reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aleksandra gratuluję zdrowej dzidzi :-) i żeby była to jednak coreczka.
Ana ✊✊✊ mocne za zdrowa corcie.;-)
A ja dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny. Nawet cień cienia nie ma :-( A śniło mi się że zrobiłam test i wyszły 2 piękne grube kreseczki ahhh :-D piękny sen.

reklama
Marzycielka86 może za wcześnie na test? Jaką czułość miał test? 25? Może 10 trzeba było? Który masz dzień cyklu i jak długie masz cykle?

Ana kciuki za wizytę. Z dzidzia napewno wszystko wporzadku, obyś się uspokoiła bo wiadomo hak to jest.
Jeśli chodzi o twoja koleżankę to już któryś raz to słyszę ze właśnie z dziewczynki chłopczyk ale myśle tez ze im mniej miejsca w brzuszku to ciężej określić płeć i całkiem możliwe ze lekarz się pomylił i to jednak córka.
U Ciebie tez trzymam kciuki za ta zdrowa córeczkę [emoji6] daj znać po wizycie.
Aleksandra te czekanie to właśnie stresujące. Człowiek rozmyśla ale No myśle ze do 15 tc to pewności co do płci i tak nie będziemy mieli.
Marzycielka u mnie pewnie by tez nic w 8 dpo nie wyszło bo w 9 naprawdę ta kreseczka minimalnie widoczna. Jak robiłam clearblue (czułość 10) to w 9 dniu tez nie wyszedł dopiero te z rosmanna o czułości 25. Także się nie poddawaj

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ana trzymam kciuki za wizyte, nie moge sie doczekac wiesci od Ciebie :-) my synka mamy z jednego stosunku w dni plodne, teraz staralismy sie czesciej wiec za tydzien zobaczymy co mieszka u mnie pod serduchem :-) Ana przede wszystkim trzymam kciuki za zdrowa dzidzie a potem za wymarzona coreczke :-) Ana powiedz mi czy czujesz ruchy bo ja jeszcze nic.Synek na tym etapie ciazy byl nad wyraz aktywny...

@ana ✊✊✊✊ za wizytę! Daj znac zaraz po :D

@aleksandra_kow mi z czaszki wychodzi ponoc dziewczynka a zdjecie jest inne niz u Ciebie, sama zobacz. Ale płci nie mam jeszcze okreslonej, moze 3.10 na polowkowych sie dowiem bo moj lekarz nie chce określać :/
20170810_215123.jpg

Załączniki

• 20170810_215123.jpg
    20170810_215123.jpg
    775,6 KB · Wyświetleń: 357
Ostatnia edycja:
Ana kciuki za wizytę ✊✊✊️ Córcia będzie jak nic :-) :)
Asa a który jesteś tydzień teraz? Ja 21 i tez nie czuje za bardzo ruchów maleństwa ale ostatnio lekarz mówił ze wszystko Ok.
Marzycielka dzisiaj jak dobrze pamietam masz 8dpo Wiec głowa do góry ;) mi w 9dpo wyszedł cień na 10tce Wiec poczekaj do jutra będzie dobrze :biggrin2:

Tak dziś mam dopiero 8 dpo. Wiem że za wcześnie ale ciekawość wzięła górę :-) cykle mam 30-32 a owu była w 16 dc. robiłam pink super czuły 10 z Rossmanna. Jednak moje przeczucia sa nic nie warte. Wszystkie objawy które miałam wszystko znikło szyjka robi się tak jak przed @ i pojawił się znowu śluz plodny. Wszystko idzie ale w stronę @.

Witam się i ja
Ana super dzisiaj ważny dzień dzidzia napewno zdrowa i kto wie może już dzisiaj pokaże co ma między nóżkami Życzę Ci tej córci

Marzycielka na test trochę za wcześnie największe szanse że się coś pokaże to 10 dzień po trzymam kciuki

Imama jak samopoczucie ?

reklama
Tak dziś mam dopiero 8 dpo. Wiem że za wcześnie ale ciekawość wzięła górę :-) cykle mam 30-32 a owu była w 16 dc. robiłam pink super czuły 10 z Rossmanna. Jednak moje przeczucia sa nic nie warte. Wszystkie objawy które miałam wszystko znikło szyjka robi się tak jak przed @ i pojawił się znowu śluz plodny. Wszystko idzie ale w stronę @.
Śluz raczej przed miesiączka się nie pojawia
A co do objawów to ja byłam z poronieniami 6 razy w ciąży i za każdym razem było inaczej z drugim synem nie miałam żadnych i to bardzo długo więc tym się nie sugeruje raz miałam twarda szyjkę a raz rozpulchniona napewno były zamknięte zawsze no i śluzu nigdy nie miałam przed miesiączka

Do góry