reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja tak jak Kruszynka boję się rozczarować, szczególnie, że w tym cyklu brałam clo i luteine i miałam monitoring.
Wrzuciłam też wykres, ale podobno jak się bierze luteinę to nie jest wiarygodny. Pozostaje mi czekać do testowania...

Załączniki

• b_hIGjYn.png
    b_hIGjYn.png
    11,8 KB · Wyświetleń: 168
Marzycielka ja na niemieckim ebayu zamawiałam wiec nie pomogę.
Kruszynka kciuki za testowanie. Testuj jutro. Czytałam o tym pregnyl i faktycznie powinno się 12-13 dni po zastrzyku testować. Ja bym próbowała.
Sanzak temperatura bardzo obiecująco wyglada! I spadek w 6 dpo co by mogło wskazywać na implantację wiec ja bym nawet jutro na twoim miejscu zrobiła test może jakiś cień wyjdzie. Kciuki napewno tez!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pozostaje mi czekać do testowania...
A kiedy testujesz?? Trzymam kciuki u mnie też cykl z clo i durna nadzieja jest gdy patrzę na wykres..
Rzeczywiście luteina zaburza temp bo to progesteron także nie ma co się nią sugerować.
@Imama jutro będzie 16 dpo zastrzyku takze na bank nie mam go we krwi już. I nie dziękuję hehe :sorry: boję się okropnie testować..

Kurcze bardzo bym chciala zobaczyc dwie kreseczki ale to jakies takie dla mnie nierealne. Temp niby ladna, ale boje sie ze to tylko skutek luteiny. Jak wytrzymam to zatestuje we wtorek, bo w pon ostatnia dawka luteiny.
Kruszynka razem raźniej!
Chcę z calego serca, zeby nam sie udalo.

Marzycielka - ebay, amazon ja kupiłam ,

Imama - tak dokladnie dobrze pamietasz :) , no ja wszystko online kupie ;)

właśnie nie wiem jak podejść do częstotliwości starań , co radzisz ?
Bo my z ciągłych mamy syna a byłam nastawiona na o+12 a na GD ta metoda niby obalona i sama nie wiem , masakra ... A tak to byłam zdecydowana na te metodę a ty teraz w tej ciąży to przed czy w owu było szczęśliwie ? Strasznie ciekawa jestem czy Ci się udało , trzymam kciuki i mam nadzieję że tak !

Ja czytam jeszcze te prywatne linki że komuś się udało i dają opis jak oni to zrobili ,

Ale gdzieś za to wyczytałam że Atomic nie polecala vitex-u już nie pamiętam czemu ale jak znajdę link to podeślę :)

Kruszynka- kciuki trzymam !

San.zak- ładny cykl, też myślę jak imama że spadek mógł coś oznaczać to trzymam kciuki , a jak miałaś monitoring to dobrze ci wyznaczył wykres owulacje czy sobie sama zaznaczałas?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka Atomic ma po vitex i córkę i syna z diety mineralnej z IG. Z tego co czytałam to ona uważa ze jest on dziewczynkowy ale tez u osób mających regularne cykle strasznie zaburza. Jednym pomaga a innym nawet może uniemożliwić zajście w ciąże chociaz dziwne bo ma działanie jak castagnus polski.
Jeśli chodzi o częstotliwość to ja chciałam abstynencje. Ale z moim M to ciężko napewno by sam sobie dopomógł. Częstego z zabezpieczeniem bałam się ze względu na możliwy wzrost testosteronu. Ogólnie przestałam się tym przejmować jak czytałam tyle miesięcy szczegółowe staranka dziewczyn i tak naprawdę żadna się tym nie przejmowala tylko patrzyła na jeden stosunek w dni płodne. Tyle miesięcy nowych postów żadna o+12 nie stosowała a tez na początku się na nią napaliłam.
Clomid zaburza ogólnie testy owulacyjne na początku bałam się ze orzegapie owu. Mieliśmy staranka w 8 dc a w 14 dc rano pozytyw i wieczorem staranka a w 15 dc myśle ze była owu tak tez temp mi wyznaczyła. Śluzu miałam prawie nic tylko u mnie dużo stresu bo bałam się następnego poronienia ale pisałam post i taki rodzaj stresu niby jest i tak dziewczynkowy.

reklama
Kruszynka ja jestem wręcz na 100% pewna ze Ci się udało. Nie milas problemów z zajściem ostatnim razem a teraz i clo i zastrzyk mało prawdopodobne żeby się nie udało także głowa do góry [emoji6]

Do góry