reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka, dzięki chętnie poczytam;) szykuje się upojna noc, hehe.
Byłam przed chwila w aptece i niestety ani Rephresh ani Replens nie jest dostępny. Sprawdzali stan hurtownii i tez pustki.Watpie czy uda mi się zakupić gdzieś te ze ;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Majorcia to moja bratowa to samo. Zawsze towarzystwo braci i naprawdę chłopczyca z niej. To mój pierwszy syn jak dziewczynka charakter ma.
Miciurka ja tez nie stroniłam od alkoholu. Jak najbardziej alko i kawa codziennie wg GD [emoji6] zreszta teraz dzidzia na kacu poczęta tak akurat wypadło. Nawet te staranka Leeleeth co chyba posyłała od kobiety co ma 6 synów to ona codziennie wódka cola.
Gosica nie wybij tam mężowi wszystkich plemniczkow [emoji6] nie No powodzenia bo owu tuz tuz wiec przed tobą stresujące staranka. Szyszki polecam żeby mąż jadł wieczorem bo są na dobry sen.

Imama a jest sens aplikować sobie ten RepHresh przed skoro ph mam w granicach 4-4,5.?
Boję się ze takim sposobem to nigdy nie zajde w ciąże jak doloze sobie jeszcze ten żel to ich na starcie wybije wszystkie a i śluzu mam mało to jeszcze utrudni to im dotarcie do celu. Najwyżej myślałam o tym medivagu żeby brać co 2 dzień,on też podobno utrzymuje kwaśne ph.
To dziewczyny radzicie pic winko? Ogólnie nie pije żadnych alkoholi ale się poświęcę i może zacznę pic czerwone winko :-D

Imama, liczę się z tym ze powybijam plemniki, najpierw musze mieć broń ;) Tak, wszystkie leki mąż dostaje wieczorem, trochę się śmieje ze geriatria w domu.
Marzycielka, jeśli nie uda mi się kupić represh to zakupie medivag itp. Mam nadzieje, ze działa podobnie jak Rephresh, replens.

A piwo kiedy zacząc pić ? Już haha ? Bo boje się, że się rozpijemy :-D staranka mam w listopadzie chyba, bomusze pilnowac zeby termin mi na koniec czerwca nie wypadl bo mam wesele siostry no i wiadomo nie chce byc na porodówce wtedy, gdyby nie to juz bym sie starała po tym okresie co bede miec za trzy dni wedlug OVUVIEW :-D

Gosica nie wiem czy dostaniemy gdzieś te żele,pisałam do jednej internetowej apteki czy mają je bo wcześniej mieli a teraz nie wiem,czekam na odp.
Medivag może nie jest tak dobry jak RepHresh czy Replens ale też jest polecany w celu utrzymania niskiego ph,zawiera nawet żurawinę i bakterie kwasu mlekowego.

Biedronka ogólnie to najlepiej 12 tygodni tyle co minimum dieta hehe także wiesz już zacznij. Nie No poważnie- to poważnie pisze. Tak ja piłam przy diecie ale to naprawdę lampka wieczorem do filmu bądź piwko na weekend ale tez nieraz nie potrafiłam codziennie.
Marzycielka super pH nie masz co ingerować. Bo jak poczytasz to te żele wręcz przy tak niskim mogą ci podnieść pH. Przy clo mało śluzu i do tego dziewczynkowy jest. Może jak chcesz raz sobie trzy dni przed owu zaaplikować ja bymtak zrobiła bo pisałaś ze się staraliście długo o syna wiec myśle ze nie ma sensu przeciągać bo może mąż i tak mieć słabiutkie plemniczki i same babki i tak tam są [emoji6]
Ja przy wcześniejszych ciążach nie aplikowałam nic tak dużo teraz mnie nadtchnelo bo bałam się tej ciąży bliźniaczej i sobie pomyślałam ze muszę trochę tego powybijać. Ale to ja trzy dni przed starankami ostatni aplikator dawałam. I w dzień owu ale to chyba nie ma znaczenia bo wszystkie plemniczki co przetrwały i tak już przy jajku w dzień owu były

Marzycielka, jutro może zakupie tenmedivag zebymiec na staranka w tym tygodniu.
Najwyżej Rephresh dokupie na kolejny cykl.
Możesz mi napisać jak dostaniesz już odp z tej apteki?

mój m się śmieje że to Marcel (bo takie imię miałam dla chłopca wybrane)
Mam synka Marcelka, Marcele fajne chłopaki ;-) ;)
Dziewczyny jutro zatestuje dziś mnie muli w żołądku i mdli mnie :oo2:
od rana a piersi to najchętniej bym oddała mojemu w trasę :ptak mnie wkurzają.
@Imama z tobą nabieram odwagi:D hehe bo taka jesteś pewna że będą te kreseczki ;-) ;)

reklama
Gosica jak tylko mi odpisza to dam Ci znać ;-)
Imama no właśnie tak myślałam żeby nie cudowac bo może nic z tego nie wyjść a co radzilabys użyć po, z tym że działamy zaraz po pozytywie. Nie wiem czy dostanę gdzieś ten Replens czy dac sobie spokój ze wszystkim i nie aplikować nic żeby cokolwiek przetrwalo? A i wino też 12 tygodni wcześniej trzeba zacząć pic?
Kruszynka to tylko formalność ale na 100% będą 2 kreseczki u Ciebie :tak:a jak wyglądały twoje starania?

Ostatnia edycja:
Do góry