kitqa
Fanka BB :)
Kitqa jak ja bym chciała u siebie zobaczyc taki widok
Kiedyś zobaczysz [emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kitqa jak ja bym chciała u siebie zobaczyc taki widok
@Imama kciuki za wizytę.
To się nakręciłam.. kurcze dziś mam 4 dc i zastanawiam się mocno czy by nie iść do Gina zapytaj o clo już w sumie delikatnie tylko plamię gin od 15 tej. A Maz będzie za tydzień od pt do ndz więc szansa by była z clo pewnie większa bo też problemu z owu nie mam, a przy tym to jest większa szansa na bliźniaki????
@San.zak każda kobieta to indywidualnie ja na poczatku cyklu mam bardzo niskie temperatury dziś 36,15 ogólnie do 36,4 i tak aż do owu.
@kitqa piękna cora gratuluję .
@andzelisia tobie syncia
OK dzięki pójdę i poproszę mój gin wie jaka sytuacja ze męża mam mało w domu On bdz wyjeżdżał w ndz a owu w środę mi wychodzi także lipa by była u mnie raczej odczyn kwaśny śluzu bo nawet lekki zapach kwaśny czuć więc plemniki nie przeżyją tyle. 3 macie kciuki za receptę jak zacznę dziś clo to może będzie szybciej owu... Oby. A trzeba brać ten zastrzyk na pęknięcie czy same pękają po tym clo?Jak masz dziś wizytę to może poproś o Clo, polska nazwa to clotibegest- jakoś tak się to pisze
uuu sporo u mnie to raczej na więcej niż jedno pozwolić sobie nie mogę bo sama nie dała bym rady, zobaczę co mi gin powie a może coś innego da na przyspieszenie owu bo o to mi chodzi najbardziej.Kruszynka szansa na bliźniaki moim zdaniem duża bo to 10%, bez leków 3% wg badań