reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama
Dziękuję za wsparcie :)
To prawda nigdy nie miałam żadnych problemów z zajściem, i też duszę w sobie nadzieje zw z tym cyklem ale to by musiał być złoty strzał.. Mam w domu Bobo test i test z rosmana jajniki mnie kluja wtedy też kuly ale może to sobie wmawiam już sama nie wiem okaże się
@San.zak powodzenia ;-) ;)[/QUOTE]

reklama
No ja też się wkręciłam Gosica :-)

Imama przypomniało mi się coś :-) u Ciebie mąż wymyślił imie Elvis :-) ja się pytam mojego jak będzie mięć chłopiec na imię jak uda się chłopiec na to on: ZENEK :-D
Więc nie wiem co gorsze Zenek czy Elvis :-) mój oczywiście żartował ale pomysłu na imie męskie to nie mam :-)

Więc nie wiem co gorsze Zenek czy Elvis :-) mój oczywiście żartował ale pomysłu na imie męskie to nie mam
Hehe uśmiałam się :D u mnie podobnie też nie mam pomysłu na imie męskie.. Dziewczynka - Blanka, Liwia ale chłopczyk czarna magia... No Tycjan mi się podoba ale mężu pow że oszalałam :-p także mówiłam żeby robił core jak nie mamy imienia dla synka ;-) ;)

Imama- muszę poczytać dokładnie o tej diecie LE, Wiem że z mężem będzie ciężko jeśli o to chodzi

Kurde to mam problem bo nie lubię kawy [emoji23], może sam aspartame wystarczy,

Ana87- czesc :)
Gratuluję ciąży !! Oo to nieźle - może sama córka się trafiła bez planowania hihi , zwykle to dziewczyny takie są wstydliwe ;) , trzymam kciuki a kiedy idziesz podglądać dzidzie?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka - Maziajka ma córkę z codziennego ,

Ana87- ciekawe czy ja nie będę miała podobnego przypadku jak ty hahha ;), bo sobie zaszalelismy niechcący [emoji23]

Gosica a gdzie kupujesz rephresh? Normalnie jest w aptece?

Kruszynka- Ja się śmieje że nie mam imienia dla faceta i jak będzie 3 syn to chyba bezimienny i sam niech sobie wybierze

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, rephresh kupię w aptece, widziałam ze apteki internetowe sprzedają go w PL. Myśle ze sieciowe apteki maja w ofercie ten lek.
Z imieniem u nas tez przy trzecim
Synku będzie ciężko. Chociaż dla dziewczynki jeszcze tez typu nie mamy, najpierw trzeba ja zrobić a to nie takie proste [emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miciurka, rephresh kupię w aptece, widziałam ze apteki internetowe sprzedają go w PL. Myśle ze sieciowe apteki maja w ofercie ten lek.
Z imieniem u nas tez przy trzecim
Synku będzie ciężko. Chociaż dla dziewczynki jeszcze tez typu nie mamy, najpierw trzeba ja zrobić a to nie takie proste [emoji24]

Rephresh kupowałam zawsze w aptece na zamówienie

Co do herbaty to sie zgadzam :-) zawsze piłam herbate wiadrami haha- i jest syn. Teraz wcale nie pije herbaty a staram sie wypic dwie dziennie kawy

Gosica ja nie wiem jak będe działać ale 0-12 jakoś do mnie nie przemawia, mi się śpieszy troche, Mazjajka albo Majorcia mają córkę z codziennego ( nie pamietam która?) Także ja myśle, że tego nie ugadnie :-D sama miałam wizje:-D że od końca @ do pozytywu na owu tescie tzn jak już pozytyw to koniec :-) ja pół roku nie mogłam zajść w ciąże, w koncu zaczelam brac inofolik 1 cykl i codzienny i wyszedl syn i nie wiem czy to zasluga inofolicu czy mialo sie udac. Mnie sie wydaje ze inofolic mi ruszyl wszystko w srodku i sie udalo.teraz tez biore inofolic

Ja miałam tylko jeden raz w owulacje i z tego córa tylko że bez mojej przyjemności natomiast synów majstrowalismy różnie jeden jest z codziennego to ten najstarszy drugi też jakoś często było a trzeci po tygodniowej przerwie i na dwa dni przed owulacja tyle że z synami za każdym razem zachodzilam gdzie sex był z mega moja przyjemnością i zawsze czułam że zajdę w ciążę przez co mój m się śmiał że synowie są zawsze z wielkiej miłości ale wiadomo u każdego jest pewnie inaczej

A co do kawy takiej wiecie fusiatej mocnej to myślę że musi zakwaszac więc pewnie się przydaje w staraniach na dziewczynke

reklama
Ana87 taka wstydnisia to musi być córka.
Miciurka ta dietę tylko robi kobieta. U męża co wg GD działa to bieganie, palenie papierosów i ewentualnie mleko sojowe. Także mąż to tam szczerze nic nie musi.
Gosica ja używałam co trzeci dzień zaraz po @. I mi akurat wypadło w czwartek ostatnia dawka a w sob staranka rano niedziela znów rephresh a owu tez w niedziele.
Ja z imieniem miałam problem przy drugim. Teraz to coś znajdę gorzej ze mój mąż to sobie tego Elvisa wymyślił i nie wybije mu go z głowy. Biedronka hehe No to Zenek będzie [emoji6] wiesz żartować idzie. A mój to na poważnie! Mi nie do śmiechu niestety. Także oby ta córa była [emoji7]

Do góry