reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka i jak tam u Ciebie sytuacja?
Ana udanego wypoczynku. My wczoraj wybawilosmy się na weselu kuzyna, pogoda naszczescie dopisała. Dzisiaj tylko straszne wiatry i burza!
Gosica to powodzenia żeby się udało!
Ja dzisiaj mam 8dc i za dwa dni zaczynam robić testy owulacyjne. Leeleeth a jak Ty się czujesz? Mam nadzieje ze wszystko wporzadku i u Ciebie nie będzie krytyczny stan tych wód!
Moja bratowa urodziła wczoraj zdrowego synka!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama, jakoś nie liczę żeby za pierwszym razem a tym bardziej na o+12 miałoby się udać. Poza tym test owulacyjny pozytyw był we czwartek w nocy. Wydawało mi się ze w sobotę wieczorem szyjka była twardsza, chociaż wysoko jeszcze nie było.
OK, pożyjemy, zobaczymy. Ciśnienia nie mam ;)

Kitqa dziwne:)ja tez sok pije normalnie:)jest on taki kiszony troche jak kapusta ale nie pali nic.
Ana super ze mdlosci mijaja:*
Gosica z tego co wiem to wlasnie moment zmiany sluzu na nieplodny jest 0+12h :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo. Czulam w nim tylko smak kiszonych ogórków i ocet, jedno i drugie lubię tylko jest to dla mnie za mocne : )

Dziewczyny, tego soku z kiszonych burakow nie da sie wypic ? [emoji13] w przelyku az pali i moim zdaniem nie powinno sie go tak pic tylko stosuje sie go jako koncentrat, dodatek do potraw, zup.
Zostane przy zwykłych sokach : )

Dziewczyny pewnie miały na myśli wlasnorecznie zrobiony ja taki też robię jest przepyszny i bardzo zdrowy

Majorcia. Niestety nie, mówiły o soku z kiszonych buraków z kauflanda ^^

Kitqa ja pije z auchan taki za niecale 3 zeta w plastikowej butelce:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica podobno dziewczyny tez poprostu żeby trafic w o+12 maja staranka 38h po całkiem pozytywnym teście owulacyjnym jak jest ta krecha druga super mocna. Tylko trzeba bardzo często robić te testy. Ja tam szyjki nie badam bo nie lubię hehe. Skoro mąż twój ma mocne plemniki to zawsze szanse są. Zreszta jest tyle wpadek właśnie po owulacji ze wszędzie zalecają dni conajmniej po owu żeby się wstrzymywać.
Ja dzisiaj byłam na pobraniu krwi. Zbadam testo estradiol progesteron ths i żelazo bo miałam niedobór. Jutro wyniki. Aż jestem ciekawa.

Ostatnia edycja:
reklama
Imama, jakoś trudno jest mi wybaczyć ten moment owulacji. Kiedyś miewałam ból, teraz nic. Testów za często nie robiłam. We srode test Allegro nie byl pozytywny, w czw troszkę grubsza krecha. Wtedy zrobiłam tez test rossmana i był pozytyw, to samo clearblue. Teoretycznie od tego momentu działaliśmy OK.45h po, wiec mam obawy ze mogłoby za późno.

Do góry