reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuje kazdej z Was za mile słowa:zawstydzona/y::tak::-)

pixela to czekamy na twoje usg.....

jarzebinko masz jakies zdjecia wklejaj nam....

margerita widze jak bardzo pragniesz aby to był syn i tylko syn, więc jedno co moge Ci doradzić to monitoring i wszczelenie sie w owulke a to to juz Ci wyliczymy:tak: wg mniej prosciej niz na dziewczynke....
tylko uwazaj z serduchowaniem przed owulka tylko z zabezpieczeniem....
bedziesz miec synusia;-)

kiki kochana moze w wyliczeniach mi sie udało miałam cholerne szczescie ze udało mi sie zafasolkowac 2,5 doby przed owulka... ale to nie oznacza ze bedzie dziewczynka bo i chopcy zdarzaja sie z tylu dni przed owu... ale niewazne , mi zalezalo abym miała psychiczny spokuj ze to o czym sie tyle mowi i słyszy sprobowałam bo trzeciego bobaska juz raczej niebede miec jak juz kiedys pisałam z mezem wpadka jest raczej niemożliwa:zawstydzona/y:

ptasiorek kiedy testujesz? mi test wyszedł 4 dni przed dniem spodziewanej miesiaczki....

Sylwia jak po aerobiku?

Beti byłas na monitoringu?

reklama
Agnieszka ja nie zatestuję przed terminem @. A mam go na piątek, także już nie długo.:-) Nie mam jakoś ciśnienia, żeby wcześniej się dowiedzieć.... :sorry2:

hej dziewczyyny...
Beti ja pracuje tylko do 4 na szczescie...w sumie chyba chcialabym chlopca bo babeczke juz mamy ale w sumie nie wazne co sie urodzi aby zdrowe bylo..wiec jak z tym serduszkowaniem powinno byc aby trafic na chlopca??Beti sprobuje z tym suwaczkiem..a starania zaczynam zaraz po @ gdzies za 3dni pozdrawiam:-):-)

Margaritka kochana buziaaakiii:-)
Aguś jutro idę, mam badania okresowe w pracy to od razu podejdę do góry na monitoring, sama jestem ciekawa co tam się dzieję ale i wielkiego cykora:-):-)
Gie-oska suwaczek jest:-):-) no to walczymy razem o chłopca:-):-)
Ptasiorek no ta Twoja mała jest genialna:-):-):-):-)

Ptasiorek sama się zaciągnęłam:-):-):-):-) byłam tak padnięta od początku tego tyg, że dziś ledwo sie położyłam na chwilę to już spałam:-):-)
mój dostał szlaban:-):-):-)i bardzo mu się to nie podoba hehe:-):-)ale zobaczymy co jutro na monitoring wyjdzie:-)

BETI, to odpoczywaj i zbieraj siły na owulkę...bo w te wieczorki nie pośpisz:-) a swojemu powiedz, że szlaban ma, bo nasienie jak wino ;-)... musi poleżakować i nabrać mocy ;-):-D

....i za komplemenciory dla mojej Milki dziękuję :-)

reklama
Do góry