Marzycielka86
Fanka BB :)
Maziajka dzieki Czytalam ulotke i tam pisze ze brac do 1 dnia nastepnego cyklu. Zawsze mialam luteine a teraz kupilam dupka i nie wiem jak go brac. i mam brac po 1 tab.dziennie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.najpierw brałam castagnusa że 3-4 cykle potem 2 miesiące odpowiednik Inofolika Miovarian. No mam synusia i w tę brednie że 9 na 10 ma córki nie wierzę [emoji39][emoji23]Zgadzam się Marzycielka ze może pomoc w staraniach o córkę. Na GD jest odpowiednik nazywa się właśnie pregnitude tez na bazie myo inozytolu. 8 na 9 kobiet ma córki po nim. Ale wiem jak pytałam na forum czy warto to mi odradzili gdyż właśnie nie mam problemów z zajściem w ciąże. Myśle ze każdy powinien poczytać o danym suplemencie i dopasować go do siebie. Nie ma co brać w ciemno bo wysoko w statystykach.
Ty owszem skoro masz problemy jak najbardziej. Ja mam cykle nawet po kp regularne. Wiem ze chyba Antonia i Ajlak tez brały ten inofolic.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak.mi bardzo uregulował cykl choć i tak miałam regularny [emoji4] ale widziałam po wielkości rosnącego jajeczka co do dnia cyklu i pełno śluzu płodnego mi się zrobiło w owu. Wiec chciałoby się napisać że chłopczykowo [emoji4]Z tym inofoliciem właśnie bym uważała. Poprawia on jakość jajeczka wiec jest bardziej dla osób z problemami z cyklem i z owulacja. To tak jakby słabszy odpowiednik metforminy która tez jest bardzo dziewczynkowa ale mocna i na receptę. Pomaga właśnie obniżyć cukier we krwi.
Marzycielka a to staracie się 2 lata o dzidzie? Widziałam ze tez udzielałas się na forum za czasów Piranhy.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak.najpierw brałam castagnusa że 3-4 cykle potem 2 miesiące odpowiednik Inofolika Miovarian. No mam synusia i w tę brednie że 9 na 10 ma córki nie wierzę [emoji39][emoji23]
Tak pewnie było [emoji4]Złe to napisałam, teraz patrzę- poprostu ze statystyk 10 kobiet brało i 9 miało córki i wychodziło 90% skuteczności. Ale wiadomo to za mała liczba żeby w ogóle porównywać.
Tobie kochana był porostu pisany ten synek i mimo wszystko chciał być z tobą [emoji7] napewno silny fajny chłopak będzie. Mój drugi tez się pchał na sile do mnie i na córkę bym go i tak nie zamieniła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom