reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa tego Ci życzę abyś miała jednak ta niespodziankę. Sama wiem jak to jest bo przy 2 synku przeszukalam cały Internet aby dowiedzieć się czy zdarzają się pomyłki ale w moim przypadku tak się nie stało i z czego się teraz cieszę bo nie wyobrażam sobie życia bez moich krolewiczow :)

reklama
Dziewczyny a Wy sprawdzałyścię tę teorię na sobie?
Tak, nie pieniło się i mam córke (mocz był zasadowy).
Z synem tego nie sprawdzałam bo wtedy płeć była mi obojętna, i jak zajżalam w wyniki co robilam w ciazy to ph moczu było kwaśne czyli by się pieniło ;)
Na YT oglądałam kilka filmików o tym i wielu parom się sprawdzalo.
Nie sprawdzi się jeśli np spożywa się dużo cytrusów bo to zmnienia ph moczu na kwaśne.

Mikallo metoda z pH moczu się nie sprawdza. Zależy co się porstu je. Bez sensu ona. Kiedyś robiłam i wyszło ze będzie córa. Zreszta jak wszystkie wróżby z obrączki horoskopy czy chińskie kalendarze. W takie coś to nie wierze i teraz bym napewno tego nie sprawdzała.
Kitqa powodzenia. Myśle ze z dziewczynki szybciej może zrobić się chłopczyk niż na odwrót.
Marzycielka Gosica ja dużo czytałam o o+12 i ciężko trafic. Osobiście odpuściłam bo ja chciałam szybko być w ciąży. A w statystykach nie było dużo sukcesów i tak ze tak napisze [emoji6]ale próbujcie bo chyba żadnej tutaj się nie udało. Była to dziewczyna ale niestety straciła ciąże. Udało jej się zajść właśnie po owu z 14 dniowa bodajże abstynecja.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka, super! Idziemy łeb s łeb, póki co ;)
Bierzecie jakieś suplementy?
Który masz teraz dc? Ja 5dc, jak dobrze pójdzie to za 10 dni owulacja i działamy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny przepraszam ze o sobie ale mam problem....bolesny.czuje suchote.zaczerienuenie i pieczenie przy sikaniu☹ co moglybyscie mi polecić? Bardzo prosze o pomoc☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹

Do góry