reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka przykro mi :(
Co do teorii ramzeja to w 1 ciąży mi sie sprawdziło a czy teraz to sie okaże za kilka tyg ;)

Ja dzis prawie zemdlałam :( Mam cisnienie 104/52 i puls 52. Martwie się ale wyczytalam, że w ciąży nic na to nie dają:( jeszcze 1,5 tyg do wizyty :(

Dziękuję dziewczyny strasznie mi ciężko nie miałam nigdy takiej sytuacji. Nie rozumiem dlaczego najpierw beta rosła a teraz spadła :(. Wzięłam paracetamol mam nadzieję że to nie ta pozamaciczna.. Krwawienie jest ale nie jest duże jakby ustepowalo ja nie wiem o co tu chodzi. :(
Dziewczyny jestem w szpitalu krwawie . Zrobili bete i czekają czy urósł od tamtego tygodnia mam bóle podbrzusza coraz mozniejsze. W życiu nigdy nie miałam problemów z żadną ciaza a to dopiero początek i możliwe że koniec

Kruszynko bardzo mi przykro też przez to przechodziłam i wiem co czujesz

Leeleeth oj bido Ciebie też te problemy nie opuszczają mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy

Andzelika ja też od wczoraj nad morzem Pozdrawiam

ojej @Kruszynka123 współczuje bardzo troche nas tu jest co przeszły to co ciebie spotyka, ja tez sie dolączam tez problemów nie miałam nigdy, w marcu poroniłam, a od maja w ciazy jestem znowu, tak jak pisza dziewczyny tak samo ja sobie tłumaczyłam ,ze lepiej na poczatku niz pozniej, trzymaj sie kochana.
@leeleeth leż i nic nie rób niech jeszcze posiedzi dzidzius w brzuszku, przeszłas troche ostatnio, mam nadzieje, ze mąz okaze sie wsparciem i obowiazki przejmie.
A ja na wakacjach w Olsztynie , dzis lejeeee... wiec cos kombinujemy pod dachem, mdlosci powoli chyba w koncu odpuszczaja na dobre tylko apetyt jeszcze nie taki i senna jestem wieczorami.
@Gosica no w tym roku 36 bede miała, a ty?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, tego soku z kiszonych burakow nie da sie wypic ? [emoji13] w przelyku az pali i moim zdaniem nie powinno sie go tak pic tylko stosuje sie go jako koncentrat, dodatek do potraw, zup.
Zostane przy zwykłych sokach : )

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ana, korzystaj z wakacji. Może pogada się poprawi. Ja rok starsza ;)
Wczoraj działaliśmy z mężem z nadzieja, ze łapiemy się na o+12;) we czwartek miałam test pozytywny. Wczoraj już nie było za bardzo śluzu, ale jakoś ciężko mi było wyłapać tutaj zachowanie się szyjki macicy. Od dzisiaj łykam już duphaston.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry