reklama
Imama chodzilam na monitoring i lekarz powiedzial, ze owulka byla w srode.
W sumie przez caly minitoring bylam u 4 roznych lekarzy i ten ostatni napisal mi liczne drobne pecherzyki i struktura odpowiadajaca cialku zoltemu. Ci wczesniejsi nic takiego mi nie sugerowali.
W sumie przez caly minitoring bylam u 4 roznych lekarzy i ten ostatni napisal mi liczne drobne pecherzyki i struktura odpowiadajaca cialku zoltemu. Ci wczesniejsi nic takiego mi nie sugerowali.
Kruszynka123
Fanka BB :)
Ja mam owulacyjny microlife polecam, też mierze w ustach napewno wiesz ze liczy się systematyczność i mierzenie o tej samej porze w tym samym miejscu więc jesli w ustach to zawsze po tej samej str najlepiej pod językiem.do mierzenia temperatury? Z dwoma miejscami po przecinku?
B
bibiU
Gość
Tak pod językiem i o tej samej porze mierze. Ja jak bede zamawiac suplementy to zamowie tez termomet, znalazlam z firmy Gerotherm czy jakoś tak
aleksandra_kow
Hej! Jestem już po pierwszych prenatalnych badaniach wszystko z dzieckiem dobrze a to najważniejsze. płci nie znam ale mam zdjęcia jestem ciekawa co powiecie jeśli chodZi o kształt główki.
B
bibiU
Gość
No właśnie tak mi się wydawało, że któraś ma dziś lekarza. Aleksandra to super że wszystko ok, czekamy na fotki
aleksandra_kow
Kurczę właśnie próbuje wstawić zdjęcie z telefonu i nie mogę może ktoś podpowie?
Imama lekarza powiedział że jeszcze nie jest w stanie określić ale próbował zajrzeć.
Imama lekarza powiedział że jeszcze nie jest w stanie określić ale próbował zajrzeć.
reklama
aleksandra_kow
Podziel się: