reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama
Dziękuję za wsparcie :)
To prawda nigdy nie miałam żadnych problemów z zajściem, i też duszę w sobie nadzieje zw z tym cyklem ale to by musiał być złoty strzał.. Mam w domu Bobo test i test z rosmana jajniki mnie kluja wtedy też kuly ale może to sobie wmawiam już sama nie wiem okaże się
@San.zak powodzenia ;-) ;)[/QUOTE]

reklama
No ja też się wkręciłam Gosica :-)

Imama przypomniało mi się coś :-) u Ciebie mąż wymyślił imie Elvis :-) ja się pytam mojego jak będzie mięć chłopiec na imię jak uda się chłopiec na to on: ZENEK :-D
Więc nie wiem co gorsze Zenek czy Elvis :-) mój oczywiście żartował ale pomysłu na imie męskie to nie mam :-)

Więc nie wiem co gorsze Zenek czy Elvis :-) mój oczywiście żartował ale pomysłu na imie męskie to nie mam
Hehe uśmiałam się :D u mnie podobnie też nie mam pomysłu na imie męskie.. Dziewczynka - Blanka, Liwia ale chłopczyk czarna magia... No Tycjan mi się podoba ale mężu pow że oszalałam :-p także mówiłam żeby robił core jak nie mamy imienia dla synka ;-) ;)

Imama- muszę poczytać dokładnie o tej diecie LE, Wiem że z mężem będzie ciężko jeśli o to chodzi

Kurde to mam problem bo nie lubię kawy [emoji23], może sam aspartame wystarczy,

Ana87- czesc :)
Gratuluję ciąży !! Oo to nieźle - może sama córka się trafiła bez planowania hihi , zwykle to dziewczyny takie są wstydliwe ;) , trzymam kciuki a kiedy idziesz podglądać dzidzie?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka - Maziajka ma córkę z codziennego ,

Ana87- ciekawe czy ja nie będę miała podobnego przypadku jak ty hahha ;), bo sobie zaszalelismy niechcący [emoji23]

Gosica a gdzie kupujesz rephresh? Normalnie jest w aptece?

Kruszynka- Ja się śmieje że nie mam imienia dla faceta i jak będzie 3 syn to chyba bezimienny i sam niech sobie wybierze

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, rephresh kupię w aptece, widziałam ze apteki internetowe sprzedają go w PL. Myśle ze sieciowe apteki maja w ofercie ten lek.
Z imieniem u nas tez przy trzecim
Synku będzie ciężko. Chociaż dla dziewczynki jeszcze tez typu nie mamy, najpierw trzeba ja zrobić a to nie takie proste [emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miciurka, rephresh kupię w aptece, widziałam ze apteki internetowe sprzedają go w PL. Myśle ze sieciowe apteki maja w ofercie ten lek.
Z imieniem u nas tez przy trzecim
Synku będzie ciężko. Chociaż dla dziewczynki jeszcze tez typu nie mamy, najpierw trzeba ja zrobić a to nie takie proste [emoji24]

Rephresh kupowałam zawsze w aptece na zamówienie

Co do herbaty to sie zgadzam :-) zawsze piłam herbate wiadrami haha- i jest syn. Teraz wcale nie pije herbaty a staram sie wypic dwie dziennie kawy

Gosica ja nie wiem jak będe działać ale 0-12 jakoś do mnie nie przemawia, mi się śpieszy troche, Mazjajka albo Majorcia mają córkę z codziennego ( nie pamietam która?) Także ja myśle, że tego nie ugadnie :-D sama miałam wizje:-D że od końca @ do pozytywu na owu tescie tzn jak już pozytyw to koniec :-) ja pół roku nie mogłam zajść w ciąże, w koncu zaczelam brac inofolik 1 cykl i codzienny i wyszedl syn i nie wiem czy to zasluga inofolicu czy mialo sie udac. Mnie sie wydaje ze inofolic mi ruszyl wszystko w srodku i sie udalo.teraz tez biore inofolic

Ja miałam tylko jeden raz w owulacje i z tego córa tylko że bez mojej przyjemności natomiast synów majstrowalismy różnie jeden jest z codziennego to ten najstarszy drugi też jakoś często było a trzeci po tygodniowej przerwie i na dwa dni przed owulacja tyle że z synami za każdym razem zachodzilam gdzie sex był z mega moja przyjemnością i zawsze czułam że zajdę w ciążę przez co mój m się śmiał że synowie są zawsze z wielkiej miłości ale wiadomo u każdego jest pewnie inaczej

A co do kawy takiej wiecie fusiatej mocnej to myślę że musi zakwaszac więc pewnie się przydaje w staraniach na dziewczynke

reklama
Ana87 taka wstydnisia to musi być córka.
Miciurka ta dietę tylko robi kobieta. U męża co wg GD działa to bieganie, palenie papierosów i ewentualnie mleko sojowe. Także mąż to tam szczerze nic nie musi.
Gosica ja używałam co trzeci dzień zaraz po @. I mi akurat wypadło w czwartek ostatnia dawka a w sob staranka rano niedziela znów rephresh a owu tez w niedziele.
Ja z imieniem miałam problem przy drugim. Teraz to coś znajdę gorzej ze mój mąż to sobie tego Elvisa wymyślił i nie wybije mu go z głowy. Biedronka hehe No to Zenek będzie [emoji6] wiesz żartować idzie. A mój to na poważnie! Mi nie do śmiechu niestety. Także oby ta córa była [emoji7]

Do góry