reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam

Beti, anufifi Wasi mężowi chyba wiedzą co robią :-D są super ! ale nam i tak chodzi o planowanie płci, co nie ? ;-);-);-);-)

a do mnie niedawno zadzwonił brat i zapytał się czy nie zostanę chrzestną :szok: :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: cieszę się jak dziecko ale...... :crazy: cała rodzinka jest uprzedzona co do tego/ babcie, rodzice teściowie/, bo wierzą w jakieś głupie zabobony, ze kobieta w ciązy nie moze trzymać dziecko do chrztu :angry::-:)-:)-( ja też to kiedyś słyszałam ale przecież to głupoty, co nie ? :baffled::confused:

reklama
Dziendoberek!
Fajnie jest posiedziec w domku i nigdzie sie nie spieszyc :), moj Macius tak sie cieszy, ze co chwila do mnie podbiega, przytula sie i tarmosi mnie za uszy(najwiekszy objaw jego uczucia, hahah)mowiac: moja Ty jestes mama!
Nie wiem, czy dobrze zrobilam kupujac te testy ciazowe, bo dzis juz jeden zrobilam :/ bo pomyslalam sobie, ze skoro zostaly 3 dni do testowania to moze i u mnie wyjdzie slaba kreseczka...a tu lipa. Nie ma nic. I sie troche zdolowalam, bo nie sadze aby do soboty duzo sie zmienilo...i pewnie przyjdzie wredna @. Ale mam jeszcze iskierke nadzieji....

Witam
BERSHKA soooryyy ale staaaszne głupoty :szok::tak:.... idź na tą chrzestną i olej te Baje z Ciemnogrodu :tak::-D Trzeba być ponad to, jesteśmy światłe babki i mamy w głęboko tyłeczkach głupie przesądy :-D:-D Ja np. miałam pokoik Milenki już w 7 miesiącu urządzony, ubranka poprasowane w komodzie... a niby starsze pokolenie zrzędzi, że się do porodu nic nie powinno dla dzidzi kupować...

BETI a co to za rudy małpiszon???? :-D:-D

... zazdrosna jestem :crazy: ... ;-):-D:-D

ROYANA, super ,ze już optymistyczniej brzmisz :-) oj czuję, że jak na wolnym jesteś i już testy nabyłaś, to nie wytrzymasz i wcześniej zatestujesz :tak::-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny....

mój Tomcio spi to mam chwilke dla Was...
ROyanna ja sie nie poddaje ...bardzo chce ta dzidzie ...ale mysle że skoro : po pierwsze nie ma mjego gina, po drugie kosztuje mnie to duzo nerwów , po trzecie zeszły cykl (wizyty , zastrzyk, monitoring kosztował mnie 600zł |) to moze trzeba ochłonąc jeden cykli nabrać dystansu....

ale dzisiaj dopiero 3 dzień cyklu ...wszystko moze mi sie jeszcze zmienic...

reklama
Do góry