reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka123 możesz się cieszyć napewno jesteś w ciąży a możesz wkleić te testy?
DSC_0275.JPG to wczorajszy po jakimś czasie, potem drugi popołudniu na niebieskim tle a dzisiaj rano mega blada kreska wróciłam z bety patrzę a tam już bardziej widoczna ale nie mogę wstawić zdjęcia bo krzyczy że za duże chociaż pomniejszylam ... Cała noc nie spałam mega nerwy...ok przy edycji udało mi się wstawić dzisiejszy to ten różowy.

Załączniki

• DSC_0275.JPG
    DSC_0275.JPG
    634,3 KB · Wyświetleń: 68
  • _20170712_090652.JPG
    _20170712_090652.JPG
    418,1 KB · Wyświetleń: 62
  • _20170712_091736.JPG
    _20170712_091736.JPG
    450,9 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
Kruszynka fajnie ze bete zrobilas:*mysle ze ciaza jak ta lala:)Po cichu gratuluje:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kruszynka123 ja tez miałam taka sama kreseczkę na tym samym teście 12dpo Wiec myśle ze wszystko jest dobrze a dzisiaj robiłaś inny test Wiec może temu kreseczka jest blada. Jak masz możliwość to leć zrobić betę i powtórzysz w piątek wtedy będziesz spokojniejsza ;) gratuluje :* a przygotowywalas się do planowania czy tak niespodziewanie wyszło?
Aleksandra super ze się udało ;) tak jak pisze Millo bierz cały czas duphaston i będzie dobrze, daj koniecznie znać jak wyniki bety. A ile jesteś dni po owulacji?

Ostatnia edycja:
A jeszcze chcialam dodac ze wrozenie z tętna się nie sprawdza bo u nas niskie 133 teraz.Bylo co prawda wyzsze na prenatalnych

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@PrzyszłaMama87 tak to ciaza planowana drugi cykl starań 3 po odstawieniu tabl anty. Mierze temp i biorę kwas foliowy magnez i wapń od 3 mies. To normalne że te kreski ciemnieja po jakimś czasie? Byłam dziś na becie ledwo żyje z nerwów wynik o 15 tej. Mężowi pocichu pow a on wszystkim wygadal będzie mega siara jak beta negatywna tabl na sen moga dać pozytywny fałszywy wynik? Przedwczoraj wieczorem wzięłam pół tabl na sen takiej na receptę, a potem rano test dodatni i po 8h znów DODATNI, dziś dodatni ale słabsza kreska ale wczoraj nie brałam już tabl bo bałam się że może to ona dala ten wynik . Ja już nie wiem co myśleć .

Kruszynka123 ja tez zaszłam w 3 cyklu po odstawieniu tabletek anty ;) spokojnie beta na pewno pokaże ciąże nie denerwuj się. Myśle ze tabletka nie miała żadnego wpływu tylko faktycznie dziwnie ze te kreski tak ciennialy po dłuższym czasie ale coś musi być na rzeczy :)

Kruszynka gratuluje! Napewno ciąża. Z tymi testami to różnie ale po becie się uspokoisz.
Aleksandra ile właśnie jesteś dpo? Pierwsze dni po owu podobno są bezpieczne. Tak naprawdę nie wiemy czy jesteśmy w ciąży na samym początku. Myśl pozytywnie! Ja po cichu gratuluje. Może stres odpuścił i się udało. Często tak jest właśnie jak się najmniej spodziewamy [emoji171]
Millo z tym tętnem to pamiętaj ze musi być dziecko w spoczynku. Nie w ruchu. Ale podobno i tak często się nie sprawdza.
Gosica niby przy tych mineralnych dietach zalecają 6 tyg wiec akurat. Ja bym spróbowała na twoim miejscu z zakwaszanie, gorącymi prysznicami, szybkim podmyciem. Małe szanse na ciąże ale z drugiej str idzie na spokojnie próbować.
Ja dziewczyny nie wiem co robić! Na dniach powinnam @ przyjść.
A mój mąż dwa tyg temu po tym wypadku antybiotyk dostał i non stop codziennie tabletki przeciwbólowe. Wczoraj dostał kamieni nerkowych i kurde zaś antybiotyk!
Myślicie ze to może zaszkodzić spermie? Czytam ze zmiękcza ilość plemników itd. I teraz nie wiem. Staranka powinnismy zacząć za 2-3 tyg ale on jeszcze będzie tydz na antybiotyku i do tego właśnie te przeciwbólowe!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Millo Serdeczne gratulacje! Śmiało tą małą kruszynkę możesz nazywać cudem :))

Aleksandra. Gratuluję ciąży! : ) Nic się nie martw, wszystko jest ok[emoji1303]

Kruszynko. Dla Ciebie również wszystkiego dobrego! Jest ciąża [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry