reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beti, anufifi, sylwia......Dobrej Nocy
Niestety u mnie nie bedzie STOSUNKOWO udana:-(
15_9_12.gif

Czarodziejka zawsze możesz ją mieć z nami:-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-)
Sylwia w domku zawsze coś to prawda,jak tam staranka dalej na czerwiec?:-):-)

Czesc Moje drogie!
Poczytalam co naskrobalycie w ciagu dnia i przyszlam na chwilke sie przywitac.
Jestem juz po pracy, zmeczona, o nawet nie zdawalam sobie sprawy jak meczace psychicznie jest szkolenie nowego pracownika-ale dziewczyna chce sie uczyc wiec bedzie dobrze.
Ja juz jestem dobrej mysli dzieki Wam. Wiem, ze musi byc dobrze. No i juz dzis w przyplywie tej optymistycznej mysli zakupilam az 2 testy ciazowe Bobo-test:-D. Tak na wszelki wypadek, gsby skusilo mnie wczesniejsze wykonanie testu niz dzien @.

A Anufifi-nie poddawaj sie!!!!!:tak::tak::tak:

A ja juz uciekam! Odezwe sie jutro! Bo mam woolllnnneee :) Musze korzystac dopóki jest nas jeszcze wiecej. Dobrej nocki! Pappa

Sylwia jak mi w tym msc nie wyjdzie to czekam z Tobą:-):-):-)
Royanna my mamy stażystkę, więc wiem jak to jest:-):-)
i bardzo dobrze, że kupiłaś, napewno się nie zmarnuje:-):-):-) ja też muszę zakupić bo ostatnio zużyłam wszystkie:-):-)

no najlepiej, pewnie bo po co, zostawcie mnie tu samą:-p:-p:-p:-):-):-):-), idę się szorować:-):-)
Dobranoc robaczki:-):-), kolorowych:-):-):-)
ja jutro postaram się z pracy odezwać:-)
buziaki:-)

reklama
hej dziewczyny...
*Beti dobry jest ten Twoj maz ze chce Cie molestowac codziennie a nawet dwa razy dziennie ale faceci tam maja hehe moj tez by najchetniej serduszkowal sie codziennie;--)ja w tym mcu planuje zafasolkowac i jak sie @ skonczy to ostro zabieramy sie do pracy...codziennie bedziemy sie serduszkowac ale czy to jest dobre jak myslicie?bo gdzies czytalam ze lepiej co drugi dzien bo plemniczki sie moga oslabic jak bedzie codziennie..dziewczyny stad macie takie suwaczki co licza wam dni do owulacji itp??pozdrawiam z Pracy buziaki:-):-)

Do góry