reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Buniczek, ja pije żurawinę w tabletkach. Z tego co kojarzę to nie wolno przyjmować vit c i żurawiny bo one rozrzedzają krew. Powinno się stosować tylko jeden z tych środkow.
Wyglada na to, ze mamy podobne wnioski ze statystyk.
Tak, jestem po staraniach, ale ten cykl był naprawdę dziwny. Ciekawe czy cos z tego wyjdzie.
Buniczek, myślisz o tym clo czy na razie odpuszczasz? Mi kolega mógł go przypisać ale jakoś trudno mi się zdecydować bo boje się ciąży bliźniaczej.
Imama, czekamy w napięciu na wieści od Ciebie! [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gosika zdsieki ze mi przypomniałaś o tej vit C i żurawinie.
Clo wziełam juz w tym cylku, jak nie zajdę to będe brała co drugi cykl, bo jak się bierze ciągle to jednak wzrasta % na bliżnięta. Wiesz...jak bym miała córki to bym szczęśliwa była (ale wolałabym jedną) a jak chłopcy i to bliźniaki...chyba bym się długo psychicznie zbierała, ale bym wzieła to na klatę jak to się mówi. No ale jak miałabym wybór wolałabym 1 dziecko, bo lokalowo nie wiem jak w domu byśmy się zorganizowali.
Chłopcy mają swój pokój, my sypialnie i duży pokój, wiec jak bede miała trzecie dzieco to oddam mają sypialnie a my przeniesiemy się ze spaniem do dużego pokoju, jak by mi się jednak bliżniaki przytrafiłyto ciężko z wygospodarowaniem miejsca, 2 łóżeczka...wszystko podwójne...

Buniczek, wiadomo decydując się na dziecko przede wszystkim musimy chcieć dziecka. Co innego jeśli to pierwsza ciąża, aniżeli planowana ostatnia ;)
My lokalowi dalibyśmy radę, ale fizycznie nie wiem czy dałabym radę z bliźniakami bo wiek już swój mam i nie oszukujmy się siły więcej potrzeba. Wiadomo gwarancji nigdy nie mamy jaka płeć, czy wieloraczków. Na wszystko musimy być gotowi ;)

Dziewczyny ale się naczekalam. Ale wszystko dobrze. Pęcherzyk jeden, okrąglutki, zarodeczek był ale nie super widoczny, ciałko żółte tez. Mam za tydzień w piątek przyjść i już powinno lepiej widać.
Taka wysoka beta (przyrost) to nie wiem z czego była hehe sama już byłam pewna ze bliźniaki. A jednak jeden- bardzo się cieszę.

Dziewczyny ale się naczekalam. Ale wszystko dobrze. Pęcherzyk jeden, okrąglutki, zarodeczek był ale nie super widoczny, ciałko żółte tez. Mam za tydzień w piątek przyjść i już powinno lepiej widać.
Taka wysoka beta (przyrost) to nie wiem z czego była hehe sama już byłam pewna ze bliźniaki. A jednak jeden- bardzo się cieszę.

super ze idziesz za tydzien jeszcze :) to na bank dziewuszka skoro nie blizniaki:)

reklama
Do góry