reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Imama kciuki za wizytę.
To się nakręciłam.. kurcze dziś mam 4 dc i zastanawiam się mocno czy by nie iść do Gina zapytaj o clo już w sumie delikatnie tylko plamię gin od 15 tej. A Maz będzie za tydzień od pt do ndz więc szansa by była :D z clo pewnie większa bo też problemu z owu nie mam, a przy tym to jest większa szansa na bliźniaki????
@San.zak każda kobieta to indywidualnie ja na poczatku cyklu mam bardzo niskie temperatury dziś 36,15 ogólnie do 36,4 i tak aż do owu.
@kitqa piękna cora gratuluję ;-) ;).
@andzelisia tobie syncia :)

Ostatnia edycja:
@Imama kciuki za wizytę.
To się nakręciłam.. kurcze dziś mam 4 dc i zastanawiam się mocno czy by nie iść do Gina zapytaj o clo już w sumie delikatnie tylko plamię gin od 15 tej. A Maz będzie za tydzień od pt do ndz więc szansa by była :D z clo pewnie większa bo też problemu z owu nie mam, a przy tym to jest większa szansa na bliźniaki????
@San.zak każda kobieta to indywidualnie ja na poczatku cyklu mam bardzo niskie temperatury dziś 36,15 ogólnie do 36,4 i tak aż do owu.
@kitqa piękna cora gratuluję ;-) ;).
@andzelisia tobie syncia :)

Kruszynka niby jest większa szansa na wyprodukowanie większej ilościjajezcek, ale nie powiedziane jest ze się wszystkie i czy w ogóle się zapłodnią. Ja Clo w tym cyklu wiziełam, mam w sumie jeszcze 15 tabletek na 3 cykle, gin wypisała mi 2 op po 10 tabletek, 50mg dawka.
Jak masz dziś wizytę to może poproś o Clo, polska nazwa to clotibegest- jakoś tak się to pisze

Jak masz dziś wizytę to może poproś o Clo, polska nazwa to clotibegest- jakoś tak się to pisze
OK dzięki pójdę i poproszę mój gin wie jaka sytuacja ze męża mam mało w domu On bdz wyjeżdżał w ndz a owu w środę mi wychodzi także lipa by była u mnie raczej odczyn kwaśny śluzu bo nawet lekki zapach kwaśny czuć więc plemniki nie przeżyją tyle. 3 macie kciuki za receptę jak zacznę dziś clo to może będzie szybciej owu... Oby. A trzeba brać ten zastrzyk na pęknięcie czy same pękają po tym clo?

Kruszynka szansa na bliźniaki moim zdaniem duża bo to 10%, bez leków 3% wg badań. Trzeba być napewno gotowym na to. DuZo lekarzy nie chce przepisywać właśnie ze względu ze można mieć więcej dzieci a każda taka ciąża to zagrożenie jednak.
Ostatnio jak na złość przeczytałam o parze co po clo teraz maja 6cioraczki! A maja tez trójkę dzieci.
Pamiętaj tylko ze clo się bierze albo 3-7 ablo 5-9 czyli jutro byś musiała wziąć. Najlepiej na noc żeby ominąć ewentualne skutki uboczne. Powodzenia!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Buniczek, u mnie tez bez obniżania pH ani rusz. Podczas ovu mam pH 5,5 a po sylku 4,5. Po stosunku moje pH jest bardziej 7,5-8 bo mąż ma wysokie pH.
Powodzenia przy wyłapywaniu o+12. Mój cykl był tym razem pokręcony. Już nie wieńczy kepiej nie odstawiać tego saw palmetto [emoji30]. U męża zbijał testosteron, na razie aż takiego szału nie ma ale 20% poniżej maxa, a miał górne granice, wiec tendencja spadkowa ;)
Myśle ze nawet jak się wstrzeliły blisko ovu i będziesz pilnowała pH to szanse są na dziewczynkę. Tylko trzeba pH cały czas pilnować. Ja wierze w to pH ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tak Gosia, ja najbardziej wierze w ph i testosteron u faceta. Spróbuje jeszcze witaminę C włączyć, żeby tez obniżyć ph i kupie żurawinę suszoną, albo jak bedzie to surową do jedzenia.
Ty już jestes po staraniach??
Imama daj znać po wizycie.
Kruszynka ja zaryzykowałam z tym CLO

Do góry