reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Asa dużo lepiej. Wcześniej to z łóżka nie wstawałam w nocy spać nie potrafiłam. Dobrze ze mąż ma chorobowe bo wstawał do dzieci i zawoził starszego do przedszkola. Ta wit B bardzo dużo pomógła. Ale wiadomo nie wszystko ustąpiło. Ważne ze lepiej. Wstaw jak masz możemy ocenić [emoji6] ale naprawdę śledząc te forum na fb od teori ramzi to dużo pomyłek jest.
W którym tc jesteś?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama no już kupiłam bilet na 16-17.09:)Tylko wtedy mogę polecieć bo weekend. Powinny być dni okołoowulacyjne ale z moim szczęściem to wszystko może się poprzestawiać . Trudno co ma być to będzie, ale chociaż spędzę fajny czas z ukochanym:).
Dobrze, że już trochę lepiej się czujesz, 18-ego będziesz miała prenatalne?
ASA915 to również Tobie życzę powodzenia i trzymam kciuki. Który wtedy będziesz miała tydzień?
Kruszynka powodzenia:)

Monia to kciuki wielkie aby owu była o czasie dla męża! Zawsze szanse są. Oby wszystko sprzyjało
Ja mam dopiero 8 tc wiec będę na wizycie dopiero 9 i trochę tc. I tak to strasznie szybko leci. Chociaż chciałabym już dobić do tych 12 tc co uważa się za w miare bezpieczne. Prenatalne wypadają mi jakoś na polowe października.

No leci, leci. Pamiętam jak w kwietniu obie miałyśmy zajść, ale niestety plany planami, a życie i tak pisze swoje scenariusze.
To trzymam kciuki za najbliższą wizytę:)

Sanzak niedawno tez czytałam o tych testach właśnie. I sama się zastanawiam czy nie zrobić bo w Niemczech to koszt 350€ a zwykła przeziernosc kosztuje 200€. Ale z drugiej strony te pieniądze mogłabym wydać np na dopplera. Duże koszty tych wszystkich badan a znam i tak pare przypadków co mimo badań prenatalnych dzieci urodziły się z zespołem downa. Moja dobra znajoma ma córeczkę właśnie z trisomia. Chodzi na spotkania osób z chorymi dziećmi i bardzo dużo rodzin w badaniach przeciernoci niewykryto choroby.
Sanzak a ty który dpo masz?

Też śledzę wpisy Mamyginekolog :-) zaciekawiło mnie to chociaż ciąże dopiero planuje, będę szukać informacji gdzie jest najblizej mojego miejsca zamieszkania możliwość wykonania tego badania ciekawi mnie to :-D

Dziewczyny jakie macie termometry do mierzenia temperatury? Z dwoma miejscami po przecinku? Bo ja mam z jednym i jak narazie to nic mi nie wyszło, ale może to wina suplementów

reklama
Biedronka, ja mierze temp komputerem cyklu baby comp-2 miejsca po przecinku, pomiar w ustach. Z pomiarów wychwytuje ovulke-za wyjątkiem osy cyklu który był trochę niestandardowy.

Do góry