reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuje dziewczyny [emoji8] Millo mam nadzieje ze podtrzymam forumowa teorie przyrostu i będzie córa! Już nawet mdłości mi się straszne heh
Buniczek krew miałam pobrana i będą dzwonić jak będzie coś nie tak. Bo mi słabo bardzo i nudności mi się megasne zaczęły.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama Gratuluje! Super wiadomość, Najważniejsze ze ciąża jest zdrowa [emoji1303] : )

Imama, super ze wszystko ok. Gratuluje! No przy takim przyroście bety jeśli nie bliźniaki to raczej dziewczynka ;)

U mnie juz 15 tydz a mdlosci nie odpuszczaja i wymioty dzien w dzien mnie mecza.i patrzcie 3 chlopak ma byc wydawaloby sie ze ciaza bedzie podobna a w zadnej mnie tak nie meczylo :-(.imama jeszcze raz gratulacje to napewno bedzie corka :-)

Załączniki

• IMG_20170824_173846.jpg
    IMG_20170824_173846.jpg
    395,8 KB · Wyświetleń: 56
Andzelisia ja z synami miałam tez masakrę i tym razem zapowiada się tak samo. I tak niewyobrazam sobie żeby to mogła być córeczka wiec ja nastawiona jestem na syna. Nie taki przyrost dziewczyny miały i synek. Ważne żeby było wszystko bez komplikacji.
Kruszynka super! Powodzenia w takim razie. I co lekarz nie robił problemów?

Imama na bank dziewczynka ja również gratuluję Teraz niech okruszek zdrowo rośnie i nie dokucza za bardzo mamusi Imama a tobie spokojnych pozostałych miesięcy ciąży życzę:)

Kruszynka super! Powodzenia w takim razie. I co lekarz nie robił problemów?
Imama super że u was wszystko ok rosnijcie zdrowo :-D
Moj gin jest ok z nim można konie kraść także mówił ok spróbujemy ;-) ;) kazał brać od dziś 1szt dziennie i przyjść za tydzień się pokazać od 12dc a że on przyjmuje tylko do czw i ja o tym nie pomyślałam na wizycie i on zapewne też nie doliczyl że ja czw mam 11dc.. Więc pójdę w czw. i zobaczymy bo chyba 10dc to nie ma co iść za wcześnie będzie.

Dziękuje Majorcia [emoji8]
Kruszynka pozazdrościć takiego lekarza! Ja miałam iść na monitoring w 12 dc ale testy miałam negatywne i byłam pewna na owu będzie normalnie 17 dc i nie poszłam. A tu bum i był zaraz. Wiec idź nawet w tym 11 dc.

reklama
Do góry