reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Berhka Czarodziejko ale mnie tu czarujecie z ta dziewczynka:-D
Anka Yogaaa hm... moje wyliczenia były na dziewuszke ale co bedzie to bede szczęsliwa;-)

witam .aga piekne fotki,ja tez mysle ze to dziewczynka,ty taki dobra jestes w tym weyliczaniu ze napewno sie udala dziewczynka,ale masz racje co bedzie to bedzie,i tak bedziemy szczesliwe.wazne by dzidzia byla zdrowa,co nie..ale jak patrzy sie na corka ptasiorka to kazda by chciala taka corcie,ona jest przesliczna..to do 27 szybko zleci i moze wtedy lekarz dogladnie co jest..ja czekam na gosci maja przyjsc na 15 na kawke z mala coreczka ktora ma 5 miesiecy,ona jest przekochana...bede wieczorkiem..

..ahhhh... może tak czasem im zufać ;-):-D....i tak jak JARZĘBINKA poddała się metodom męża i fasolka odrazu im wyszła :-D
Tylko tej płci, to się z nimi raczej zaplanować nie da :sorry::-D

do teraz M mi wypomina,że jak zastosował swoją metode to odrazu były II kreseczki

jarzębinko jak samopoczucie który to juz tydzień??? zapomniałaś o Nas!!!!

jakże bym mogła zapomnieć o takich Wspaniałych dziewczynach :tak::-D:tak: co do wieku ciąży to jest młodsza niż wyliczają kalkulatory, byłam 2. 02 u lekarza i jest 3 mm "calineczka" piękny pęcherzyk i tetno pęcherzyka, a serduszko dopiero podsłucham za 3 tygodnie ........ :tak: więc pewnie będzie październik :tak:

a rzadziej zaglądam ogólnie na BB, bo ostatnio mały troszkę chorował, więc zajeta nim byłam cały dzionek :tak:, potem nadrabiałam zaległości w pracy więc już popołudniem na kompa nie miałam ochoty a i dolegliwości ciążowe troszkę sie nasilają i poprostu nie mam na nic ochoty :tak: mdłości są całodzienne :baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za powodzenie :tak::-D:tak:

Witam wreszcie i ja:))))
Agus... CUDO normalnie az lezka w oku sie kreci.. i jak to napsiala Czarodziejka dziecko to CUD ;-):tak:Trzymajcie sie z dzidzia cieplutko i zdrowo.. Buziaczki:)
Bershka..nooo malenstwo slicznosci:-) ja przed chwila mialam 7 mies.. dziewczynke u siebie od szwagierki to tez istne cudo:-D chcialam zrobic jej focie ale doopa padly baterie wlasnie:baffled:
Anufifi..znaczy nasze zakupy w planach dalej;-) bo jak cos to obie zaczniemy od czerwca;-):-D
Ptasiorek.. a Ty sie nie denerwujesz?? przed terminem @ ?? bo masz bardzoooo ciekawie na wykresie:sorry2:
Czarodziejka..Zdrowka dla Maciusia!!!;-)
Pyszczek..Kiki..Kicia..Anka.. Buziaczki Dziewczynki:)))
Jarzebinka.. liczymy na relacje z wizyty 27;-) Trzymaj sie zdrowo:))
Jesli kogos pominelam.. z gory przepraszam,.. i caluje 2 x wiecej w ramach przeprosin:zawstydzona/y::-D:-D

Witam Was kochane dziewczynki .Cały czas myślę czy te moje dwie kreseczki na teście to fasolka?Jutro mam wolne ,więc jak mi się uda to pójdę zrobić betkę .Całuski dla wszystkich.

