reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ana, korzystaj z wakacji. Może pogada się poprawi. Ja rok starsza ;)
Wczoraj działaliśmy z mężem z nadzieja, ze łapiemy się na o+12;) we czwartek miałam test pozytywny. Wczoraj już nie było za bardzo śluzu, ale jakoś ciężko mi było wyłapać tutaj zachowanie się szyjki macicy. Od dzisiaj łykam już duphaston.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
no to trzymam kciuki mocnooooo! :) Ja badałlam szyjke pare cykli w drugim wyłapalam co i jak mniej wiecej i tyle co zauwazyłam to ze jest wedrujaca i trzeba robic o tej samej porze najlepiej, inaczej to nie ma sensu.

Dziekuje dziewczyny, no wypoczełam :) ale juz na pomorzu jestem u siebie, a bedac na plazy miejskiej w Olsztynie robili zdjecia dzieciom, oczywiscie ktore chciały, mojemu starszemu robili, dostałam sms wczoraj, ze przeszedł pomyslnie casting :laugh2:, zeby sie z nimi skontaktować, we czwartek mam sie z nim stawic w Jarosławcu w celu dalszej wspólpracy, no ciekawe.:happy:

Ana oni do wszystkich tak pisza to jest naciaganie beda chcieli mu sesje za ktora macie zaplacic 300zl zl zrobic szkod waszego czasu.

Milo u nas ok cycujemy kupkujemy itd nie ma o czym pisac:p

Monia dziekuje Jagodka super Jasiu tez bardzo pomaga choc czasami ma odchyl zazdrosci...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo dziekuje wszystko ok w sumie , brzuchol mam tak duzy ze wygladam jak na wylocie a gdzie tu do wrzesnia.
Millo a jak u ciebie?

Antonia jak sie czujesz?

Millo dziekuje wszystko ok w sumie , brzuchol mam tak duzy ze wygladam jak na wylocie a gdzie tu do wrzesnia.
Millo a jak u ciebie?

Antonia jak sie czujesz?

U mnie super [emoji4] mogę stwierdzić że narazie, a leci już 24 tydzien, to najlepsza z ciąż [emoji3] przytyłam 5 kg. Dla mnie tylko bo dużo potrafiłam przybrać w poprzednich ale zobaczymy jak to się skończy [emoji6] synek duży a brzuch nie aż tak bardzo.
Do września już tuz tuż [emoji4]

xnw40tc7sy506vxn.png

Biedronka ja mam chlopca a w domu tez jednego. Ale ja nie zrobilam nic w kierunku planowania . Pisalam juz tu z dziewczynami dawnooo temu i tak wpadam co jakis czas.

reklama
Antonia a ile ma?:)
Inka w 20t2d miala 337gram.

Ania do wrzesnia juz niedaleko:):*ja tez brzucholek mam duzyyyyy:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry