ana.
Fanka BB :)
@Imama dobre podejscie, po co sie nakrecac na płec, a potem byc rozczarowaną ty juz koncówka 5 tyg czy juz 6 zaczełas? i naprawde fajnie ze idziesz podgladac za tydzien znowu, a moze cos sie chowa jeszcze tam u ciebie;P czytalam na lutowkach jak dziewczyna była na poczatku u gin byl rzekomo jeden pecherzyk, a na kolejnym usg dwa ! mysle jakim cudem? a jednak
@andzelisia bardzo współczuje tych mdłosci
@Kruszynka123 oby ci ta owulacja sie przyspieszyla i maz zdazył zasiac mała fasolinke . Pamietam jak @Millo panikowała, że owulka nie poczeka do przyjazdu męza, a za dwa tyg test pozytywny Była tez na monitoringu.
A ja rano miałam w głowie wielkie porzadki i na samych chęciach sie skończyło ot moj slomiany zapał w ciazy sie właczył. Nie wiem co na obiad dzis piatek, moze jakas zupa i placki ziemniaczane dawno nie jadła.
@andzelisia bardzo współczuje tych mdłosci
@Kruszynka123 oby ci ta owulacja sie przyspieszyla i maz zdazył zasiac mała fasolinke . Pamietam jak @Millo panikowała, że owulka nie poczeka do przyjazdu męza, a za dwa tyg test pozytywny Była tez na monitoringu.
A ja rano miałam w głowie wielkie porzadki i na samych chęciach sie skończyło ot moj slomiany zapał w ciazy sie właczył. Nie wiem co na obiad dzis piatek, moze jakas zupa i placki ziemniaczane dawno nie jadła.