reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa tego Ci życzę abyś miała jednak ta niespodziankę. Sama wiem jak to jest bo przy 2 synku przeszukalam cały Internet aby dowiedzieć się czy zdarzają się pomyłki ale w moim przypadku tak się nie stało i z czego się teraz cieszę bo nie wyobrażam sobie życia bez moich krolewiczow :)

reklama
Dziewczyny a Wy sprawdzałyścię tę teorię na sobie?
Tak, nie pieniło się i mam córke (mocz był zasadowy).
Z synem tego nie sprawdzałam bo wtedy płeć była mi obojętna, i jak zajżalam w wyniki co robilam w ciazy to ph moczu było kwaśne czyli by się pieniło ;)
Na YT oglądałam kilka filmików o tym i wielu parom się sprawdzalo.
Nie sprawdzi się jeśli np spożywa się dużo cytrusów bo to zmnienia ph moczu na kwaśne.

Mikallo metoda z pH moczu się nie sprawdza. Zależy co się porstu je. Bez sensu ona. Kiedyś robiłam i wyszło ze będzie córa. Zreszta jak wszystkie wróżby z obrączki horoskopy czy chińskie kalendarze. W takie coś to nie wierze i teraz bym napewno tego nie sprawdzała.
Kitqa powodzenia. Myśle ze z dziewczynki szybciej może zrobić się chłopczyk niż na odwrót.
Marzycielka Gosica ja dużo czytałam o o+12 i ciężko trafic. Osobiście odpuściłam bo ja chciałam szybko być w ciąży. A w statystykach nie było dużo sukcesów i tak ze tak napisze [emoji6]ale próbujcie bo chyba żadnej tutaj się nie udało. Była to dziewczyna ale niestety straciła ciąże. Udało jej się zajść właśnie po owu z 14 dniowa bodajże abstynecja.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka, super! Idziemy łeb s łeb, póki co ;)
Bierzecie jakieś suplementy?
Który masz teraz dc? Ja 5dc, jak dobrze pójdzie to za 10 dni owulacja i działamy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny przepraszam ze o sobie ale mam problem....bolesny.czuje suchote.zaczerienuenie i pieczenie przy sikaniu☹ co moglybyscie mi polecić? Bardzo prosze o pomoc☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹

Do góry