już nie wierzę w żadne chkopczykowe a dziewczynkowe rzeczy typu właśnie a tu księżyc a tu lampy jony itp, W 2 ciąży wychodziło wszystko dziewczynkowo wg fazy księżyca , jony wszelakie pierdoły dosłownie i i tak chłop [emoji14]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, z tymi pragnieniami nie jestes jedna
emoji30.png
Ale walczymy!
Dokładnie!
Ja to dziś się czuje jak na owulacje a nie na malpe :oo2:
Imama super :-D pozytywnie zazdroszczam takiego widoku.
Ogldalam dziś filmik z porodu w domu na necie, jezuuu ryczalam jak bobr potem ze dwie godziny nie mogłam się ogarnąć :eek:
jakiś potym dół mnie chwycił zastanawialam czy ja jeszcze będę mogła przeżyć taki cud :oops:

Andzelisia u mnie ta ciąża to znów taka sama jak z synami [emoji6] zawsze miałam mega mdłości. Teraz jedynie ze były nawet w nocy a wcześniej nie miałam tak. Musimy wytrwać niestety.
Asa kciuki wielkie daj znać po wizycie [emoji7]
Miciurka tak jak na priv pisałam myśle ze wit C może wzmocnić plemniczki. Wiem ze przy in vitro podają męża i kobieta właśnie wit C na wzmocnienie a tego przy starankach o córkę myśle ze nie chcemy [emoji7] OLE super, clo tak samo i najważniejsze to ten jeden stosunek w płodne bo z częstszego masz syna. Możesz poczytać tez o Sudafed dla męża na wysuszenie tak samo działa zyrtec inne leki na alergie wysuszają ale przy clo to myśle zbędne.
Marzycielka Kruszynka walczcie, kibicujemy wszystkie [emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica odpisali mi z tej internetowej apteki i niestety ale już te hurtownie z których brali te żele już ich nie mają także pewnie będzie to nie osiągalne nigdzie.
Imama pewnie że będziemy walczyć dalej,nie poddamy się tak łatwo ;-)

reklama
Marzycielka, dzięki za info. Dzisiaj pytałam w 3 aptekach i tez nie maja, sprawdzali tez w hurtowniach i podobnie. Zamówiłam dzisiaj ten przemarsz na M który podawałam, prezerwatywy i szyszki chmielu ;) jak szaleć to szaleć!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry