B
bibiU
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to trzymam kciuki mocnooooo! Ja badałlam szyjke pare cykli w drugim wyłapalam co i jak mniej wiecej i tyle co zauwazyłam to ze jest wedrujaca i trzeba robic o tej samej porze najlepiej, inaczej to nie ma sensu.Ana, korzystaj z wakacji. Może pogada się poprawi. Ja rok starsza
Wczoraj działaliśmy z mężem z nadzieja, ze łapiemy się na o+12 we czwartek miałam test pozytywny. Wczoraj już nie było za bardzo śluzu, ale jakoś ciężko mi było wyłapać tutaj zachowanie się szyjki macicy. Od dzisiaj łykam już duphaston.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie super [emoji4] mogę stwierdzić że narazie, a leci już 24 tydzien, to najlepsza z ciąż [emoji3] przytyłam 5 kg. Dla mnie tylko bo dużo potrafiłam przybrać w poprzednich ale zobaczymy jak to się skończy [emoji6] synek duży a brzuch nie aż tak bardzo.Millo dziekuje wszystko ok w sumie , brzuchol mam tak duzy ze wygladam jak na wylocie a gdzie tu do wrzesnia.
Millo a jak u ciebie?
Antonia jak sie czujesz?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie zapowiada się duży. Poprzedni mieli po 3800 więc ten chyba będzie większy [emoji4]ania_g21 - gratulacje :-) Antonia2016 gratulacje, z synkiem też brzuch malutki miałam ale i synuś był mały 2970g