Gie-oska dalej w pracy?:-) ryba widze, że masz suwaczek z lilypie tak jak ja, tam też są suwaczki owulacyjne:-) no to kiedy zaczynacie staranka?:-):-):-) a co tam jak na dziewczynkę to szalejcie codziennie:-):-):-):-)
Bershka no właśnie i gdzie tu te planowanie płci, jak oni tak z nami szaleją:-):-):-) wiesz co pierwszy raz takie rzeczy słyszę, że niby w ciąży do chrztu to coś tam, coś tam, nie przejmuj się tym:-)a dziecię jest boskie:tak:
Royanna może jeszcze za wcześnie na test,do soboty jeszcze dużo czasu, może akurat:-)ale masz fajnie:-)wolne, w domciu echh oby do soboty:-):-)
Ptasiorek to tylko rudzielec taki o:-) nie bądź zazdrosna:-):-):-):-)
Anufifi mam nadzieję kochana, że Ci się zmieni na tak:-):-)
Anka yoggga witaj:-)
Pyszczek muszą być ok:tak::-)
Czarodziejka ja też już chcę wiosny!!:-)dużo zdrówka dla Maciusia!!!
Aguś dziecię jest piękne:tak: też pierwsze co jak zobaczyłam to pomyslałam o niej właśnie ONA:tak: więc coś w tym musi być:-):-)
Kiki udanego popołudnia przy kawce kochana:-)
Jarzębinka no proszę calineczka ma już 3mm:-):-):-)a fotonka kiedy będziesz miała?:-) z Kacperkiem też wymiotowałaś?:-)
Sylwia ;-)
Kari witaj:-) idź na betke i koniecznie daj nam znać, a ja już dziś 3mam kciukaski mocno:tak:

Ptasiorek.. a Ty sie nie denerwujesz?? przed terminem @ ?? bo masz bardzoooo ciekawie na wykresie:sorry2:

Jakoś się nie deneruję... :confused: bo jak nic z tego, to czeka mnie wyjazd na cudwone wakacje :-) Także w każdym wypadku nagroda :-) ... ja to mam dobrze ;-):-D:-D

do teraz M mi wypomina,że jak zastosował swoją metode to odrazu były II kreseczki

No co za drań ;-), próbuje sobie przypisać cały sukces :-D:-D

reklama
hello towarzyszki.Planujcie planujcie, pomagajcie naturze, bo wasze zniechęcenie i mnie się udziela:confused: Jakos tylko to branie sprawy w rece małzonka mi się podoba:zawstydzona/y: Ale nie nieeee- chlopiec ma byc takze dopiero pod koniec roku:-D do tego czasu stop;-)Zartuje przeciez:-D:-D
Bershka ja tam nie wiem ile w tym prawdy ile zabobonów i czy my swiatowe kobiety,ale.... tez chciałam dla Niki kuzynke , która o czym nie wiedziałam była w ciazy no i jednak.... wzięlam inna.Ta cięzarna sama stwiedziala,ze moze lepiej nie...Poza tym ... moja osobista chrzestna trzymała mnie do chrztu bedac sama w ciazy- moja mama nie wiedziala,ze ta jest w ciązy a ta tez sie nie pochwaliła... w kazym razie dziś jej coreczka byłaby w moim wieku...niestety zyła 1 dzien... Nie wiem jak na to spojrzec- oczywiscie tysiac innych powodow mozna znalezc,ale jakoś tak jest ze akurat ten "zabobon" jakoś jest w obiegu,ze tak sie wyraze.Ale oczywiscie to tylko moja mała historyjka;-) Tak jak dziewczyny piszą- XXI wiek i takie tam ;-)
Aga zdjęcia sliczne- powtórze moje przedmowczynie,ale tez pierwsze co to z dziewuszką mi się skojarzyło to malenstwo:confused: serio:tak: Tyle nas by sie myliło?:dry::-D
Nie moge kazdej odpisac chociaz bym chciała...Niki od wczoraj daje mi sie tak we znaki ze az cos:wściekła/y: Moze to kolejny zabek- oby, bo .... sił i cierpliwosci mi brak- starzeje sie:dry::sorry2:

Pozdrawiam i sciskam wszystkie.

Becia muuuach ;-)

Do góry