reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny

Wieki mnie nie było , muszę nadrobić co u was słychać :) , kto w ciąży a kto jeszcze czeka

Czy komuś udało się zaplanować córkę ?

Skierujecie mnie do starań Airfix - jaką strona ? Słyszałam że dodała swoje staranka

A jeszcze może podpowiecie szyszki chmielu jakie kupić i chyba lukrecji korzeń o ile dobrze kojarzę ? Jakaś konkretna marka

U nas mały ma już zaraz 8 mies. I strasznie dokazuje ;) - u mnie chęć dziewczynki nie ginie (buu) czasem bym chciała żebym nie czuła braku córki,mimo że moi chłopcy są najlepsi na świecie to ta myśl że jeszcze tylko córki brak za mną łazi.

Ostatnio mieliśmy ślub :) - (stąd moje zaginięcie [emoji23]) więc (juz) MĄŻ mnie namawia żebyśmy jeszcze raz spróbowali I on się dostosuje do tego co mówie nt. Planowania płci , I tak się zastanawiam iść na żywioł czy nie [emoji16], specjalnie z tego tytułu jeszcze odciągam mleko, I myślę ;) ,

Imama - napisałam priv bo wiem.ze dużo czytasz - i gratuluję ciąży :)

Edit: leeleth podziwiam od razu takie planowanie po porodzie masz siłę kobieto :), ja pierwsze 6 msc ryczałam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth masz racje. Ciężko wyjaśnić dwulatkowi ale tez szybko najmłodszy podrośnie i będzie już bardziej buszowal, najgorszy ten pierwszy rok. Mój teraz śmiga sam bawi się itd. Także rok przetrzymamy a później znów do przedszkola następni pójdą.
Co do planowania to napewno to trwa i trzeba najlepiej sobie jakiś plan w głowie ułożyć spisać i wtedy już się tym zbytnio nie przejmować bo do głowy idzie dostać. Ja miałam straszny dylemat właśnie nad mag i ca ale wkoncu tylko na początku brałam a później odstawiłam. Tak samo vitex.
Mój mąż to zawsze chciał trójkę ale teraz przy małym to sobie przypomniał ile roboty jest przy małym dziecku i był przerażony jak zaczęłam mówić o nastapnym tak szybko. Ale on bardziej przejmował się czy dam sobie radę bo on przy małym dziecku to mi super dużo nie pomógł bo zawsze zwalał na to ze mały chce cycka hehe
Szanse Leeleeth myśle zawsze mamy. Obojętnie czy coś robimy czy nie. Jak patrzę na rodziny wielodzietne to jednak często wkoncu jest ta córka/syn.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej

Miciurka no wieki Cie nie bylo!! Juz 8 miesiecy ja pierdziu ale to leci!!Gratulacje z okazji slubu!

Leleth a jak malutki wszystko u Was ok Ty jak sie czujesz? tez Cie podziwiam ja mam 2 i juz raczej koniec....

Kciuki za testujace:-)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth, powtórzę się ze Cię bardzo podziwiam i mocno kubicuje żebyś miała swoją upragniona księżniczkę. Może oprócz suplementów hurry IP frequent release by zadziałał. Właśnie czytam szczegóły na GD i chyba coraz bardziej się do tego przekonuje ;)
Miciur-ka, witamy! Podczytywałam forum podczas ztwoich starannej a synek ma już 8 mies? O rany, ale czas smignal. Mój Mąż nie bierze szyszek chmielu, tylko korzeń Lukrecji swansona oraz ekstrakt z liścia oliwnego-najlepiej w płynie.
Kurcze, Arfix instrukcji tez niestety nie mogę zlokalizować;( pamietam ze ona stawiała na zbicie testosteronu u męża i używała szyszki chmielu.
San.zak-trzymam kciuki za testy ;)

reklama
Miciurka! Nie zauważyłam ani wiadomości a post teraz [emoji6] gratuluje wyjścia za mąż! Super ze mały rośnie. Co to planowania to dawaj z nami tutaj. No ja już czekam na to co w brzuszku ale odczytuje i podsyłam linki [emoji6]

Do góry