reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Biedronka witaj. Tak to są konskie dawki właśnie wapnia magnezu do tego dieta itd. Pare str wcześniej Majorcia dała post z wszystkimi czynnikami na córkę. Poczytaj sobie.
Jona napewno testosteron progesteron prolaktyne estradiol zbadaj. Bada się bodajże właśnie 3-5 dc. Mozesz właśnie jak Millo pisze tez tsh zbadać to na tarczyce. No i tal chcesz to te minerały. Wapń i magnez czy wysoko i potas sód czy nisko. Tak to niby na córkę ma być. Płaciłam teraz 116 zł. Jutro wyniki sama jestem ciekawa.
Millo a jak Ty się czujesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Biedronka najlepiej w wyszukiwarce wpisać: czynniki na dziewczynkę lub starania na dziewczynkę itd. Wtedy powinno wyskoczyć Ci te 7 czynników

Aleksandra mialam wszystko na chlopczyka:)i dlatego kupilam castagnusa i saw palmetto i zdazylam castagnusa w msc a saw gdzies z miesiac ale juz nie zbadalam zmian niestety:)

Imama teraz czuje sie swietnie choc powoli ocięzale:p:* brzuszek mam taki duzy jak z synem 7/8 msc a jestem w polowie 5:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No ja w ogóle tych szczegółowych badań nie robiłam więc nie wiem czy są na dziewczynkę czy na chłopczyka. Jedynie co to razem z mężem.odzywiamy się zupełnie inaczej niż przy 1 ciąży no i mamy dużo aktywniejszy tryb życia.

Biedroneczka ja mam staranka w tym cyklu. Ogólnie nie stosuje się do tych 7 czynników co są tu podane tylko z innej angielskiej stronki. Tam maja troszkę inna dietę i suplementy. Ogólnie planuje już od stycznia ale straciłam dwie ciąże na wczesnym etapie wiec teraz po @ działam znowu. Jestem w 9dc. Już czuje bóle owulacyjne wiec mi się strasznie poprzestawiało pewnie.
Mąż bierze suplementy lukrecję szyszki i ekstrakt z liścia oliwnego.
Millo ważne ze brak mdłości. A brzuszek pewnie teraz takie bum a później się może uspokoić

reklama
Do góry