reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama ciesze sie ze dzidzulka zdrowa i tak ładnie machala do mamusi:) Co do badn to pewnie musisz przekalkulowac, ja robilam usg gen. Z wolna betaHcg oraz bialkiem PAPPA, wyniki byly ok wiec juz nie myslalam osię innych testach. Jeszcze raz ogromne gratulacje:-) :)
Ja jestem przed wizyta, mam na 15.30 ale pewnie bedzie poslizg spory, pisze krotko poniewaz dopiero wrocilam z pracy i musze sie ogarnac do wyjscia.Trzymajcie kciukasy zeby wszystko bylo ok :-)

reklama
Ana87- dopiero 16tc, jeszcze masz czas na czucie :) , to jeszcze troszkę do następnego usg,przed samym badaniem zjedz cukierka to ci pokażę dziecko kim jest [emoji23], mój syn pierwszy jak się rozkraczył to ino raz [emoji23], w 2 ciąży mieliśmy niespodziankę,

Andzelisia-to tak jak u mnie w2 ciąży

Imama- ty się oczytałas GD, myślisz że jak zacznę męża na Wit C,plus szyszki chmielu, gorące kąpiele i OLE, a ja- dieta LE ,baby aspirin co 2-3 dni, clo, i rephresh (moje ph z tych wyzszych) i moze diet coke, obydwoje alkohol (trochę),coś jeszcze byś dodała do tego? No i staranka zrobimy raz po abstynencji tak myślę .. jeszcze rozważam, próbuje wszystko w jedno zestawić,idę po zeszyt i będę robić rozpiske, ps. Zobacz priv ;)

Biedronka - ja już nie wierzę w żadne chkopczykowe a dziewczynkowe rzeczy typu właśnie a tu księżyc a tu lampy jony itp, W 2 ciąży wychodziło wszystko dziewczynkowo wg fazy księżyca , jony wszelakie pierdoły dosłownie i i tak chłop [emoji14]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, z tymi pragnieniami nie jestes jedna
emoji30.png
Ale walczymy!
Dokładnie!
Ja to dziś się czuje jak na owulacje a nie na malpe :oo2:
Imama super :-D pozytywnie zazdroszczam takiego widoku.
Ogldalam dziś filmik z porodu w domu na necie, jezuuu ryczalam jak bobr potem ze dwie godziny nie mogłam się ogarnąć :eek:
jakiś potym dół mnie chwycił zastanawialam czy ja jeszcze będę mogła przeżyć taki cud :oops:

Andzelisia u mnie ta ciąża to znów taka sama jak z synami [emoji6] zawsze miałam mega mdłości. Teraz jedynie ze były nawet w nocy a wcześniej nie miałam tak. Musimy wytrwać niestety.
Asa kciuki wielkie daj znać po wizycie [emoji7]
Miciurka tak jak na priv pisałam myśle ze wit C może wzmocnić plemniczki. Wiem ze przy in vitro podają męża i kobieta właśnie wit C na wzmocnienie a tego przy starankach o córkę myśle ze nie chcemy [emoji7] OLE super, clo tak samo i najważniejsze to ten jeden stosunek w płodne bo z częstszego masz syna. Możesz poczytać tez o Sudafed dla męża na wysuszenie tak samo działa zyrtec inne leki na alergie wysuszają ale przy clo to myśle zbędne.
Marzycielka Kruszynka walczcie, kibicujemy wszystkie [emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica odpisali mi z tej internetowej apteki i niestety ale już te hurtownie z których brali te żele już ich nie mają także pewnie będzie to nie osiągalne nigdzie.
Imama pewnie że będziemy walczyć dalej,nie poddamy się tak łatwo ;-)

reklama
Marzycielka, dzięki za info. Dzisiaj pytałam w 3 aptekach i tez nie maja, sprawdzali tez w hurtowniach i podobnie. Zamówiłam dzisiaj ten przemarsz na M który podawałam, prezerwatywy i szyszki chmielu ;) jak szaleć to szaleć!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry