reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny wiem że nie powinno się brać tego pod uwagę ale dziś chciałam wyrzucić te testy ciążowe co robiłam i na tym ostatnim (10 dpo) coś widać albo ja mam omamy. Nie chcę się nakrecac dlatego napiszcie czy jest szansa czy nie. Na tych 2 wcześniejszych nie ma nic takiego jak na tym 3. Proszę napiszcie co o tym sądzicie. Dziś mam 13 dpo.

Załączniki

• Screenshot_2017-09-14-10-29-26.png
    Screenshot_2017-09-14-10-29-26.png
    137,3 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Imama super dziękuje już sobie zapisuje ;) przyda się przy planowaniu trzeciego hehe chociaż szkoda ze nie wiedziałam wcześniej :-D teraz chyba była za duża przerwa bo tez plemniki były osłabione bez stosunku dzień wcześniej w sumie już w nocy i rano powtórka (po ok 8-10h) i wtedy zaskoczyło a mimo to chłopak :oo2:

Imama, po pracy poczytam jeszcze na o tym hurtu ul. Trochę czytałam postów na in-gender na gender dreaming ale o tym hurryup pierwsze słyszę. Dzięki za podpowiedz ;)
Oo ten copresses fr gdzieś mi się obił o uszy.
Marzycielka, tez cos ledwo widzę tylko nie wiem czy może to jest pasek fabryczny ... może idź na betę?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka moja znajoma co ma teraz córkę 4 misieczna dostała ostatnio załamki jak przesłała mi właśnie test który wyciągnęła po 3 h ze śmieci. I serio super widoczna ciąża aż sama byłam przekonana ze coś musi z tego być. Lecz ciąży na jej szczęście nie było. Testy niestety ale po czasie ukazują kreseczkę. Co nie przekracza u Ciebie oczywiscie ciąży. Spróbuj bo się uspokoisz. Dziś 13 dpo to tak naprawdę niektóre dopiero testuja

Przyszłamama według tam tej Atomic to te metody nic nie dają ale opisała je ładnie bo wcześniej dużo stosowało codzienny sex na córeczkę. Teraz niby wychodzi ze jeden stosuje daje w połączeniu z innymi metodami jak dieta ćwiczenia itd 70-75%. I wszystkie ten jednen stosuja a nawet niektóre dwa bo ciężko zajść w ciąże nieraz przy jednym.
Ja to tez do trzech razy sztuka. To moja ostatnia dzidzia [emoji6]

reklama
@Marzycielka86 widać coś prześwituje.... U mnie dziś 11dpo ale nie robię testu boję się bo to 13 dni po pregnylu będzie....
To mój wykres... Masakra każdego ranka się stresuję pomiarem temp jest wysoko a wcześniej była nieco niżej bo 36.6 a teraz 36,9 od 3 dni to chyba nie mogę zganiac na pregnyl aż tyle dni po nim.. Zobaczcie dziś 25dc..owu była raczej 14 dc. Cykle 30/31 myślę że ten był by krótszy bo owu przez clo i pregnyl była o 4 dni wcześniej niż normalnie..

Załączniki

• IMG_20170914_110355.png
    IMG_20170914_110355.png
    21,2 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Do góry