reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Buniczek, ja pije żurawinę w tabletkach. Z tego co kojarzę to nie wolno przyjmować vit c i żurawiny bo one rozrzedzają krew. Powinno się stosować tylko jeden z tych środkow.
Wyglada na to, ze mamy podobne wnioski ze statystyk.
Tak, jestem po staraniach, ale ten cykl był naprawdę dziwny. Ciekawe czy cos z tego wyjdzie.
Buniczek, myślisz o tym clo czy na razie odpuszczasz? Mi kolega mógł go przypisać ale jakoś trudno mi się zdecydować bo boje się ciąży bliźniaczej.
Imama, czekamy w napięciu na wieści od Ciebie! [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gosika zdsieki ze mi przypomniałaś o tej vit C i żurawinie.
Clo wziełam juz w tym cylku, jak nie zajdę to będe brała co drugi cykl, bo jak się bierze ciągle to jednak wzrasta % na bliżnięta. Wiesz...jak bym miała córki to bym szczęśliwa była (ale wolałabym jedną) a jak chłopcy i to bliźniaki...chyba bym się długo psychicznie zbierała, ale bym wzieła to na klatę jak to się mówi. No ale jak miałabym wybór wolałabym 1 dziecko, bo lokalowo nie wiem jak w domu byśmy się zorganizowali.
Chłopcy mają swój pokój, my sypialnie i duży pokój, wiec jak bede miała trzecie dzieco to oddam mają sypialnie a my przeniesiemy się ze spaniem do dużego pokoju, jak by mi się jednak bliżniaki przytrafiłyto ciężko z wygospodarowaniem miejsca, 2 łóżeczka...wszystko podwójne...

Buniczek, wiadomo decydując się na dziecko przede wszystkim musimy chcieć dziecka. Co innego jeśli to pierwsza ciąża, aniżeli planowana ostatnia ;)
My lokalowi dalibyśmy radę, ale fizycznie nie wiem czy dałabym radę z bliźniakami bo wiek już swój mam i nie oszukujmy się siły więcej potrzeba. Wiadomo gwarancji nigdy nie mamy jaka płeć, czy wieloraczków. Na wszystko musimy być gotowi ;)

Dziewczyny ale się naczekalam. Ale wszystko dobrze. Pęcherzyk jeden, okrąglutki, zarodeczek był ale nie super widoczny, ciałko żółte tez. Mam za tydzień w piątek przyjść i już powinno lepiej widać.
Taka wysoka beta (przyrost) to nie wiem z czego była hehe sama już byłam pewna ze bliźniaki. A jednak jeden- bardzo się cieszę.

Dziewczyny ale się naczekalam. Ale wszystko dobrze. Pęcherzyk jeden, okrąglutki, zarodeczek był ale nie super widoczny, ciałko żółte tez. Mam za tydzień w piątek przyjść i już powinno lepiej widać.
Taka wysoka beta (przyrost) to nie wiem z czego była hehe sama już byłam pewna ze bliźniaki. A jednak jeden- bardzo się cieszę.

super ze idziesz za tydzien jeszcze :) to na bank dziewuszka skoro nie blizniaki:)

reklama
Do góry