Maziajka- zazdroszczę
Biedronka- brzmi że masz lajt
, mój ż 26.01, nic nie chce robić ani jeść ani siedzieć, pełza tylko i się drze, masakra terror..
Ps.jakie masz globulki?
Nie wiem czy byłaś tak daleko jak moje starania na tym forum, ja jestem po staraniu na córkę z której wyszedł nam synek
, a zrobiłam wiele czynników ,jony suplementy dieta, częstotliwość staran,nawet faza księżyca ,z chińskim też się zgadzało, zakwaszenia itp.no naprawde rozne rzeczy... i niestety nie udało się , teraz chce trochę inaczej podejść do tematu siebie zakwasic tylko , starac się jeść jogurty ale bez żadnych wariacji, A trochę na mężu się skupić zapewni testosteron zbić bo on ma duuuzo, globulki musisz spr.czy faktycznie działają zakwaszajaco na Ciebie bo nie raz nie też podnoszą ph, ja używałam lactovaginal i lacibios Femina z ph 3,5 , teraz się przerzuce na rephresh zamiast lacto,
Ja robiłam sobie irygacje z soku z cytryny ale wtedy nie mogłam zajść ,
Gosica- może idź na monitoring ? Myślę że to nie droga opcja w sumie a bynajmniej będziesz pewna,ja mam np. Bardzo późno owulacje, muszę jeszcze podpytac Airfix czy kiedyś dawała mężowi lukrecje bo ja właśnie myślałam żeby dać i szyszki i lukrecje ale nie wiem czy to nie za dużo na raz
,
Wiesz co naprawde się sama bije z myślami czy teraz chcemy czy nie, z jednej strony fajnie i od razu odochować z drugiej naprawdę chce wrócić do pracy! Wyjść z domu trochę odpocząć , coś zrobić dla siebie , mamy dwójkę dzieci , jeszcze trochę czasu mam jeśli byśmy chcieli jeszcze bo w tym roku skończyłam 30 lat , tylko myślę czy jak odchowam będzie mi się chciało jeszcze wstawać [emoji14] haha
Kitqa- tak naprawdę nie wiadomo czy dziewczynom się udaje przez to co robią czy po prostu mają szczęście i jest , nie wiem , jednym się udaje innym nie . Oby nam się w końcu udało , a ile masz maluszków i starasz się o synka rozumiem ?
PrzyszlaMama87- A myślisz o tym co będzie jak będzie 3 raz ta sama płeć? Ja się trochę tego boję, nie traktuje dzieci inaczej przez to że nie mam córki ale że jak będzie 3 syn to ta pustka że córki nie ma dalej będzie ,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom