reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka 10 moim zdaniem gorzej wyłapują beta hcg od 25 Mnie 10 pokazała ledwo widoczna kreskę a po chwili 25 pokazała już bladorozowa kreskę

Ostatnia edycja:
Andzelisia na podglądanie nuba zdecydowanie za wcześnie musisz jeszcze poczekać ze trzy tygodnie bo w tym okresie to wszystkie nuby dziewczynkowe

Andzelisia sprawdzalam wszystkie moje bety przy córce więc zaraz robiłam 10 i 12 dnia po owulacji i przyrost miałam 240% a potem robiłam w 15 dniu po owulacji i z 61 urosło mi na 247,7 czyli przyrost tylko 154% więc sama widzisz że masz szanse na córkę Mam nadzieję że Tobie też się udało bo przyrost masz ciut większy od mojego a ty nie robiłaś zaraz po owulacji w 10 dniu tylko w 12 dniu po owulacji gdybym ja robiła to bym miała tak jak ty

@Millo :) gratuluje ! z twojego spłaszonego pecherzyka, rozwija sie piekna istotka:) i najwazenijsze ze zdrowa! :)
@Kruszynka123 ja tez sadze ze to ciaza, daj znac jak poranny test.
A ja przechwalilam moje słabnące objawy, mdlosci wrociły :( juz nie wiem co jesc, co pic, herbata mi bokiem wychodzi kazda, wode jedynie moge, a imbiru to jak miną mdlosci nie tkne brrrr

Millo gratuluje slicznej coreczki!!!:) niech rosnie zdrowo.To teraz mozesz juz zaopatrywac sie w różowe ciuszki:)
Ana a myslalam ze juz masz spokoj z tymi mdlościami.powiem Ci ze mi minely i wlaściwie wogole nie doskwierają, ale w związku z tym martwie sie, czy wszystko jest w porządku.Ech tak źle tak też nie dobrze. Pociesz sie ze niedlugo koniec pierwszego trymestru wiec moze troche odpuszczą.Trzymaj sie!!

Ana no to jest cud♡Nie dosc ze owulacja tyle dni poczekała to jeszcze pozniej splaszczony pęcherzyk a tu taki cudek:*
Tak szczerze to nie umiem w to jeszcze uwierzyc!
Wspolczuje tych mdlosci okrutnych:(ktory masz tydz?Kiedy prenatalne?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przepraszam, że wchodzę w temat ale potrzebuje pomocy i porady. Pisałam ostatnio ze odebrałam wyniki hormonalne i prolaktyna po obciązeniu jest bardzo wysoka natomiast progesteron bardzo niski i lekarz powiedział ze te długie cykle to wynik tych hormonów i przy takich wynikach w ciaze nie zajdę. Przepisał mi duphaston i od soboty biore po 2 tabletki a wczoraj wziełam pierwsza tabletke bromergonu po ktorej bylo mi bardzo źle. Dzis rano podkusiło mnie zeby zrobic test a tam 2 kreski!!! Jestem po becie moj lekarz ma teraz urlop nie wiem co dalej robic z tabletkami i jestem w szoku bo nastawilam sie ze jednak beda duze problemy z zajsciem w ciaze przy tych wynikach.....

kolejna kwestia ktora bardzo mnie martwi to bylam w poniedzialek na rolkach antycelluitowych i one sa na podczerwien by rozgrzac miesnie ale przeciwskazaniem jest ciaza.... czy to moze wplynac na ten zarodek? :( mase mysli i zamiast sie cieszyc bo tak tego chcielismy to jest strach i mase niepewnosci.

reklama
Alekdandra gratulacje!!a te rolki to mialas tez pod plecami tak?Mysle ze nic sie nie stalo:*Jak nie masz plamien ani nic to wszystko jest dobrze!
Dupka bierz dalej az do 12 tyg pewnie a te drugie to nie wiem co to.Zobacz na ulotce i najwyzej sama odstaw

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry